** Aspirante optimiste, peste 35 ani ** (14)
Raspunsuri - Pagina 16
aurel_cris spune:
LIANA felicitariiiiiiiiii

IULIABRAILA imi pare rau ca ti-ai pierdut prietena,nu ne arati poze cu smecherasul![]()

MIKI 

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
carmen94 spune:
Liana30.......................FELICITARI!!!!!!sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si nebunatic.
noi suntem raciti.ne curge nasul,pe mine ma dor toate oasele,mi-e frig de mor.....
fie-miu e mai bine.tot racit,dar fara febra si cu chef de joaca de ziceti ca a baut energizante.
zilele trecute am bagat sa spal rufe si masina mea facea ca naiba.m-am gandit ca sunt prea putine rufe de face asa si nu m-am dus sa fac de are.cand sa scot rufele.......dau si de..o sticla de plastic!!!!! deci am ajuns sa spal si sticle de plastic la masina.s-o fi gandit fie-miu ca mi-e lene sa le clatesc la chiuveta.
va pupam!!!!
Ioanatugs spune:
Liana30 felicitari iubita, sarcina usoara si la termen i-ti doresc!
Nu am mai intrat de mult timp pe forum si cand am intrat si am vazut semnatura ta, m-am bucurat enorm de mult pentru tine. Cum ai reusit, natural sau cu fertilizare??? Inca o data, sarcina usoara!!
Iuliabraila i-mi pare rau pentru pierderea prietenei tale! 
Carmen94 ce mai faci iubita?? Ma bucur ca mai scrii si mai stim de tine si de bebe mare si zglobiu!
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
signora spune:
Buna fetelor 
Felicitari, Liana30, iti doresc un superBebe 
Am revenit un pic printre voi ca sa ma mai incarc cu rabdare si perseverenta :)
Ieri (z12) am fost la o ecografie sa vedem cum stau foliculii - numai ca, din pacate, nu au crescut de luni(z9) incoace (cel mai baban are 13 mm). Pana acum nu am facut nicio stimulare - luna trecuta am ovulat normal, ok, toate bune si frumoase, luna asta...pauza 
Asa ca luna viitoare (daca nu avem succes zilele urmatoare)urmeaza injectii cu puregon si pregnyl. Ce parere aveti? N-ar trebui ca docorita sa imi recomande niste analize hormonale?
Pupici si sa ne vedem la odisee toate 
mari-lu spune:
FELICITARI LIANA!!!
N-am scris de o vesnicie...dar am tras cu ochiul pe aici.Sunt f ocupata cu nazdravanul al mic, plin de energie.Pun pozici aici
http://good-times.webshots.com/album/561928548OYnTuN
si
la toate fetele dar mai ales 
profa spune:
la toate fetele!St felicitari ,Liana!!!!!Doamne-ajuta sa-ti fie bine ,sa ajungi sa-ti tii puiutul in brate si sa te bucuri de fiecare zi!!!
Eu n-am mai intrat cam de-un an pe forum,am fost atat de dexamagita,pt.ca anul trecut in aprilie am pierdut sarcina ,dupa amniocenteza...a fost ingrozitor,n-am cuvinte...in sfarsit...
Am intrat acum sa va spun ca ,deocamdata sunt iarasi insarcinata...nu stiu inca daca sa ma bucur sau nu,pt ca in 7 oct ar fi trebuit sa0mi vina ciclul,mi-am facut test-slab pozitiv,apoi bhcg-68-usor pozitiv,la eco-nimic,apoi din 2 in 2 zile bhcg,care crestea,dar nu se dubla..suspiciune de extrauterina,am simtit ca innebunesc,pe urma ieri,in sfarsit s-a vazut pe uter un sac embrionar mic de tot.Problema e ca am fost la 2 dr.ieri,care n-au stiut ce sa-mi spuna:poate fi o sarcina cu probleme,mai ales ca progesteronul e in scadere,poate fi o sarcina care n-a evoluat cum trebuie,ca e prea mica pt.perioada de amenoree corespunzatoare,sau,in cel mai fericit caz,e o sarcina obtinuta pe o ovolatie tarzie,si atunci ar putea sa fie ok,ramane probl bhcg,care nu creste asa cum ar fi normal...
Mi-a zis ca partea pozitiva in toata treaba asta e ca nu e extraut.si ca,la cei 40 de ani pe care i-am implinit luna trecuta,am obtinut natural o sarcina...(ce mai parte pozitiva...!)
As fi vrut sa va intreb,mai stiti fete care au avut valori de-astea mici de hcg in sarcina?Off!Simt ca o sa-mi pierd mintile inca o saptamana,pana cand o sa merg din nou la eco...mi-a zis dr.sa astept pana miercuri,si,,daca sunt probl.cu evolutia,e ok,daca nu,imi face chiuretaj

.Si mi-e teama,ca sapt.trecuta am avut o viroza...n-am luat decat 2 tablete de paracetamol,ca ajunsese febra la 38,acum nu stiu ce sa mai zic...doar sa astept...ce-o vrea Dumnezeu...Va pup!

aurel_cris spune:
MARI-LO ce mare sa facut Alex si ce frumos e smecherul![]()

CARMEN cred ca ati scapat de raceala pana acum
,deci Darius e foarte ocupat sa inteleg![]()
IOANATUGS iti tin pumnii

SIGNORA multa bafta iti doresc,normal ar trebui sa faci un set de analize hormonale sa vezi cum stai exact,asa as face eu

PROFA sper din tot sufletul ca este o sarcina pe o ovulatie tarzie,am mai vazut sarcini care au evoluat normal si cu bhcg mic.Ma rog la DD ca totul sa fie ok,sa ne dai de veste ce au zis doctorii.

Cristina
de
Bianca Maria(4.03.2008)
"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
Ioanatugs spune:
Aurel-cris multumesc iubita!
Carmen94 
Mari_lu sa-ti traiasca baiatul mare si frumos!
Profa i-mi pare rau pentru pierderea suferita!
I-ti doresc ca saptamana viitoare sa primesti vesti bune! Un beta HCG de cuarand ai facut?? Pentru ca doar prin analiza asta poti sti daca sarcina evolueaza bine. La mine cand s-a oprit din evolutie am stiut datorita analizei beta si eco doar mi-a confirmat. I-ti doresc sa fie bine saptamana viitoare!
Signora multa bafta luna viitoare!
Liana30 ce mai faci iubita??
Si soarele va zambi de dragul tau 
IULIABRAILA spune:
salutare fetele.
Liana
, ce faci iubita? ce face bebelushul tau?ma ingirjorezi ca nu ai dat vesti !
Profa, am mai vazut valori mici, la ovulatii f tirzii. nu te grabi. dak s-a vazut sacul embrionar in uter nu ai de ce sa te grabesti in a lua decizii negative si radicale. poti astepta o luna chiar. daca e sa nu fie ceva bine, e posibil sa se elimine singura sau sa dea semne.
noi tinem pumnii.
Ioana, sa dam un pupic. poate trece supararea.
fetele, sa aveti o sapt bunaaaa