Azoospermie - cap 14 -
Raspunsuri - Pagina 11
bytzi spune:
Miki an legatura cu tratam.
Panax Ginseng fiole am gasit fabricat an China si sant de 10 ml (se ia toata odata si cate pe luna),noi vrem sa facem trat. deocamdata 3 luniNu am gasit Multi maca si L-Arginina putem sa le luam pe celelalte pana le gasim pe astea 2?si trebuie sa le ia permanent timp de 3 luni pe toate 4?Mii de multumiri
miki-miki spune:
Buna fetelor vad ca sunteti f active si optimiste. Tineti-o asa ca-mi place.
Anto probabil ca s-a ratacit pe drum mesajul meu sau poate ca inca esti moderata si pana nu treci de ac moderare nu poti trimite mesaje pe PM.
Cat despre tratamente, am citit f mult despre tratam naturiste si eu ce citesc retin, cred ca mi-am gresit meseria sau cum mai spuneam cred ca am fost vraci sau vre-o vrajitoare buna in alta viatza. Ceea ce ti-am spus sa ia sotul tau nu face rau. Rau fac tratam hormonale alopate NEBIDOS sau UNDESTOR (testosteron sintetic) sau BU.
Anes succes cu tratamentul. Am sa-ti rasp la naturiste in legatura cu tratam tatalui tau.
Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
Da Bytzi se iau toate odata cel putin 3 luni. Vezi ca pe prima pag unde e scris tratam ala de mine dc dai clik pe panax ginseng vezi poza lui. Se bea o fiola /zi.
Multumesc pt urari, sa dea DD sa reusim sa plecam toate de aici .Vad ca nu ai PM. Te rog sa-l activezi
Miki
Anul asta pui de-un pui
ice spune:
buna, pisix,
si buna dimineata celorlte fete,
eu nu fac parte din categoria azoo, ati putea considera o situatie fericita dar nu e asa.
sunt casatorita de 10 ani si cam tot de atunci incercam sa avem un copil, la inceput am tot asteptat sa se intample natur iar dupa singura sarcina oprita in evolutie obtinuta natur in urma cu 5 ani am inceput investigatiile.Eu am la activ 3 inseminari si 2 FIV-uri nereusite,sotul meu a avut oscilatii de la oligo, astenoterato pana la normo, te probleme nu avem dupa cum au constatat medicii la care am tot fost in tara.
La primul FIV spermograma arata astenoteratospermie, dupa nereusita am fost la dr.Damian si am urmat tratamentul dat de dansul:
-l-carninita-1 fiola/zi
-vitamina e forte-1/zi
iar din proprie initiativa i-am dat bio seleniu+zinc 1/zi si naprasnic capsule 4/zi
tratamentul l-a urmat in jur de 6 luni.
inainte cu 2 luni de 2-lea FIV am inceput sa fac dimineata sucuri de morcov+mere+gref+sfecla rosie
dupa 6 luni rezultatul a fost normospermie
Imbunatatire citatii spermei s-a reflectat in citatea embrionilor, la fiv 1 am avut transferati 3 de 8 si 6 celule, la -2-lea 3 de 8 celule perfecti.
Am scris pentru a va spune ca trebuie sa aveti rabdare cu tratamentele naturiste si sa nu renuntati.
pisix spune:
Buna dimineata dragele mele !
Si mie imi place starea asta de optimism care pluteste pe-aici:-)
ice - mama-mia, dar o istorie, nu gluma!Unde aifacut FIV-urile ? Ce ganduri ai pt viitor ? Tu cum esti (sufleteste vorbind) ?
Hm, si sotul meu a inceput din decembrie sa ia Maca si alte suplimente (cand vit.C, cand Zinc, cand napraznic, incerc sa nu-idau prea multe in acelasi timp) si urmatorul FIV cu spermatozoizi fresh l-am estimat pt iunie. Deci sper sa se vada.
Eu mi-am inceput ziua citind sfasietoarea poveste a Biancai Brad si m-am umflat de plans.
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
ice spune:
pisix,
cand te apropii de 40 ani, nu ai un raspuns privitor la cauze si mai es nu ai un rezultat, nu poti fi foarte ok dar nu ai de es decat sa mergi inainte.
In toti acesti ani am incercat sa gasesc cauza pentru ca atunci asi fi stiut ce trebuie facut.
Cele 2 fiv-uri le-am facut cu dr.Dracea, unul la Giulesti, unul la Gynera.
Voi incerca in continuare dar caut ternative.
De curand am aflat de cineva care a facut 3 fiv in tara te 2 in Grecia si acum a reusit cu gemeni in Belgia.
Nu asi vrea sa las timpul biologic sa treaca fara sa stiu ca am facut tot ce este posibil.
Pana la urma totul este o loterie, trebuie sa jucam pentru a spera in castig.
montytaiana spune:
buna seara azoogirls
dupa cum stiti si eu sunt tot o azoogirl, sotul meu avand azoospermie
noi am incetatdemult lupta pt ai imbunatati lui calitatea gigeilor
asa ca acum am ajuns la FIV , voi face FIV+ICSI cu spm de la donator, inca sunt in investigatii pe 18 martie am prima intalnire cu comisia de sterilitate la Giuli
miki, iubita vroiam sa te inteb daca consideri ca ar fi indicat sa iau ceva inainte de a incepe procedura, care sa ma ajute sa fie totul bine, productie de foliculi, endometru?
as vrea sa incerc sa imi ajut organismul cu ceva suplimente naturiste, ceaiuri, dar eu una nu ma pricep ce si cat sa iau
pupici
pisix
pisix spune:
ice - sincer am inceput si eu sa ma panichez cu privire la ..termenul de valabilitate, de aceea incerc si eu sa trag tare acum.
Am vorbit cu dr Dracea si povestea ca s-a intors ieri parca de la o conferinta si era dezumflata fix pe subiectul care ma entuziasmase pe mine asa tare: testele alea genetice de verificare a ovulului/ spermatozoizilor. Cica tocmai a aflat ca s-a demonstrat ca de exemplu PDG (sau PGD, nu mai stiu) scade clar sansele unui embrion.
I-am spus ca ma voi duce si la Viena dar sincer ma gandesc ca probabil n-o sa fac FIV 3 acolo; statistic vorbind, cresc mult sansele sa raman la FIV 3 si atunci o clinica din strainatate s-ar bucura doar de ...beneficiul statisticii.
Deci ma voi duce in Aprilie la Viena sa vad ce zic si oamenii aia dar ...mi-am dat seama ca am multa incredere in Dracea asa ca ...mai vedem
montytaiana - eeei, mult succes ! Pana iti raspunde miki, am eu cateva sfaturi : daca ai surplus de greutate, scapa de el!
Pentru endometru, testat este ceaiul de cretisoara. Plus Aspenter (aspirina pt cardiaci). Ceaiul de crestisoara poti sa incepi sa-l bei de acum, aspenter doar pe perioada stimularii si doar daca ai nevoie.
nusylicaaaaa- vii maine la Buc ? cat mai ai ???!!! nusy, te rog reaminteste-mi orientativ cat dureaza stimularea, pls
mikilina - mai te-au coplesit problemele naturiste ...sa nu ne parasesti ...
Fetelor, va anunt ca am mai putin de o luna si ma urc iar pe val !!! Sunt asa entuziasta ! Ma apuca tremuriciul cand ma gandesc ...
PisiX,
miki-miki spune:
Ice Iti urez succes la FIV 3 si sa ne spui si noua unde vrei sa faci acum. Fiv 2 a fost cu 3 embrioni de cate 8 celule si nu s-a prins? Cati ani ai? Mai ai si alte pb?
Montytaiana as vrea sa vb despre ce m-ai intrebat la Naturiste si homeopate pt ca aici e tema de . Deocamdata iti spun sa iei Omega 3 cu acid holic si B-ri de la Doppel Hertz 2/zi iar la Naturiste dupa ce imi scrii analizele hormonale si ce alte pb ai o sa vad ce ar tb sa mai iei. Pana la FIV mai vrei sa faci IAD?
Miki
Anul asta pui de-un pui
pisix spune:
Buna dimineata frumoaselor,
Fetelor, mi-a venit CM, deci valul e mult mai aproape decat credeam ...
Asadar,pe 29 incep inhibarea, deci undeva pe 20 martie probabil voi ajunge la ET.
Apropos de ce spunea una din fete in urma, eu sunt pozitiva si daca ma gandesc la FIV 3 nu inseamna ca nu cred in sansele lui FIV 2, doar ca mi-am impus sa fac din procedurile astea...un stil de viata, pentru ca nu am de gand sa ma las pana nu voi ramane gravida.
Voiam sa va spun ca mi-am luat o carte, Programaea Pozitiva, si e f draguta ca te face sa-ti impui sa gandesti optimist.
V-o recomand mai ales pt perioadele in care aveti nevoie de o perfuzie de incredere
Iyoana - hei, nu mai vii la cafelute, nu mai vii deloc ???!!!
mikilina draga mea da tu chiar ai devenit maestru in leacuri... Unde intra in capul tau dragut atatea plante ? ...
nusylica - asteptam vesti de la tine de la eco de azi
PisiX,