** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)
Raspunsuri - Pagina 5
Liana30 spune:
aurel cris te pup..sa stapaniti sanatosi casuta noua,
va pup pe toatee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
georgia_c spune:
aurel_cris, ce trecu timpu' ,valeleu , uite ca mai ai un picut si nasti... asteptam poze dupa nastere
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
vali_delide spune:
cris, ma uitam la semnatura ta si nu-mi venea sa cred...Doamne, ai deja 38 de sapt.?
Nu-ti poti imagina ce mult ma bucur...si abia astept sa-ti vad pozele cu puiutul dupa nastere!!!!
In cazul in care nu ne mai nimerim pe aici in acelasi timp (eu intru mai rar ca, deh, am alte trebi') iti doresc din inima nastere usoara. Sa-ti dea DD o printesa frumoasa si cuminte ca minunea mea, iar tu sa te refaci macar la fel de repede ca mine.Te pup mult de tot si astept vesti.
pup toate fetele, va citesc, dar stau cam nasol cu timpul liber si nu prea scriu...dar va urmaresc!
Valentina, cea mai fericita
de
Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
profa spune:
Salut fetele!
Vali,felicitari,sa te bucuri de minunea ta!
aurel_cris,tinem pumnii,sa fii cea mai fericita mamica!
miki,Doamne,cat te admir,esti atat de draguta cu noi cu toate!Sa-ti implineasca DD visele cat mai repede,si noua,tuturor...!

Sa-mi tineti pumnii,e ziua 14...!azi, o colega de serviciu ne-a anuntat ca va fi mamica...era atat de draguta,si de fericita...si mi-au zis ca eu urmez...offf,de-ar fi asa...
Liana30 spune:
profa trebe sa fie asa..io tin pumnii..
va pup pe toate..
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
aurel_cris spune:
VALI merci mult,nici mie nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici,te cred ca esti foarte ocupata cu printesa,va pup cu drag

PROFA multumesc mult,iti tin pumnii din toata inima

LIANA

38+
Bianca Maria
KoraPop spune:
Ce mai faceti pushtoaicelor?
Aurel_cris pe cand sarbatorim virtual
?Nastere cat mai usoara si printesa sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Profa bafta multa!!!!
Eu ma pregatesc pentru histeroscopia care va avea loc miercuri,pe 20 februarie cu prof. Marinescu.Sa imi tineti pumnii fetelor ca mari emotii mai am,nu pentru interventia propriu-zisa,ci pentru verdictul prof'ului!
Va doresc tuturor o zi excelenta!
Kora
CARPE DIEM!
miki-miki spune:
Aurica
, nastere usoara ! Sa-ti dea DD o bb-lina frumoasa , sanatoasa , cuminte si papacioasa
. Asteptam pozicile
. Pregateste aparatul de acum.
Profa
asteptam vestile bune.
Korutza
eu iti doresc sa iasa asa cum vrei tu la histero dar..... eu in locul tau mi-as dori sa-mi gaseasca ceva care sa se poata rezolva acum, pt ca asa as sti de ce nu mi-au iesit FIV-rile. Nu ? Mi-as doro un polip sau un sept mic
. Dar dc tu nu vrei e ok. Astept cu interes rez histeroscopiei tale.
-ici si curaj!
Toriceli
tu ce mai zici?
Miki
Anul asta pui de-un pui