Azoospermie - cap 14 -
Raspunsuri - Pagina 2
pisix spune:
Buna fete dragi !
nusy o fi devreme dar asta e capitolul in care tb sa ne anunti ca esti gravi !
Chiar: cat mai ai ? Cum te simti ?
zisaCami - bios chiar ca e aproape de mine ... dar nu stiu daca la noi are vreo relevanta analiza asta
azi sper sa faca al meu Anticorpi antispermatici
miki eu as vrea un big mac cu cartofi prajiti, asta e fantezia mea (cand sunt la cura am tot felul de fantezii)
Va pup pe toate !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
miki-miki spune:
Nusy lasa-ne placea cu galeria Pe aici e cam rar un eveniment ca asta Si de ce spui ca nu tb sa-ti facem galerie? Esti pe nu?
Pisu eu iti pun acum lasa-ti imaginatia libera si ai sa vezi ce iti doresti
Cami multumim de informatie. Astea de la Bios or face anal aia cum tb? Cei de la Unisyn de ce trimit sangele tocmai in Germania?
Miki
Anul asta pui de-un pui
Iyoana spune:
ANUNT IMPORTANT:
SORA MEA ESTE GRAVIDUTA!
Au reusit dupa 10 ani de casnicie si incercari, sotul ei avea probleme, nu atat de importante ca ale noastre, si au reusit din prima inseminare artificiala!!
Au avut intotdeauna incredere, de cand a inceput protocolul pt inseminare, erau convinsi ca vor reusi (din toata familia doar eu eram cea sceptica si se pare ca m-am inselat). Trebuie sa crezi in sansa ta si in minunile pe care le poate face Dumnezeu.
Sunt super bucuroasa! Voi fi matusica!!!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
vrembebe spune:
iyoana - trebuie sa dai de baut!!!!! bravos!! si trebuie sa inveti sa crosetezi sosetele si sa faci dulceata pentru nepotei...
vrembebe spune:
iyoana - trebuie sa dai de baut!!!!! bravos!! si trebuie sa inveti sa crosetezi sosetele si sa faci dulceata pentru nepotei...
ioana_p76 spune:
Buna fetelor si bine v-am gasit la acest nou capitol, care este deja un capitol norocos!
Yoana FELICITARI pentru sora ta! Iti doresc sa-i calci pe urme cat de curand!
Nusy iti tin si eu pumnii de pe-acum, chiar daca e devreme!
Mikipune-mi un stegulet(ca sunt stelista).Si eu sunt la cura si cand vad mor de
Fetelor, scuze ca am intrat asa rar, dar sa stiti ca sunt alaturi de voi si va citesc in fiecare zi. Dar de scris, nu prea am ce scrie, noi suntem in "vacanta" 6 luni.
Ma batea gandul sa facem deja o spermograma, ar fi cam devreme, dar asa de curiozitate..
Va cu drag pe toate!
Ioana
animalutele mele iubite
Iyoana spune:
Dragutele mele, va multumesc frumos pentru felicitari!
Sper si eu sa-i calc pe urme cat mai curand, pana una alta o sa iau lectii de crosetat sosete si de facut dulceturi!
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
miki-miki spune:
Felicitari matutshica Iyoana
Si zici ca din prima? Dar cat de mototoi erau gigeii?
Ioana_p76 ma duc sa-ti pun steagul
Miki
Anul asta pui de-un pui
pisix spune:
Iyoana - felicitari new matusica !!!
Si vai ce-mi mai plac exemplele pozitive :-)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun