Azoospermie - cap 14 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Nu am mai intrat in ultima vreme ptr ca nu am nicio noutate, dar v-am citit in fiecare zi.
Pisix, Iyoana bafta multa la FIV, sa dea Domnul sa fie cu reusita. Poate e ciudat dar eu am observat ca atunci cand eu fac galerie unei fete, nu reuseste. Daca citesc din umbra sau ma abtin de la majorete atunci reuseste.
Bytzi, anto27, va doresc si eu bun venit, chiar daca e cam sadic la subiectul acesta, pot sa va spun ca intr-un fel ati nimerit bine, veti gasi mereu pe cineva care sa va inteleaga, sa va dea un sfat bun si sa va incurajeze ca intr-o zi ne vom tine copii in brate.
Anes mult succes cu tratamentul
ice bafta multa la FIV3
miki-miki v-ati hotarat unde veti face inhibina b? la Craiova sau la Bucuresti? Poti sa imi spui si unde vreti sa faceti FIV-ul ?
montytaiana eu iti doresc sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus
ptr toate fetele

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Vad ca a anceput actiunea pe aici

Pisixmult succes sa dea domnul sa reusesti caci tu esti o luptatoare dupa cum te stim.
Miki esti o dulce cand mai ai timp sa dai atatea rasp?
Montimult succes !
Iuca sa fii cat de curand
Cine poate sa-mi zica de la ce poate poate sa creasca fsh de la 20,5 la 39,diferenta fiind de 3 ani
ici si la toatele fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anto_27 spune:

Buna fetelor,
Cred ca am vesti bunicele. Avem rezultatele analizelor sotului care sunt cam asa: LH: 1,65 [1,5-9,3]; FSH: 1,92 [1,4-18,1]; PRL: 6,61 [2,1-17,7]; TEST: 2,59 [2,41-8,27]; E2: 21,44 [2,1-17,7]
Testosteronul liber ar mai fi de ridicat peste o saptamana...

Stiu ca valorile, in afara de LH, sunt foarte apropiate de limita de jos, insa mi-am intarit speranta...Doctorita i-a recomandat o fiola de NEBIDO (care isi va face efectul in 3 luni) si vitamina E tot pt 3 luni, cu repetarea spermogramei la sf. tratamentului. Mi-a spus ca analizele nu indica o cauza anume pt neproducerea gigeilor si considera ca acest tratament ii va face bine.

Miki, tu spuneai ca acest NEBIDO ar face rau? De ce? Sunt putin icurcata si nu stiu daca e ok sa il ia, voi ce parere aveti? Sunt indreptatita sa fiu bucuroasa in urma acestor rezultate, sau nu? Nu uitati ca si eu am probleme, totusi dar sper ca putem rezolva intr-un fel.

Va multumesc si va doresc ca toate visele sa vi se implineasca, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Scuze ca m-am repetat dar nu aparuse primul mesaj am crezut ca nu l-am trimis si au aparut amundoua odata apoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Imi disparu mesajul, off , tb sa scriu din nou .
Iuca o sa facem inhibina b in Craiova iar FIV vom face cu Dracea dc ne da ok Damian pt biopsie.
Bytzi FSH creste odata cu varsta. Posibil ca stresul, oboseala, o infectie mare in sange, multe antibiotice, sauna, laptop in brate, .... toate ac exemple puteau sa duca la azoo. O cauza neandepartata afecteaza in continuare testecolele si astfel FSH-ul creste. Din pacate dc are FSH mare si azoospermie asta arata ca testicolele sunt afectate rau.
Anto testosteronul sintetic afecteaza prostata. Varianta naturista ar fi cu Tribulus terestris, panaxginseng si seleniu+zinc. Estradiolul e cam mare si de aceea va recomandat testosteron. Tribulus si panaxginseng va creste putin si LH-ul deoarece lucreaza asupra hipofizei. Acestea nu contin testosteron dar ajuta organismul sa-l creeze dand ordine hipofizei.
Voi decideti ce varianta alegeti si dc va hotarati pt nebido tb sa luati ceva pt prostata cum e Pro 6 de la Forever Living.
Monty eu iti tin pumnii sa iasa cu ochisori . Sa intri si sa ne spui in ce faza mai esti.
Nusy cum a fost ? Productie buna? Nu am apucat sa intru pe mess ca iar sunt cu treaba prin casa.
Fetelor eu sunt trista ca nu vreti galerie. Relelor!
Pe maine seara.



Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Miki: 8-9 foliculi si endometrul 14 mm si foarte frumos(mi l-a laudat...hihi...si mi l-a si aratat pe ecran)

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Am intrebat la laboratorul Bios din Bucuresti si mi-a zis ca fac si ei analiza inhibina b (si ptr barbati),costa 30 lei si dureaza 10 zile.

nusy pana acum stai foarte bine Doamne Ajuta!
aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Iuca: multumesc! Numai 30 lei??? Nu 300???

Bitzy: mie mi-a spus dr.Cocei ca la barbatii cu FSH mare,cu cat trece timpul situatia devine mai rea,in sensul ca ajung la azoospermie(daca nu o au deja).Poate aceasta este explicatia faptului ca in 3 ani a crescut FSH...Mi-a mai spus ca trebuie actionat repede,sa nu lasam timpul sa treaca pt.ca e mai rau.De aceea noi ne-am si hotarat pentru FIV,caci altfel o mai duceam cu tratamente naturiste.Sotul meu are FSH 21 ,dar are totusi 300.000 gigei/ml,cu mobilitate 50% si forme normale 60%.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Nusy am intrebat de doua ori chiar, ptr ca si mie mi s-a parut foarte ieftin. Mi-a zis clar ca 300000 lei vechi sau 30 RON.
Eu m-am gandit sa sun aici ptr ca la Bios Craiova analiza costa 90 RON si se trimite la Bucuresti, asa ca am zis hai sa sun la Bios Bucuresti sa vad ce imi spune.
Care e intervalul de valori normale ptr FSH-ul sotului?

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:


Iyoana - ce sa zic ...eu am incercat sa o intorc pe monty di drum ...dar mi-am dat seama ca nu-i corect.Ideea e ca eu cred din tot sufletul ca voi avea un bebe cu sotul meu drag, asa ca normal ca incerc sa-mi transpun convingerile si celor din jur. In fond, ne vrem binele una alteia, pt ca suntem toate in aceeasi oala.Apropos de atitudinea dupa FIV, asta e cea mai buna. Oricum innebunesti si daca iti vezi de viata ta, daramite daca stai in casa si astepti sa treaca 11 zile...
iuca - nu-ti mai pune astfel de idei in cap, e o coincidenta cu galeria ta si esecul. Un gand bun nu poate face decat bine, in nici un caz rau, sa fii convinsa de asta.
bitzy - sorry, habar n-am de la ce poate creste FSH-ul asta...De fapt, nici nu cred ca se stie de la ce poate fi.
Anto_27 - apropos de medicamente cu dus-intors, si vit. E scrie si pe prospect ca poate duce la oligo (pornind de la normo). Si totusi uite ca medicii o recomanda. Si dr Dracea i l-a recomandat sotului cu 2-3 luni inainte de FIV 3
Cat despre Nebido, cred ca miki nu e de acord cu el pt ca e produs chimic, pt ca poate da cancer la prostata si pt ca de fapt aduce aport de testosteron, pe care il poti lua din alte naturiste (terensis aia sau cum se numeste - e pe prima pagina )
Cat despre analize ...atata timp cat FSH-ul nu e mare, e de bine. Restul se poate corecta.
miki - nu fii suparata baby, stii cum e ...fiecare cu superstitille lui ...Las' ca bem daca e de bine, de acord ?
nusylica - mancate-ar mama ce bineee staaaai ! Si ce endometru grozav ! Ai luat ceva ? Eu am zis ca bag si cretisoara, bag si viagra ...orice. Numai sa creasca ! Am citit pe un link postat de ladyxe ca un endometru bun ar trebui sa fie peste 9.5 mm.Si am inceput sa caut remedii.
iuca - ciudat de ieftina analiza asta. Mai fetelor, da am si eu o intrebare: pe Damian l-a intrebat cineva de analiza asta ?


PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput