** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toriceli spune:

Ioana , Vali multumesc pentru incurajari si pt. urari ! Si mai ales sa fie cu ochisori...cum spuneti voi.
Si de n-o fi luna asta ....o fi cindva...
Profa...imi dai sperante. Eu sunt o superstresata de felul meu.Nu am invatat pina acum sa fiu altfel. Anul trecut cind am ramas gravida eram la fel , intr-o perioada de stres maxim. Tocmai imi schimbasem locul de munca si urcasem pe un post cu mult mai multe responsabilitati. Sotul tocmai se pregatea si el sa isi schimbe locul de munca. Stiti cum este. Colectiv noi , alt mediu , alte asteptari . Si la fel a fost sa fie. Dar pt. o perioada si mai scurta.
Incercam , incercam. Cind e dat sa fie , e dat. Pup.
Si pt. toate fetele ..cu ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Ioana am ajuns si mi-am reparat o parte dar mai am

Validelide am reparat in listutza, sa-ti traiasca printesa.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Sar'na mult de tot!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz

Mergi la inceput

Ma bucura interventia fetelor de la Cabinetul PSI. O gasesc de bun augur.In timp , si probabil dupa ce vom trece prin toate etapele ca orice proaspete debutante in ale depresiei , vom reusi sa adoptam si noi aceasta atitudine pozitiva. Sunt convinsa. E doar o chestiune de timp. Multumim !
Cum am mai spus : "Viata e prea scurta ca sa putem invata numai din experienta proprie."

Toriceli http://tt.lilypie.com/LK6Op2.png

Mergi la inceput

Fetelor : Scuzoaiele mele !
Trimisei mesajul bun dar la capitolul gresit. Ignorati-l , stergeti-l , radiati-l !
http://tt.lilypie.com/LK6Op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

toate fetele!
Am intrat sa va salut!Vali,multumesc pt.gandurile bune!azi am fost cam vraiste toata ziua,ca aseara am vazut pa b1-tv ,la nashul,o emisiune in care Bianca Brad povestea despre cum si-a pierdut fetita in ultimele zile de sarcina,si mi-am amintit de fetita mea,si-am plans pana noaptea tarziu...offf...!si nu pot decat sa sper ca vor veni si zile mai bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Vali_Delide sa-ti traiasca minunea de fetita si multumesc frumos pentru urari!
Miki-Miki tin pumnii iubita, sa scapi repede de Stomatologie, stiu si eu cum e!
Profa vor veni si zile bune, sa crezi asta!!!
Toriceli

ne intalnim de martisor!

Mergi la inceput

Buna fetelor ! Ma puteti lamuri careva cu privire la corespondenta dintre unitatile de masura mIU/ml si ng/ml.
La dozarea din ziua 23 prolactina a fost 288,.... nu mai stiu cit. Din cite imi aduc aminte (nu am acum la mine buletinul de analize)limita maxima era undeva la 647 mIU/ml , dar mie sincer mi se pare cam mare. Unde nu mai pun la socoteala ca din eroare am cerut dozarea prolactinei si in ziua 3 si a iesit 316 MIU/ml.Majoritatea site-urilor care fac trimitere la dozari folosesc unitatea de masura ng/ml . Stie cineva care este raportul dintre acesta ? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

quote:
Originally posted by toriceli

Buna fetelor ! Ma puteti lamuri careva cu privire la corespondenta dintre unitatile de masura mIU/ml si ng/ml.
La dozarea din ziua 23 prolactina a fost 288,.... nu mai stiu cit. Din cite imi aduc aminte (nu am acum la mine buletinul de analize)limita maxima era undeva la 647 mIU/ml , dar mie sincer mi se pare cam mare. Unde nu mai pun la socoteala ca din eroare am cerut dozarea prolactinei si in ziua 3 si a iesit 316 MIU/ml.Majoritatea site-urilor care fac trimitere la dozari folosesc unitatea de masura ng/ml . Stie cineva care este raportul dintre acesta ? Multumesc.

Fiecare laborator isi interpreteaza analizele in unitatile de masura proprii.Important e ca pe buletinul tau de analize in dreptul rezultului sa scrie si limitele in care se incadreaza analiza,asa te poti orienta. Daca nu esti convinsa nici asa de valoarea prolactinei repet-o la alt laborator .

Mergi la inceput

Poate la un alt laborator masuratorile se fac in ng/ml , asa ca le voi repeta.
Mi s-au razvratit stolurile de pasarei sa ma coordonez cu cei de aici http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#hcg.
Si sa spun sincer majoritatea articoleleor , site-urilor etc. folosesc aceasta unitate de masura ng iar daca vreau sa mai informez dincolo de ce reusesc sa smulg printre dinti medicului , nu pot sa obtin o informatie concludenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna fetele mele dragi a trecut ceva timp de cand nu am mai scris dar am fost foarte ocupata in ultimile saptamanii.M-am bucurat sa vad ca ati inceput sa mai intrati si pe aici,a fost o perioada mai linistita la acest subiect.
PROFA ma impresionat mult povestea ta,iti doresc din tot sufletul multa bafta de aici inainte sa dea DD sa vina bebele mult dorit cat de curand
IOANATUGS stiu ca esti in focuri si tu,iti tin pumnii
VALI_DELIDE uau ce fetita frumoasa ai,sa iti traiasca
MIKISOR
Noi suntem tot 2 in 1,se pare ca bubulina acum nu mai vrea sa iasa,ma asteptam......colul e moale,scurt,deschis putin.Vreau sa va spun ca mi-au scos firul vineri,a durut ca naiba dar a trecut.Contractii inca am dar nu regulate pt nastere,am avut si scurgeri vreo 2 zile dupa scoaterea firului,deasemenea ma durut burtica pe jos de am zis ca mor,parca cineva ma cioplea pe acolo....Acum astept sa vedem ce se intampla dorm cam 5 ore pe noapte si a doua zi ma doare capul.....oricum toate astea sunt normale in sarcina.....
la toate fara exceptie
38Bianca Maria

Mergi la inceput