Pensat cu ata
A incercat cineva? Este adevarat faptul ca se obtine o forma frumoasa si o linie clara si bine definita a sprancenelor?
Si..evident..stie cineva un salon unde se presteaza astfel de servicii, in Bucuresti?
Caci vine primavara si iar simt ca trebuie sa fac ceva "imbunatatiri"..:)
Pupici,
mama_lui_alex
Raspunsuri
miereamara spune:
Da, eu numai asa ma fac, au fetele astea o dexteritate....aici sunt f multe saloane, in special indienii penseaza cu ata, mie imi place produsul final.
In Bucuresti...nu stiu daca exista inca astfel de saloane, dar daca gasesti du-te...merita.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Alynutza spune:
Hai ca m-ai facut curioasa. Cum vine asta, pensat cu ata?
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
giani spune:
Am auzit, dar mereu ma intreb: de ce nu folosesc penseta, e mai simplu totusi. Ata e inventie mai veche, dar daca tot s-a descoperit penseta...
De ce s-ar obtine o forma mai frumoasa si mai bine definita cu ata ma intreb, pina la urma tot de talentul smulgatoarei de peri tine, nu de instrument. Dar poate am prejudecati, cine stie...
Andrada spune:
Mai mult se rupe parul si mai e si dezgustator,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Mai mult se rupe parul si mai e si dezgustator,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
La ata?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Tisina spune:
Mai, fetelor, poate o sa radeti de mine, dar eu pana acum nu am auzit de "pensat cu ata". Mai mult, nici nu inteleg cum s-ar face treaba asta. Si, curioasa din fire, vin cu marea rugaminte: explicati-mi si mie procedeul sa nu mor.... oarescum
Multumiri anticipate!
mama_lui_alex spune:
cam asa se face:
http://www.youtube.com/watch?v=NK-QzPLgUTo&feature=related
Avantajul (cred) ca este acela ca-ti face forma f.bine definita ata fiind paralela cu spranceana. Oricum ideea este ca se obtine acea linie in "colt" (nu stiu cum sa-i spun altfel), f. arcuita..cum au indiencele, etc. si se smulge si tot "pufuletul" de prisos.
mama_lui_alex spune:
ah..si pana acum (tot google-ind) am gasit doar acest salon:
Khushi Beauty Center - unde o indianca (este salonul ei) face acest gen de servicii
Adresa: STR. Stroescu Vasilievici Vasile NR.2, sector 2
http://www.okey.ro/index.php/khushi-beauty-center-#8211;-salon-indian-de-frumusete/2007/05/11/
Dar...nu-mi spune nimic...si parca nu m-as lasa pe maini necunoscute...
Inca astept parerea/sfaturile/indrumarile voastre. Sau poate stie cineva acest salon?
Andrada..mai da detalii, te rog frumos..stiu ca in US si Canada, cel putin, e o practica frecventa.
Luna75 spune:
aici in Emirate se foloseste numai pensatul cu ata
intr-adevar sprancenele sunt bine definite iar procedura nu e dureroasa deloc
multe de povestit nu sunt - cine are posibilitatea sa incerce
tot cu ata se indeparteaza si "pufuletul" de pe fata
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
miereamara spune:
Andrada, de ce ti se pare dezgustator?
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album