Pensat cu ata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mama_lui_Alex, neaparat sa vii cu impresii ca si pe mine ma bate gandul sa merg la indianca. Eu ma pensez singura si eu un adevarat chin. m-am pensat o singura data la cosmeticiana si imi venea sa o dau cu capul de pereti..m-a durut nasol. M-a pensat cu penseta si apoi a mai luat cu atza..si eu m-am mirat atunci de ata. Oricum mi-a facut niste sprancene prea groase si am mai luat eu acasa din ele, la greu. Dupa cativa ani, am vazut pozele unei prietene care a fost in vacanta in Turcia si a fost "pensata" acolo cu ata si avea niste sprancene fenomenale. Asa ca vreau sa incerc.
Cum e cu programarile? Aglomerat, lejer? Eu am drum in zona aia in fiecare marti si joi dupa-amiaza si mi-ar placea sa le leg cu pensatul asta daca s-o putea...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Kokorina draga mea..dar tare-tare mult ai dat pe "aranjat" sprancenele..mi se pare tare scump (aici e cam 150Euro - si in banii astia intra si retusul)...ah..si cica dureaza intre 3-5 ani (nu 2!!)

Doar ca eu am o mare neclaritate legat de tatuat sprancenele (de fapt 2 neclaritati) - mi-e teama sa nu fie prea "evident" - desi marturisesc ca 2 prietene si-au tatuat sprancenele - dar ele erau blondute si atunci le-a facut un un maron deschis..nici macar nu banuiesti ca ar fi tatuate.. (ori eu am sprancenele cam inchise la culoare si vreau sa le modific si forma - sa le fac mai "arcuite" - de asta mi-e teama sa nu se vada nasol)
Si a doua "durere" - cum se vor estompa in timp - uniform?!? sau trebuie musai sa mergi la retus..si nu mai scapi de asta toata viata..

AH - exista si varianta tatuaj permanet - forever&ever - de aia te intrebam - se face cu alt pigment si cu alte ace..

Oricum "studiez" si problema asta, caci m-am saturat de cosmetica..pe langa faptul ca nu am rabdare si una doua tusti..mai bag eu penseta in ele..dar cred stiti despre ce vorbesc:)

Ioana, lejereanu cu programarile ..am sunat de azi pe maine..asa ca maine dimineata dupa "procedura" revin cu amanunte - nu stiu cata satisfactie voi avea, caci deja sunt cam "jumulita"..:) Dar trebuie sa o incerc si pe asta..:) Am sunat la nr. acela de mobil din linkul care l-am dat pe prima pagina (nu-l postez aici..caci nu vreau vreun avertisment)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Bafta! Sa ne trimiti poze: inainte si dupa.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Aici, in Beherly Hills, vedetele se penseaza la Salon Anastasia cu penseta. De ce oare?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Aici, in Beherly Hills, vedetele se penseaza la Salon Anastasia cu penseta. De ce oare?

corina mama Ralucai

Intrebare de baraj! De snoabe!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

MAMA_LUI_ALEX....atunci cand ti le faci,ele arata mai inchise la culoare,apoi capata culoarea aleasa de tine impreuna cu cosmeticiana.daca tu ai sprancenele mai inchise si vrei doar sa ti le arcuiesti,nu cred(parerea mea doar,pt ca eu le am facute de-antregul)sa arate aiurea.plus ca te va sfatui si la salon,ce si cum,plus ca ti le deseneaza cu creionul mai intai.si tot asa vor arata si la gata numai ca "permanente" dungile trasate.si atunci cand se vor estompa,se vor estompa uniform....aceleasi sprancene numai ca "spalacite"....daca vei vrea o alta forma,va trebui o intreaga procedura de urmat.eu nu am avut incotro...

150 eurooooo????dar nu-mi revin.unde costa atat?in bucuresti?greu mi-e sa cred,dar daca spui ca stii pretul..oricum sant uimita sa coste atat de putin.stiam ca aici costa in jur de 500,dar am dat peste nesimtita aia de femeie,am platit 600 si mi le-a facut prea subtiri si prea deschise.acum mi le-a facut d-na asta,mai inchise,mai groase si mai arcuite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:
Originally posted by corinadana

corina mama Ralucai

Intrebare de baraj! De snoabe!

Andreea mama de Filip si Georgia

Nu de snoabe! ci ptr ca ai niste sprancene f frumoase din mainile lor!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Asa e Corina, si mai e ceva. La epilarea cu ata, se smulge/taie si pufusorul incolor pe care il avem toti. Cind creste la loc, capata culoarea parului din cap.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Asa e Corina, si mai e ceva. La epilarea cu ata, se smulge/taie si pufusorul incolor pe care il avem toti. Cind creste la loc, capata culoarea parului din cap.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

De ce? Ata aia face sa aiba loc o mutatie genetica sau cum?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mie nu mis s-a intamplat sa imi creasca pufusorul acela de care vorbiti, colorat, sau sa ma irit. Adevarul este ca desi sunt bruneta, nu sunt foarte paroasa, pe picioare de exemplu nu m-am epilat niciodata mai sus de genunchi. Si mie mi se pare ca le smulge, nu le taie cu ata. Oricum, eu ma pensam foarte rar si doar sub arcada si un pic intre sprancene, poate are importanta si cat de mult par ai...anyway, eu sunt multumita, cine vrea sa incerce o data sa vada cum este, nu cred ca pateste nimic.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput