Azoospermie - cap 14 -
Raspunsuri - Pagina 3
nusy spune:
Dragele mele dragi..va pe toate!Sa dea Doamne-Doamne sa fie FIV-ul norocos!Si sa va iau si pe voi dupa mine,ca nu va las!!!!
Pisule: pai mai am...ca abia de maine incep stimularea.Deocamdata ma simt foarte bine.
Iyoana: felicitari pentru sora ta!Asadar,balonarea aceea a fost de bun augur!
Va iubesc si va pe toate,toate!
Nusy
Iyoana spune:
Salutare fetele!
Multumesc inca o data pentru felicitarile aduse pentru sora mea!
Nusy tin pumnii sa iasa totul bine!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
pisix spune:
Buna dimineata fetelor !
nusy - inseamna ca greul abia incepe ... Pe cand estimezi ET ?
Parca saptamana viitoare (nu mai stiu exact, trebuie sa sun) ma duc si eu la Dracea. Sa incep ostilitatile ...
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
andrutzza spune:
buna dimineata fetelor
noi am fost ieri la damian cu spermogama si cu analizele hormonale facute la gynera. in primul rand ne-a intrebat ce am facut(ma refer la spermograma mult mai buna decat cea din iunie) si ne-a sfatuit ca sa facem in continuare ca facem bine. fsh a iesit 17. a zis ca nu este nicio problema, ca semnifica o suprasolicitare,deci organismul lupta, reactioneaza pozitiv.ne-a spus sa "prestam" cam la doua zile. avem termen de un an, dupa care daca nu se intampla minunea, sa revenim pentru fiv.a zis ca nu are rost sa facem speromgrame peste spermograme, a avut ceva rezerve fata de prima speromgrama, dar a zis ca totusi ceva a fost, ceva nu mergea la sotior atunci.al meu sot l-a intrebat daca putem sa congelam niste spermatozoizi(Doamne fereste, pentru vremuri negre)si ne-a zis ca se poate la giulesti.nu ne-a dat niciun tratament, trebuie doar sa prestam.urmeaza ca eu sa-mi fac analizele de secretie saptamana viitore sa inlaturam orice rezerva. nu putem decat sa avem incredere in Dumnezeu, in rest, nu stiu ce am mai putea face.va pup pe toate si va urmaresc indeproape.
Iyoana spune:
Andrutzza nu pot decat sa ma bucur pentru voi!
Dar nu inteleg: FSh 17 si totusi spermograma buna? ceva imi scapa...
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
Simo28 spune:
Buna fetelor!
Mai sunt si eu printre voi, chiar daca am scris mai rar. Eu trec printr-o perioada mai grea....in sensul ca mi-am schimbat locul de munca si pana ma acomodez, o sa mai dureze. Am avut si mult de lucru si nu am mai avut timp sa intru pe Net.
Am citit tot ce ati scris si sper sa raman la curent cu tot ce mai faceti si voi in lupta pt. bebe.
Va doresc numai bine!
Va transmit cate o si un .
iazminn spune:
Fetelor, de unde se poate cumpara MULTI MACA? Eu am gasit MACA produsa de Medica? O fi buna? Sau trebuie neaparat MULTIMACA? Merci
miki-miki spune:
Fetelor, noutati din capitala Baniei. Se face Inhibina B la barbati cu doar 90 roni. Sangele se trimite la bucuresti dar de ce 90 roni nu stiu.
Un pachet de inhibina B+ LH+ FSH+testosteron costa 150 ron. Iese cu 45 ron mai ieftin dc le-ai face separat.
Iazmin, Multi Maca se cumpara doar de la distribuitori autorizati FLP. Dc nu cunosti pe nimeni poti comanda aici plafar.online@yahoo. com (fara spatiu inainte de com).
Iyoana se mai intampla, FSH mare cu spermograma buna si FSH mic cu spermograma proasta (cum e la Copilutzu)
Miki
Anul asta pui de-un pui
iazminn spune:
Buna fetelor. Stiti cazuri de spermograme( ma refer la cresterea numarului de spermatozoizi) rezolvate cu ajutorul MULTI_MACA? O fi avand efecte adverse? Caci am mai facut greseala si i-am dat sotului BU si mai rau i-a facut. Nu stiu ce sa fac . Sa incerc si acest produs? Sau stiti ceva mai eficient? Merci mult