** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

COPILUTZU pai dai bataie iubita,ca astept sa intri in focuri si tu.
KORA merci iubita,am citit ca totul e ok la FIV,iti tin pumnii sa dea DD sa fie cu noroc de data asta
Eu tot cu burtica sunt astia sunt nebuni,ma lasa sa stau ca la carte cica nu ma taie pt cezariana ca nu poti avea decat 2 nasteri,parca eu as face copii natural cu nemiluita.Oricum nu am cu cine sa ma cert m-au invitat in fiecare zi sa imi monotorizeze inima fetitei dupa ce trece si termenul de 10 zile imi vor provoca nasterea.Cezariana no way,decat daca Doamne fereste suntem in pericol eu sau bubulina.Cine ar fi crezut ca o sa iau tratament pana la 36 de saptamani sa tin sarcina si dupa care sa trec termenul si sa nasc tot cu medicamente provocata,de ras nu.Ce sa mai sa fim noi bine asta este important.
Astazi ma duc la dr iarasi pt monotorizarea inimii,mai nasol e ca ma prins o gripa si e vai de capul meu.
40 +6 ZILE Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

toate floricelele din lume pentru cele mai tari fete cucuiete.
sa fiti sanatoase si frumoase, si la punga groase, sa aveti zimbete in priviri si fericirea sa se citeasca pe chipul vostru chiar si prin intermediul unor mesaje gen DC.
aurele, ai vazut-o mami pe Bianca? esti gata? mami super , fata si mai si...

http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=MOSCRACIUN109.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Primiti acest ghiocel de la cineva care vrea sa va aduca primavara in sufletul vostru.

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, dati-mi o palma sa imi revin. Am facut azi doua teste de sarcina si au iesit pozitive! NU POT SA CRED! Dimineata am facut unul (Sure Check), iar cand am ajuns acasa (seara) inca unul, ambele aveau doua liniute. Nu stiu daca pot sa ma bucur inca. Maine mai fac un test apoi ma programez la control.
Se pare ca este o primavara minunata!
Eu am 33 de ani si am mai intrat pe la voi uneori, pe unele dintre voi va stiu de la alte subiecte si am vrut sa impartasim impreuna bucuria.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

FELICITARI ANES!!! Super tare vestea. Astept BHCG-ul

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Liana30 , miki va multumesc mult. Nu mai fac BCG-ul pt. ca eu ovulez mai devreme si s-ar vedea la ecografie *sapt. a 4-a).

Mergi la inceput

Feteleeeee,

Bianca e in brate la mami Aurica Cris.
Un buchet de flori pt proaspata mamicutza de bblina frumoasa

Bine ai venit pe lume Bianca!! Sa cresti mare , frumoasa si sa-i asculti pe mami si pe tati.
Felicitari dl Aurel Cris!!!!!!

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Aurica eu astept pozele cu BB-lina Manechina lui tata

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput