Pensat cu ata

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ata taie/smulge orice pufisor la nivelul pielii. La inceput si acel firisor de par de pe fata avea culoarea parului de pe cap, dar neatins a avut sansa in timp sa se decoloreze si sa se subtieze de la soare, sapun, creme etc. Cind creste, va creste nedecolorat si de grosime normala. Dupa ceva timp si el se va subtia si decolora, dar asta in mult timp. Acelasi lucru se intimpla si cu parul de pe picioare sau barba...etc
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Kokorina..da..cam 150 Euro (si asta la saloanele de fitze)..se poate si mai ieftin..daca dai un search vei gasi saloanele despre care vorbesc (cauta "tatuat sprancene" si gasesti subiectele)

Legat de pufuletul care capata "culoare" - cred ca-i posibil..daca firicelele sunt taiate si nu smulse, sa creasca mai puternice si sa se inchida la culoare - lucru care mi l-as dori, de altfel..caci atata le-am "jumulit"..ca parca acum le-as vrea mai groase (ca sa am ce jumuli, evident:) )

Si legat de procedura "dezgustatoare"..acum.., si cand ne epilam inghinal..nu-i chiar o poveste "romantica", nu?!?..dar tot o facem!!

Revin azi cu impresii (am incercat o poza "after"..ca sa am ce compara...nu cred ca vor fi rezultate "spectaculoase", caci, asa cum spuneam..sunt cam "jumulita"..probabil (adica, sigur!!) o linie se formeaza in cateva luni (daca-mi tin mainile in buzunar si nu ma uit in oglinga..ca sa "retusez" intre sedinte:) )

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by corinadana

quote:
Originally posted by Androix

quote:
Originally posted by corinadana

Aici, in Beherly Hills, vedetele se penseaza la Salon Anastasia cu penseta. De ce oare?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Intrebare de baraj! De snoabe!

Andreea mama de Filip si Georgia

Nu de snoabe! ci ptr ca ai niste sprancene f frumoase din mainile lor!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Stii tu sigur ca nu de snoabe? Asta cu sprancenele frumoase pica, am vazut ca si din ata ies frumoase nu numai din maini...
Am citit dar nu am priceput ce are pufusorul de pe fata cu sprancenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Stiu eu sigur ca nu de snoabe!
Hai sa zic de ce: pentru ca, daca nu vrei sa ai sprancenele in forma de spermatozoid , adica mai grosute spre interior si subtiate spre exterior, adica asa cum le are 90 la suta din glob , trebuie ca ele sa fie pensate fir cu fir, si nu de-a valma.
Din cate am vazut eu, la pensarea cu ata nu se face asta. Se smulg de-a valma toate firele care sunt pe raza atei respective.
La fel e si la epilatul sprancenelor cu ceara.
Pensatul ala pe care il face Anastasia e o arta si da, sunt convinsa ca nu ar ajuta-o cu nimic ata.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Am gasit si exemplificare pt. arta Anastasiei, atza-free :-)))

http://www.oprah.com/health/beauty/slide/20060522/slide_20060522_350_204.jhtml

http://www.oprah.com/health/beauty/slide/20060522/slide_20060522_350_203.jhtml

Corinadana, ai idee cat costa un pensat la Anastasia?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Hai ma, sa vina cineva aici si sa spuna ca Anastasia nu este un produs! In plus nu e nici o filozofie, iar arta nu mai zic, sa pui un sablon si sa pensezi pe el. E adevarat: arta consta in alegerea sablonului potrivit fetzei mare arta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Deni, minunat dr eu vad pe linkul de la tine ca e vorba despre "pensarea" cu ceara ("before and after of a great eyebrow wax.")
Mie imi plac sprancenele tipei dar pentru mine ar fi exagerat de groase.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Androix, este mult mai greu decat iti imaginezi.
Fatza umana fiind asimetrica, nu este sablonizabila.
Rezultatele pe care le-ai vazut mai sus nu sunt produsul pensarii in interiorul unui sablon, ci poate o munca de o ora sau mai mult.

Si nu vorbesc doar asa, din visele mele .
Pana acum vreo 4-5 luni aveam sprancene-spermatozoid , facute dupa metoda clasica (in max. 10 minute eram gata :-))), iar acum am intreaga fizionomie schimbata .
Merg la un salon unde cred ca se aplica metoda Anastasiei, pentru ca produsul final e asemanator (as zice identic, da' mi-e rusine ).
Pensatul asta de care zic io dureaza cam o ora: se ia un firicel de ici, se mai ia un firicel de dincolo, se periaza iar spranceana, se mai scurteaza un fir de ici, altu' de colea si tot asa :-))

Mergi la inceput

bine
Nici eu nu vorbesc din vise, am vazut-o pe artista la teveu cum pensa dupa sablon.

Mergi la inceput

Inaioana, stai putin!!! Anastasia epileaza cu ceara si dupa sablon?
Pai atunci, sa ma scuze, da' nu o mai sustin .
Nici nu am citit ce scria in josul imaginilor alora, atat de incantata am fost de diferenta dintre before si after.
Pai daca ea face sabloane, nu o mai plac :-)). Sprancenista mea e mai artista ca Anastasia .

Mergi la inceput