** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)
Raspunsuri - Pagina 6
aurel_cris spune:
fetele mele dragi noi tot la promotie 2 in 1,nu ma gandeam ca o sa ajung la 40 de saptamni la cate probleme am avut.Joi merg a dr. sa vorbim despre inducere daca bulina nu se hotaraste sa iasa pana atunci.
KORA iti tin pumni pt histeroscopie sa fie asa cum iti doresti tu rezultatul

MIKI merci,am incercat sa vad cum se pun pozele,iar pana cand bulina mea se va hotari sa iasa am pus cateva cu mingiuta mea.

39+
Bianca Maria
http://good-times.webshots.com/photo/2415648630103063595lAVpcw
georgia_c spune:
wowww.. aurele , ce misto arati ... super burtica ... uite vezi cum de sta treaba... te-ai rugat la DD si la bbelina sa stea cuminte in burtica , si acum .. nu mai vrea sa iasa ... zi-i ca-i gata perioada , poa' sa dea startul la iesit
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
copilutzu spune:
Auulleeoooo !!! Nu ma pot stapanii!!!
io mamica frumoasa si fericita cu bulgaras cu tooot !!!
AurashCrisuletz cu bulgarsh la purtator!!!

Hai Biencutzaaaa!!! 

Andrutzabirniiii ce faci mai mamicaaa??
Stiu io ca mai citesti tu din cand in cand ...(ca asa fac si io ...
). Mai iesi din "carapace" ca mie mi-e doruletz de tine!! 
Koricika bafta multa la Histero , sa-ti ajute Dumnezeu sa nu fie nimic nasol. Ca durerea op. trecere repede!!
Lienutza 30
olteanca , ca tare draga-mi esti!!!
Mikilina ,Nucutza, Pitic cu ibric cu tot , Profa ,Amzulica ,Ioanatugs,Nusyca ,Iuca ,Orchis ,Georgia...
Doooamne este lunga lista si baba are "hardul mic" .
Scuze daca am omis pe cineva!!!!! 
Va pup si va imbratisez.
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
miki-miki spune:
Aurica
frumoasa burtica. Si patutzul mi-a placut. Deabia astept sa o vad pe Bianca , fata lui tata
. Spune-i lui tati sa nu piarda momentele importante.![]()
Copilutzule
tu nu iesi decat provocata?
Pai imi pun si eu o burta falsa , ma pozaiesc si sa vezi ce te scot din carapace
Zici ca ai hardul mic? Al meu mi-am dat seama ca s-a facut microscopic
In ce faza esti? Mai ai banii de FIV-letz?
Miki
Anul asta pui de-un pui
toriceli spune:
Miki multumesc de intrebare ! Facem bine deocamdata . Pe baricade. Mi-a venit analizele la Anti Atpo , Anti Tg , si Clamidyia si sunt OK.
Tu cum stai ? 
quote:
Originally posted by miki-miki
Aurica, nastere usoara ! Sa-ti dea DD o bb-lina frumoasa , sanatoasa , cuminte si papacioasa
. Asteptam pozicile
. Pregateste aparatul de acum.
Profaasteptam vestile bune.
Korutzaeu iti doresc sa iasa asa cum vrei tu la histero dar..... eu in locul tau mi-as dori sa-mi gaseasca ceva care sa se poata rezolva acum, pt ca asa as sti de ce nu mi-au iesit FIV-rile. Nu ? Mi-as doro un polip sau un sept mic
. Dar dc tu nu vrei e ok. Astept cu interes rez histeroscopiei tale.
![]()
-ici si curaj!
Toricelitu ce mai zici?
Miki
Anul asta pui de-un pui
copilutzu spune:
Auuleeooo !! Cum Mikishor sa nu am banii ????
Brrrrrrr.. mi-sa zbarlit pielea.... Brrr... numai la gandul ca ii pot cheltuii ma fac ca un arici!!!
..
Ce sa iti mai zic?? ca am avut cosmar intr-o noapte .. Am visat ca mi-au furat banishoriii ... Si plangeaaam , si urlaaammm , de m-a trezit Mr.Copilutz speriat... Si cand i-am povestit... a ras de mine... 
Eu Mikilina cu burtica ei falsa (deocamdata!!) cu tooot!!!
Sa vezi ce ne luam noi la intrecere in burticoase..
aurel_cris spune:
GEORGIA i-am tot zis zilele astea ca-i gata lenevirea dar tot nu da semne sa iasa![]()

COPILUTZU mai cam tras pe sfoara gata analizele si pe cand incepi treaba ca doar ai promis.Cu toata dragostea mea pt tine uite aici
daca nu te pui pe treaba.

MIKI sigur tati va fi pe faza dar uite ca fica-sa nu vrea sa vina la intalnire inca,se lasa asteptata si acum pe ultima suta de metri

39+
Bianca Maria
copilutzu spune:
Crisuletz nu prea sunt gata analizele....
Mai am "hormonicile" si cele MICROBIOLOGICE.
Astept .. cu interes CM. Care , ca de obicei se lasa asteptat...
Incet,... incet... incep si eu... asheee cu pasi marunti.
fata cu burtica!!!
KoraPop spune:
Salutare pushtoaicelor!
Cele care ati dat un ochi pe la subiectul FIV ati aflat ca toata spaima mea cu histeroscopia s-a evaporat....totul e ok zise prof. Marinescu ( asa scrie si pe biletel,desigur in afara de orificiile tubare care sunt infundate ceea ce nu ma mira doar asta e problema care m-a condus la FIV).Asa ca ma indrept cu pasi repezi spre start...sper ca in aprilie sa intram in focurile marii batalii!!!
Aurel_cris eu iti tot tin pumnii sa ai cea mai frumoasa prima intrevedere cu printesa voastra!Astept vestea cea mare!
Kora
CARPE DIEM!

asteptam vestile bune.