Pensat cu ata

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Are si tuns/coafor (parca 2 scaune?!?) si cosmetica (in special epilat - cu ceara, masti cosmetice "de profil" - cu produse Hymalaya, masaj) - dar nu-ti recomand!!! Are un etaj (o camera plus "receptia" si un demisol.)

Am incercat sa pun pozele intr-un album..inca lucrezla el..dar nu se vede mare diferenta..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Ce interesant este pensatul cu ata,as incerca si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Denizel,daca esti din Bucuresti si"artista" ta tot aici,pot sa incerc si eu please?:-)Asta e si "lupta" mea continua cand merg la pensat,toate vor forma gros-subtire,eu sunt adepta unei forme mai naturale si nu foarte subtire.Ceea ce spui tu suna bine,as vrea sa incerc.
Multumesc,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pozele, ca sa vedem arta. Inainte si dupa. Multumim!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

dooku3, iti trimit email imediat! :-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

POZE! cu ceva intarziere caci sunt in plina perioada de stress si examene..

- nu-s tocmai relevante..caci le aveam subtiri si inainte..dar cred ca se vede ceva-ceva...
- si evident mi-am tras un flash in fata cand am facut pozele:)

http://good-times.webshots.com/photo/2589330070102969558VMmvAy

pupici,
Mama_lui_alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Fain! Imi lasa senzatia ca suferi mult mai putin decat cu penseta. Oare in Iasi practica cineva pensatul asta cu ata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Pana la urma fiecare isi face pensatul dupa cum rezista la piele. Aici mai toata lumea vrea genul asta de pensat si asa ca incerc sa invat si eu de la o indianca threading-ul, dar parca as avea doua maini stangi cateodata. Ele invata asta de cand au 15-18 ani asa ca au mai mare dexteritatea. Plus ca threading-ul nu se aplica persoanelor cu piele sensibila si toleranta mica a durerii, cu probleme acneice sau tenuri uscate. Dupa epilare se aplica solutii calmante ca sa nu apari a doua zi cu ochii ca melcul. Ata nu e oricare ata ci sterila. In general se face epilare cu ata la sprancene persoanelor care au o anumita conformatie a ochilor. Trebuie sa stii sa recomanzi genul asta de pensat. Dar cum de abia a aparut in Romania probabil ca se recomanda la toata lumea numai pentru ca e mai usor si nu presupune timp mult.
Nu sunt de acord cu epilarea cu ceara in zona ochilor deoarece duce la imbatranirea rapida a pielii din aceasta zona si caderea pleoapei peste ochi cu timpul.
In general forma sprancenei se alege in functie de forma fetei dar acum la moda sunt sprancenele cat mai naturale adica un pic mai grosute.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Denizel,multumesc frumos pentru link.Din pozele pe care le-am vazut,este exact stilul pe care il caut eu.Partea grea e cu NO pensat 1,2 luni-ouch..Dar incerc:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mama_lui_Alex, multumim frumos pentru poze, eu le asteptam cu nerabdare!
Au iesit foarte frumos, putin cam subtiri pentru gustul meu..dar vezi, eu sunt sucita, alea mi se par prea groase, alelalte prea subtiri...cred ca nimic nu ma poate satisface pe deplin!
Oricum, felicitri, esti o deschizatoare de drumuri! Saptamana viitoare ma duc si eu, fie ce-o fi!

Deni, dar nu poti pune linkul public? Sa vedem si noi ce a vazut Dooku...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput