Pensat cu ata

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Sorry de delay...am fost cam prinsa si nu am mai prea intrat pe Dc.

Al-2-lea set de poze - dupa a 2-a operatiune....din pacate..nu am mai facut si poze "BEFORE"....si..scuze da "calitatea si acreala fetzei"..cam shifonata..eram dupa o zi plina..si extenuanta..:)

Eu zic ca-i mai bine decat prima data..!!

http://good-times.webshots.com/album/562347500jWrskH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

MAMA_LUI_ALEX......imi place foarte mult cum ai sprancenele,chiar foarte mult.daca le-as avea si eu asaaaa...si nu ai o faa acra,sorry dar atitudinea din poze e chiar interesanta.si ai niste ochi numai buni de machiat.super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu conteaza ca eu vroiam sa fac comparatie cu prima tentativa si arata mult mai bine acum! super!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

readuc un pic in discutie subiectul..poate cineva il va cauta vreodata..si se va dovedi astfel util...

Kushi si-a mutat de vreo cateva luni salonul de la Foisorul de Foc..undeva prin zona Circului..Colentina..nu stiu exact adresa.

In schimb, nr. ei de tel. a ramas acelasi _ 0722.433.145..daca doriti sa-i aflati adresa.

Din pacate..pt. mine e f. departe..asa ca..iar m-am dat pe mana altora..de fiecare data altcineva (din motive de nemultumire, evident)...Ma gandesc serios la un tatuat semi-permanent de sprancene (dar pt. asta deschid alt topic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

buna si eu am fost la kushi impreuna cu sora mea si ne facut super.si am dat 10 lei fata de salonul de la piata domenii unde un pensta costa 50 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

cand trec prin bucuresti poate osa ma duc si eu....

crisanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diavolitza spune:

pensatul cu ata vine din asia...dar au evoluat si au penseta acum...nu v-as recomanda e destul de dureros mai iti prinde si cate o data pielea ....daca cea care face nu e atata de indemanatica ,,,eu am comandat de pe net setul de la anastasia soare....
www.anastasia.net....
stiti voi tipa celebra printesa sprancenelor din america ...sunt f multumita desi am platit mai mult pe transport ...ideea e ca in ro sunt atatea tipe care penseaza f bine ...si sprancenele pun in valoare f mult fata deci conteaza f mult cine va penseaza...asta cu ata e un moft..,dar nu stiti vb aia ce imi vine mie poate nu iti vine tie...parerea mea:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am fost si eu la Kushi. Este chair vis-a-vis de circ. M-a facut destul de bine, dar eu le-as fi vrut nitel mai groase. O sa vad pe parcurs daca ma mai duc si cat imi mai cresc ca sa le ingros, ca eu asa le port. I-am zis la inceput, dar rutina si-a spus cuvantul, desi eram convinsa ca va fi bine.
Am intels de la ea, ca a vandut salonul de la foisor pentru ca nu se putea ocupa de copil cum trebuie, iar acuma este la un salon de cartier pe Stefan cel Mare nr.34. Se numeste Klips. Telefonul este acelasi, da.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput