Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisjo spune:

Tomitza si pe noi ne-a 'sfatuit' doctorul de familie sa dam lapte praf copilului care nu lua prea bine in greutate. Am incercat o data, dar fata (desteapta, de altfel) a refuzat.
In imprejurari nefericite, cand avea fetita 2 luni, a trebuit sa o trec deodata pe lapte praf, fiindca am facut un tratament cu antibiotice puternice si dupa 15 zile am trecut-o la fel de brusc, inapoi, pe laptic de la sursa( de mamica). Sincer, am cam avut emotii daca o sa mai am lapte dupa pauza aceasta sau daca fata o sa mai vrea san. Dar totul a decurs asa... foarte natural.
Acum bem doar ocazional cate un bibe cu lapte praf. Si noi ne 'laudam' la aproape 4 luni cu 5800 g, dar asta este. Important este ca suntem active si bine dispuse.

Crisjo si Stefania (7 oct 07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by prisi

quote:
Originally posted by danuta36
[ A cautat sotul prin farmacii Calgel si n-a gasit nicaieri.Voi ce folositi pentru gingiute dureroase?

nici eu nu am gasit si mi-au dat KAMISTAD , farmacista a zis ca are aceleasi substante, pana acum nu l-am folosit, oricum mi-a zis dr, sa folosesc de 3-4 ori in criza, ca oricum nu dureaza decat jumatate de ora efectul

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Multam pentru raspuns

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Celia

Danuta36, multumim.Si voua la fel sa va traiasca dulceata.Andreele noastre sunt la o zi diferenta...
Calgel-nu era retras de pe piata? sau am retinut eu aiurea...

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Celia,n-am stiut ca s-a retras de pe piata.Am observat si eu ca Andreea ta e mai mare cu o zi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sa stiti ca explicatia cu "nu trebuie neaparat sa vomite" eu o accept... am trait-o ...

Si da Sabina, ai dreptate,.. pusul in practica e mai greu.. si nu cred ca tine de vointa adultului.. ca mie asta chiar nu-mi lipseste.. si, chiar si cu indrumarile pretioase ale moaselor din spital, copilul meu n-a vrut san si pace.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slippers76

Nana, drum bun si sa dea Dumnezeu sa va intoarceti cu vesti bune de la Boston. Ne rugam pentru Andrei si pentru voi.

Gabriela, poza e facuta pe la vreun an si un picutz. Multumim fetelor de aprecieri la adresa zulufilor.

Cecilia, sigur e de la dinti. Eu ii dau dentinox. Calgel nu mai cautati ca nu se mai importa. Era prea ieftin...

Vad ca ati discutat despre vaccinari. Sunt intr-un fel de acord cu teoria Magdei, ma rog, a sefului ei, asa, in teorie, insa eu n-as avea curajul sa-i las nevaccinati. Mirunei i-am facut ROR dar nu i l-am facut pe cel impotriva varicelei, drept pentru care a facut-o la trei ani. Nu-i bai, ca varicela nu-i o boala grea si nici "riscanta", dar restul sunt destul de rele. Si vaccin antigripal iar nu i-am facut, asa cu nu ne facem nici noua. Si probabil ca la fel o sa procedez si cu Vlad.

Danuta36, sa fie intr-un ceas bun! Casa de piatra si sa va traiasca micutza crestina.

Tomitza, tinem pumnii sa fie bine. O sa iti trebuiasca rabdare de fier, dar sunt sigura ca o sa reusiti!

Sabina, imi pare bine ca ai ajuns la concert. De la Roxana nu mai ai vesti?

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Ana,merci fain de urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Celia

Emma, asa ar fi trebuit I.Penta la 4 luni, potrivit schemei, dar in cazul nostru Andreei nu i s-a facut in maternitate hepatiticB (nu am stiut de varianta sa-l fi cumparat si sa ni-l fi facut atunci), asa ca medicul a stabilit ca facem tot hexa ca sa recuperam.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)

Aha, am inteles.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multe lunite si multi ani sarbatoritilor zilei !

LUY , am sunat la sect 4 si au ajuns cu banii pe 5-6 sept . Eu una mai am de asteptat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Andries, eu cred ca e aerul asta imbacsit de Bucuresti, pentru ca si Miruna mea e la fel: la munte zburda ca un iedutz si n-are nika, acasa in schimb e tot timpul fornaita. Si eu sunt la fel. Rinita alergica la orice .

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Da, din pacate este rinita alergica.
Victor, la un an si jumatate, daca il scoteam in parc in luna aprilie-mai il aduceam inapoi pe brate, carpa era!! In timp am invatat sa-l scot afara numai dupa ce ii dadeam o lingurita de claritine. Lua Claritine trei, patru luni pe an si oricum nu plecam fara sticla de sirop in geanta.
Acum vad ca s-a mai desensibilizat, are doar muci si fornaie, nu se mai sufoca si nu mai cade ca o carpa.

Dar tot trebuie sa fac ceva sa scap din iadul asta, daca nu pentru mine, macar pentru sanatatea copiilor.

Si da, si eu la job, se pare ca sunt o workoholica incurabila, probabil ca o sa-mi crape o vana-n cap la birou, dar sper ca nu mai devreme de 60 de ani.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Betty ne-am mai intalnit si la alt subiect, si vreau sa subliniez ca acum un an traiam cea mai fericita zi din viata mea, prima data cand am plans de fericire pentru ca aflasem rezultatul Bhgc si aveam un fiv reusit cu gemeni, pe parcurs unul din embrioni s-a oprit din evolutie, dar acum am o mandrete de fata bucalata...

in legatura cu doctorii care te baga in panica, asa am patit si eu la o luna cand am aflat ca luase doar 300 g in greutate de la iesirea din spital, alaptata fiind doar la san. Mi-a dat supliment lapte praf si acum nu prea mai alaptez, doar asa ca un desert.

www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/page1/" target="_blank"> Alexandra la 4 luni
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

gata, am adormit printesa si am reusit sa-mi fac o , acum astept sa se trezeasca sa iesim in parc, e un soare

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput