Pensat cu ata

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Eu am nimerit o data pe mina unei turcoaice,care m-a pensat SI cu ata si a fost totul okay. Nici nu a durut mai mult ca metoda clasica:-)

Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Ioana, si pentru gustul meu sunt cam subtiri...dar asa-i daca nu rezist sa stau 1-2 luni nepensata..mai un firicel..mai inca unul..dar acum sunt ferm hotarata sa le las mai groscioare..sa vad cat rezist..

PS - au trecut deja..2 zile juma..si nu se vad "radacini"..semn ca au fost smulse si nu rupte firele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Prima data cand am vazut subiectul am zis ca am citit gresit :)
Eu nu imi pensez sprancenele, am nimerit o data la o cosmeticiana care mi-a zis ca nu poate face mare lucru, m-a pensat pe ici pe colo, mi le-a facut subtiri si forma nu le-a schimbat-o.
Poate am sa incerc si eu la indianca, si Denitzeldaca tipa ta e din Bucuresti, vreau si eu o info ceva pe PM.
Multumesc

Mergi la inceput

Denitzel..pune te rugam informatia aici..cred ca toata lumea o doreste..

Mergi la inceput

Hello!

Am revenit pentru a da feedback actualizat:)

Au trecut 10 zile deja..si..nimic..parca ieri am fost la pensat..nici macar un firicel...(m-oi fi "defectat" ?!?!)

Mergi la inceput

Buna!

Tot eu..am revenit..teoretic a trecut 1 luna (28 de zile) de la pensatul cu ata..care m-a tinut cam 2 saptamani..azi ma duc din nou...caci nu ma mai suport ..nu mai rezist inca 1 luna nepensata pt. a realiza o forma..parca dupa atat timp s-au mai indesit o idee?!?(dar nici nu m-am atins de ele.. si nici nu va imaginati in ce hal arat..:)

Deci azi..ma duc iar la Kushi.

Sa fim frumoase,
mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am uitat sa va scriu. Pana la urma am fost si eu dar nu am fost foarte multumita. Mi le-a facut prea subtiri desi le lasasem sa creasca special destul incat sa le dea o forma frumoasa, le vroiam mai groase decat le pensam eu deja si a iesit tocmai pe dos: mi le-a facut si mai subtiri decat le aveam inainte.
Ei, poate imi trece pana peste vreo luna si ii mai dau o sansa, ca nici eu nu am zis cum le vreau mutaloaica... De fapt m-am lasat furata de peisaj ca sprancenele ei aratau bestial, exact atat de groase le vroiam si eu. Data viitoare deschid gura si vorbesc.
Dar sincer va zic ca nu mai merg pentru altceva decat pensat. Am scapat si la o manichiura si a trebuit sa mi le fac iar de la zero cand am ajuns acasa asa de rau a iesit.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Am fost si eu ieri fetelor. Chiar mi-a placut cum mi le-a facut, nici prea subtiri, nici prea groase. In plus mi-a luat si mustata - adika un pic de puf - si mi-a placut mult desi fiind prima data mi-au dat un pic lacrimile. Ma mai duc peste 3 saptamani for sure. Salonul arata cam naspetel si nu cred ca mi-as face altceva decat pensat cum zicea si Androix. Singura chestie pe care as incerca-o asa for fun ar fi tatuaje cu henna specific indiene. Mie tipa-Kushi mi-a placut, mi sa parut draguta si comunicativa desi am stat max 10 min si nu ma vazuse niciodata. In rest nu mai era nimeni pe acolo pt ca era destul de tarziu.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Buna!

iulenca..ma bucur ca ti-a placut.....si mie mi-a placut mai mult de data asta (adica a 2 - oara)..le lasasem sa creasca (indeseasca) si i-am spus sa mi le lase mai groscioare..sunt mult mai bine acum...

De restul serviciilor...hmmm..cred ca nu ai citit bine primul meu feedback (??!!)..am zis ca nu merita nimic altceva..:)si ca-i nasol pe acolo..

dar uite ca m-ai facut curioasa..cu tatuajul cu henna..eu de ce nu am vazut ca face si asa ceva..???hmmmm..cat tine tatuajul asta ai idee??/

androix - trebuia sa-i spui sa ti le faca mai grosute..nici eu nu i-am spus prima data (eram si cam chilugita de propria mana..:))..si femeia nu a facut decat sa urmeze linia care o aveam...de data asta chiar m-a facut ok..i-am spus ca vreau sa le fac mai groase..

oricum..si acum..a 2-a oara..sunt incantata...
Merg sa testez si treaba cu tatuajul cu henna..caci vreau sa-mi fac unul mai vizibil..si nu-l vreau prea mult timp..

Sa fim frumoase,
Mama_lui_alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Te roooog, daca tot ai facut poze prima data, poti sa pui si acum o poza ca sa fac o comparatie?
Clar, daca mai merg o sa-i spun. Acum au inceput sa creasca si mi-e groaza ca trebuie sa le las iar stufoase ca sa poata sa le lase mai groase. Dar asta e, suferim

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput