** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)
Raspunsuri - Pagina 2
miki-miki spune:
Profa
cuvintele nu-si au rostul. Te imbratisez si curaj
Idaira
scuze pt greseala din listutza. O sa o corectez imediat. Eu asa am preluat listutza
. Te imbratisez si pe tine.
Fetelor, va rog uitati-va pe listutza si vedeti dc mai tb sa scot pe cineva. Varsta precis e trecuta mai mica la toate.
Miki
Anul asta pui de-un pui ![]()
Maribela spune:
Idaira si profa imi pare nespus de rau pt voi!Fiti tari si cu D-zeu inainte!Daca EL vrea multe se pot infaptui!Salutari tuturor fetelor de pe DC!
toriceli spune:
Da, Profa . Speranta moare ultima ! Acest lucru trebuie sa ni-l amintim permanent.
Chiar daca pina si speranta doare uneori si chiar daca pt. aceasta speranta trebuie sa lupti cu tine zi de zi.
Viata e prea scurta pentru a invata doar din experienta proprie.
KoraPop spune:
Profa,Idaira imi pare nespus de rau
Nu va pierdeti speranta si credinta in DD!
Intr-adevar daca avem peste 35 de ani toti doctorii spun sa facem TT si sigur ies riscuri,cica peste 35 ar fi mari riscuri,dar la 34,9 luni nu,culmea culmilor statisticile astea!.Mare tampenie cu TT asta...ca apoi sa ne trimita la amniocenteza....asa se fac banii de catre unii....Eu una daca ma va ajuta bunul D-zeu sa raman pana la urma graviduta,nu am sa fac asa ceva si il voi aduce pe lume exact asa cum mi-l da DD.Nici TT nu vreau sa fac,de ce sa imi fac "sange rau" pt ca orice ar iesi acolo eu tot nu l-as omori,nu as face avort,asa ca....Nasa mea are 36 de ani si ceva si ,la fel la TT i-a iesit risc pt sindrom Edwards ( la ecografii 3D,4D totul era absolut perfect),bineinteles toti doctorii au spus ca neaparat sa faca amniocenteza,ea....nu a facut-o si acum are un baietel perfect sanatos.
Kora
CARPE DIEM!
toriceli spune:
Aici http://www.profamilia.ro/revista.asp?id=2003_01_02
alte doua teste pe baza de saliva pentru determinarea ovulatiei.
miki-miki spune:
Toriceli
vrusai sa-ti dau un PM si nu putui ca nu ai. Sa-ti activezi PM-ul ca mai sunt fete care vor sa te intrebe cate ceva in particulez cum e je.
Deci dc nu ai te intreb aici (dar si pe celelalte oltence care baga un ochi pe aci). Ai auzit de dr Cornelia Pascu? Si-a deschis un centru medical ( GYN-MED ) in Brazda lui Novac la H3 cu aparatura super performanta.
Vreau sa ma risc cu un eco daca e buna la asa ceva.
Miki
Anul asta pui de-un pui ![]()
profa spune:
am vrut doar sa va salut,si sa va multumesc pentru sprijin.Conteaza enorm!
apropo de testele de ovulatie,inainte de a fi insarcinata,mi-a recomandat dr.meu teste de-astea.Am facut 7,din ziua 10 pana in ziua 16,si-au fost toate negative,mi-am zis-asta e,inseamna ca in luna asta n-am ovulatie-iar dupa 2 saptamani am constatat ca eram insarcinata.Dar nu erau de saliva,erau de-alealalte.
si multa bafta!
KoraPop spune:
profa
nu exista nimic mai bun decat monitorizarea ecografica pana dupa spargerea foliculului.Chiar si testele din saliva pot iesi eronat,nu e voie sa ai nici o masea cariata-infectie,sa nu fumezi,sa nu papi nimic inainte de test etc.Fetelor,monitorizarea ecografica e sfanta si astfel se poate face si CSD ( contact sexual dirijat).
Kora
CARPE DIEM!
Idaira spune:
Mikisor nu te scuza ca n-ai de ce
...la mine daca ai sa ai timp poti sa treci:
- aprilie 2006 sarcina oprita din evolutie la 8 sapt
- martie 2007 avort menstrual
- decembrie 2007 avort spontan la 5 sapt
- ianuarie 2008 prima IA nereusita
Analize perfecte atit la mine cit si la sot... de ce nu pot avea un copil?! Nu-mi poate da nimeni raspuns...Cum le spuneam si fetelor de la Durerea... atita timp cit imi mai raman neuroni sa pot gandi rational,voi incerca...
toriceli spune:
Fetelor, care va pricepeti va rog lamuriti-ma si pe mine intr-o problema legata de dozarile LH , FSH si Estradiol.
Azi am fost la monitorizare ov. si mi s-a spus ca trebuie sa repet cele 3 anlize facute in ziua 3 . Am un ciclu neregulat intre 31-35 zile. Azi e ziua 16 , azi mi s-a spus, azi le-am facut. Abia marti merg cu aceste rezultate la medic. Pina atunci poate reuseste vreuna dintre voi sa imi spuna ceva despre rezultate.
FSH - 9,64 (limite normale faza ovulatorie 4,7 - 21,5), LH - 33,46(14, - 95,6) iar Estradiol - 408(85,8 - 498) Multumesc !