** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Ioana...............

iulia............cu intarziere iti spun si eu un ,,LA MULTI ANI!''

pupam toate fetele de pe aici si uram un bun venit celor noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Carmen94 multumesc iubita!
Iulia_Braila si eu i-ti spun cu intarziere, un sincer "La multi ani!"
Clau0072 bine ai venit printre noi si multa bafta!!

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Aurica vrem pozici cu printesa , din alea proaspete de sambata

-ici pt toata pushtimea

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mocacila spune:

Eeei, m-am gandit sa ma incadrez si eu in categoria mea.. Adica deocamdata sunt aspiranta, optimista si am peste 35 de ani (36, ca sa fiu exacta)..Sper din toata inima sa nu ne obisnuim unele cu altele la topicul asta. Va doresc sincer tuturor sa ne cunoastem mai bine la rubrica "odiseea.." ;)
Well...Povestea noastra e scurta. Incercam de un an sa facem cunostinta cu bebelul nostru. Suntem in perioada in care ne pregatim sa trecem de la incercari intuitive la incercari "profesioniste".. Adica dozari, alea-alea.. Avem emotii dar suntem optimisti.
In the meantime.. imi vanez lunar toate senzatiile, in speranta celor mult dorite...
Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

Profa,
Sunt noua pe aici, incerc sa citesc cat se poate, povestea ta m-a speriat efectiv, nu am cuvinte si cred ca nici nu mai e cazul sa deschid o rana care Dumnezeu stie cat dureaza sa se cicatrizeze putin.
Ma macina o intrebare si te-as ruga sa-mi spui opinia ta.
Avand in vedere varsta mea (43), inteleg ca ar putea exista posibilitatea efectuarii unei amniocenteze (in cazul in care imi iese FIV-ul, bineinteles).
Vazand nenorocirea care ti s-a intamplat consider ca nu e binevenit oricand sfatul medicului.
Ce parere ai scumpa mea?
Mi-ar fi placut sa te cunosc dar asta este...iti multumesc din suflet pentru un eventual raspuns... AI INCREDERE IN TINE SI MERGI MAI DEPARTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimaria spune:

Sunt si eu o aspiranta cu varsta peste 35 de ani chiar daca mai am un copil.
Va salut pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

va salut si va pupic pe toate!
ce mai faceti voi?

sunteti bine?

noi am ramas fara bunicul care s-a intors in romania si uite asa am ramas cu tero pe cap.

daca doriti sa vedeti cat am crescut avem poze mai jos.

http://community.webshots.com/user/carmen0405?vhost=community

va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele si multumesc mult de tot pentru urari.
am avut si f bune dr si f rele, in aceasta perioada, am fost in concedii la munte, la mare, dar mi-a murit si cea mai buna prietena, de cancer, la 40 de ani. suferea de 11 ani de aceasta boala CUMPLITA. iar finalul a fost ingrozitor, insa optimismul ei remarcabil. din aceasta cauza nu ma voi plinge niciodata aiurea de dureri sau probleme care trec.
nu vreau sa va supar, dar asta e starea mea acum, un ochi plinge un ochi ride.
sa il vedeti pe florin ce mare s-a facut si ce jmecher e...ohoo. toate alea le stie. da cu matura, imi aduce obiecte de prin casa, are ritualuri la trezire.
aici sint fericita.

Mergi la inceput
Mergi la inceput