** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)
Raspunsuri - Pagina 3
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Toriceli pai toate analizele tale sunt in limite normale, deci sunt bune. Estradiolul ti-a iesit putin mai mare, adica aproape de limita superioara si s-ar putea sa te puna sa-l faci si in z 3-5, ca sa vada daca si atunci va fi la fel. Dar atata timp cat este in limite, e bine!
ne intalnim de martisor!
toriceli spune:
Ioana , multumesc tare mult pentru raspuns ! E reconfortant dincolo de o foie alba sa iti mai confirme cineva...pina la medic. Pina marti am impresia ca neuronii mei vor intra in rebeliune !
Dozarile pt. ziua 3 le-am facut si valorile au fost cam asa:
FSH- 7,24 (limite foliculara 3,5 - 12,5) , LH 5,45 (2,4-12,6), Estradiolul 74,3 (12,5- 166). Pina acum ma incadrez in limite deci pot spera !
miki-miki spune:
Toriceli
, analizele tale sunt bune. Sotul tau cum sta cu spermograma? A facut-o?Poate ai spus si am uitat![]()
Korutza
eu i-am recomandat testul de saliva Profei
pt ca ea o sa plece din tara si acolo nu va avea unde sa faca monitorizare. Bineanteles ca monitorizarea e cea mai buna metoda de a veadea cand ovulezi.
Miki
Anul asta pui de-un pui ![]()
toriceli spune:
Multumesc pt. confirmare Miki. Am facut si spermograma si spermocultura.
La spermograma normoozoospermie ( volum 5 limite 2-6 , ph 7,5 limite 7,2- 7,8 , filanta 2 h - am inteles ca ar fi timpul in care se transforma in picaturi - maxim 40 minute , concentratie 19,5 mil - aici e usor sub limita cu 0, 5 mil , mobilitate A - 76 la o ora , B - 70 la 2 ore , A+B 146 % lipsa leucocite , viteza buna dar nu i se dau limite pe buletin ca de altfel nici la mobilitate, morfologie 90 dar nu stiu ce inseamna asta - in dreptul ei spune minim 30% forme tipice) iar la spermocultura - flora microbiologica patogena nedezvoltata. Aparent suntem in amindoi in grafice. Am programare si la endocrinolog iar un consult endocrinologic recomand si fetelor care au pierdut sarcini in special in primul trimestru. Pup !
toriceli spune:
Reiau mesajul postat la un alt capitol : daca sunteti interesate de alte tipuri de teste de ovulatie decit cele pe baza de urina , puteti accesa aceste link-uri:
http://www.profamilia.ro/revista.asp?id=2003_01_02
http://www.farmaline.ro/specialitati.php?cid=6&pid=295&din='lista'&60849381b8f74339adcd4de4721342e7=1542720935
http://www.amerleofarm.ro/testfertil.html Maybe Baby pe larg.
http://www.efarma.ro/products.php?id=1811
Pentru testele pe baza de urina cele mai bune mi s-au parut My Test (am folosit cam tot ce era pe piata din Craiova). 
KoraPop spune:
Profa daca pleci din tara si nu poti face monitorizare,pe langa sfatul lui miki
eu ti-as recomnada cat mai multa detasare,relaxare si muuulta dragoste.De foarte multe ori lipsa stresului a ajutat enorm ( asta cand nu exista probleme cu "instalatiile").
Kora
CARPE DIEM!
profa spune:
latoata lumea!Stii,Kora,eu cred in chestia cu stress-ul,la modul general,dar eu am ramas insarcianta prinma data acum 2 ani,in voiajul de nunta,cand intr-adevar am fost superrelaxata,dar a 2- oara,am ramas in conditiile in care dupa eco dr.mi-a spus:cam de maane dupa-masa,in urmat 18 ore ,trb.sa incercati!Si sotul meu era in delegatie,la vreo 300 de km,si era decembrie,si ajuns seara pe la 11 si a plecat dimineata la 5,si era si plin de nervi,si rupt de oboseala,si eu superstressata ca daca n-ajunge si ratez momentul...si-a fost sa fie,din pacate ,pentru o scurta perioada...E-adevarat ca dr.meu mi-a spus ca stressul e inamicul nr.1 al fertilitatii...Si cum sa nu te stressezi cand ami trece o luna si nimic...
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!![]()
Toriceli multa bafta i-ti doresc, mai ales ca si sotul tau e ok si analizele sunt bune!
Profa mult noroc i-ti doresc data viitoare!!
Miki-Miki tu ce mai faci??? Ai ajuns la dentist??
ne intalnim de martisor!
vali_delide spune:
Salutare la pustoaice!
Profa, am ramas fara cuvinte citind povestea ta.Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asemenea nenorocire.
Iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul anul acesta.
Si tuturor pustoaicelo de aici!
Idaira, sa dea DD sa reusesti cat mai repede! Incearca sa te stresezi mai putin, iti spune Stan patitul!
Mikishor, poti sa schimbi numele de bubu mic la mine? Ca m-am sucit, o cheama Andreea-Stefania!Sar'na!
Toriceli, spor la analize si sa fie cu noroc...si cu ochisori!
Kora si Ioanatugs multi 

si 

...mi-e dor de voi,de toata gasca!
Crisuletz, nu mai stiu de tine, nu am mai citit din urma, ca nu am timp...ce faci? Esti bine? 

Fetele, daca vreti sa vedeti un ingeras scump, aveti pozici noi la semnatura!
Va pup pe toate si incerc sa mai intru pe la voi, sa vad ce faceti. Va doresc din inima, tuturor, sa aveti parte de ingerasii mult-asteptati si visati!
Valentina, cea mai fericita
de
Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu printesa roz
miki-miki spune:
Ioana
am ajuns si mi-am reparat o parte dar mai am
Validelide
am reparat in listutza, sa-ti traiasca printesa.
Miki
Anul asta pui de-un pui