Azoospermie - cap 14 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Pisu nu am vazut mesajul tau de aseara, Se pare ca am rasp im ac timp. Deci te duci numai in inspectie la Viena. Lasa ca eu cred ca FIV 2 o sa fie cu noroc, cu gigei voinici dupa dezghetare.
Cap frumos si vraishte ca nu mai stiu care si ce m-a intrebat. Asa ca fetelor dc va sar pe vre-una sa nu va supi pe mine , sa-mi atrageti atentia ca-s baba batrana si uituca



Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Miki tu ma stii pe mine ...nu stiu de ce ma duc ...dar ma duc
Stii ca si data trecuta am fost la toata lumea si m-am oprit totusi la Dracea (desi credeam ca voi ramane la Matei)

A, voiam sa-ti zic ceva ...cica nici lipiciul de embrion (Embryo Glue) nu e nici un fas ...cica in urma statisticilor nu au remarcat nici o imbunatatire a procentului de reusita.

Of ... tot la ceaiul de cretisoara ma intorc
Dar imi iau si Royal Jelly ! Si Maca de la Inovatics ! Na !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

buna dimineata,
miki-miki
nu stiu inca unde voi face FIV 3,
da, la FIV 2 au fost 3 embrioni de 8 celule perfecti, doamna doctor a spus ca singurul risc ar fi fost sa se prinda toti dar nu a fost sa fie.
La FIV 1 am fost la servici incepand din a 3-a zi de la transfer, la Fiv 2 mi-am luat concediu 2 saptamani si am stat acasa fara efort, stres, etc. La fiv 1 nu am luat decat medicatia standard recomandata de sustinere, la fiv 2 am adaugat ceai de cretisoara, magne b6, aspenter,elevit
Eu am 38 ani, FSH 4, LH 5, in ziua 2-a, trompe permeabile dovedite laparoscopic si prin HSG, fara te probleme, sotul la fel, nu a fost nevoie de ICSI la fiv-uri.
pisix,
eu nu asi face PDG pentru ca mi se pare ca se distruge echilibrul celular si daca nu ai in familie antecedente in boli pe care PDG le poate depista nu vad sensul.
Imi amintesc cand am fost la dr.Damian si i-am aratat anizele genetice, a ras si ne-a spus, deci sunteti femeie si respectiv barbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna dimineatafetelor,ami place aici ca optimismul pluteste an aer si m-am molipsit si eu

Pisix spune- mi te rog la Ginera dr Damian are si eco ? el ce analize mai rec.anainte de punctie anafara de hormonale(si o sa facem noi si o inhibina b sa fim mai siguri),ati doresc din tot sufletul sa reusesti de data asta , ami amintesc...ma- m bucurat nespus cand am auzit ca a gasit la biopsie dar se pare ca nu numai asta conteaza, dar ai sa reusesti ca esti o luptatoare dupa cum ne-ai aratat.
Mikimultumesc si pt. sfaturile de la naturiste esti o draguta si stii asa de multe...
Monti mult succes la fiv, dar de ce mai trebuie si ICSI ?cine ami poate spune de la ce a putut creste fsh de la 20,5 la 39 an 3 ani
vape toate si sa fiti cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ice - eu ma gandesc serios sa adaug Predison (antiimunitar) si Viagra (pt endometru)
Inca mai studiez...
Nici nu aveam de gand sa fac PGD, insa voiam sa fac o testare separata a ovulelor si spermatozoizilor, insa se pare ca nici asta nu ar fi prea relevanta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Neata!

Pisule sunt prin preajma, va citesc in fiecare zi si raspund si la invitatia la ! Doar ca nu am mari vesti sa va aduc, din pacate!
Ma bucur mult pentru tine ca reincepi procedura, asadar pe 29 febr incepi stimualarea si pe 20 martie ai ET-ul? Nici nu mi-am dat seama ca dureaza 3 sapt intre stimulare si ET...Oricum, stii si fara sa-ti mai spun, noi suntem aici, gata pentru sustinere, galerie si...felicitari!

M-am intristat un pic cand am citit mesajul montytaianei , ca recurge la FIV cu donator. Eu tot sper ca vom reusi sa gesim ceva la biopsie, astfel incat sa am un copilas care sa semene cu sotul meu! cred e foarte greu cand realizezei ca acest lucru nu se va intampla, poate, niciodata!

Imi pare rau daca va intristez, dar azi nu sunt asa in forma!
imi revin eu, mai ales ca vine si weekend-ul!

Nusy iti tin pumnii1 Ai grija de tine si sa ne tii la curent cu noutatile!

Eu una am nevoie de o mare reusita din partea voastra, cele care urmati in curand la FIV, ICSI...pentru ca imi trebuie o pastiluta de speranta!

pupici la fetele dragi!



iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

pisule, interesanta faza cu Viena! te duci doar in inspectie, si nu vrei sa-i lasi sa-si ia gloria!

adevarul e ca parca nici nu-ti vine sa te duci prin toate tarile (exagerez!) si sa te apuci de la inceput de analize si investigatii!
nu mai zic de banii cheltuiti!

cam grea decizie...

sa faci tu asa cum iti "suna" tie mai bine, dar te rog eu frumos nu te mai gandi la FIV3, da?



iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Iyoana – ma crezi ca un mai stiu exact cat dureaza stimularea ¿ …
Stiu ca CM trebuia sa-mi vina pe 11 (dar mi-a facut o surpri azi dimineata) si in cazul asta calculase dr ca as avea ET pe la sfarsitul lui martie (in jur de 25-27); asa ca am aproximat si eu …Oricum dureaza diferit de la persoana la persoana
Si pe mine m-a intristat montytaiana …dar acum nu trebuie sa o intoarcem din drum, fiecare cu poteca lui, acum trebuie sa fie pozitiva si convinsa ca asta e cel mai bun lucru pe care il poate face …No regrets …
Iyoana eu nu stiu daca voi reusi acum (sunt spermatozoizi congelati) dar … trebuie gandit altfel :INCERCAM PANA REUSIM !!!
Rata de reusita la FIV e mica si e normal ca mai multe esecuri decat reusite vei auzi, dar asta un trebuie sa ne darame ci sa ne intarate; cum zice sotul meu: data viitoare sansele cresc la 50%, urmatoarea la 75% iar daca pana atunci nu raman gravi inseamna ca data viitoare …e musai!
Pai sa stii ca si asta mi se pare aiurea, sa fii monitorizat de la distanta… dar am vorbit cu Dracea si inca o data mi s-a parut asa documentata, si implicata si …ma gandeam de ce as vrea sa schimb ceva care merge ?
Cat despre gandit la FIV-uri viitoare …sincer m-a daramat rau primul esec si cred ca e modul meu de a ma proteja psihic pe viitor. Si la FIV 1 am crezut ca sunt pregatita, dar cand cand am vazut 0,1 pe bhcg am uitat tot


PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor ...si inca ceva: desi e f dragut gestul, data asta nu vreau galerie :-)
Parca mareste presiunea, care e si asa destul de mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Departe de mine gandul de a o intoarce din drum pe "colega noastra de suferinta" - montanyania, Doamne fereste! Iti doresc, draga mea, sa-ti fie bine sa reusesti intr-un fel, in felul in care crezi tu ca ar fi cel mai bine (Dumnezeu sa ne ajute sa intelegem care e acesta!) sa devii mamica!

Ma gandeam asa, ca e greu in viata cu astfel de neputinte, doar asa ma gandeam...
Eu respect cu sfintenie hotararea pe care o ia fiecare dintre noi (voi), sa ne ajute Dumnezeu sa reusim toate!

Pisule si eu sunt de acord cu incercari de a face bebe loco, adica mai pe aproape, mai ales daca gasim medici ok!

ok pentru galerie, nici eu nu mi-as dori (si nu-mi voi dori, daca voi ajunge vreodata la acel moment). De fapt cred ca voi continua munca, astfel incat sa nu ma gandesc prea mult la burtica, embrioni, implantare, CM, spermatozoizi etc..Usor de spus...vedem atunci!



iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Mergi la inceput