Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Daniela76 e frumusica foc Alexandra si bucalata..Faine si pozele de la botez,sa va traiasca mica printesa!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Multumesc din suflet pentru urari!!
Sa fie toti copilasii sanatosi si norocosi!
Gabitz la categoria "mic si finutz" mai sunt cativa bebei, al meu, a ta, Natty si inca ...dar nu-i mai tin eu minte.
Carpatina te cred, copilul meu cel mare statea cu tzatza in gura si plangea, astepta sa-i curga din ceruri...si lapte exista...
Cu laptele praf...Mircea foarte greu a acceptat bibele, primele dati scuipa in jet laptele formula...dar eu TREBUIA sa ablactez ca altfel nici nu ma tineam pe picioare, nici operatia nu se vindeca...solutia a fost lapte praf Aptamil (pentru prematuri) asta dupa ce am incercat NAN, preNAN, Humana si nu mai tin minte ce...
Oricum m-am chinuit vreo doua saptamani sa-i bag pe gat biberonul ala si n-am luat pastile pana n-am fost eu sigura ca haleste minim 4 biberoane fara probleme (dadeam 4 bibe si 2 supturi). Acum haleste 6 bibe de 200ml....nu stiu unde baga atat in el dar zic Doamne Ajuta!!
Andries
![](images/user_woman.png)
isabeluta spune:
Neata si de la noi!!!
Si......in ordinea "numerelor de pe tricou" pentru:
Sara Ioana de mami Gabriela
Ana Martina de mami Have
Bianca Elena de mami Veroboroda
Teodora Ioana de mami Jojo-Miha
Andrei de mami Daliaaliad
Mircea Gabriel de Andries
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Magda, nici eu nu i-am facut Varilix lui Vic si a facut boala luand de la o prietena care a facut varsat de vand desi fusese vaccinata!!
Dar mi-am facut mie Varilixul si ce bine a fost ca nu am mai facut boala, Vic era bolnav cand aveam eu 10 sapt, iti dai seama ce bine-mi pica un varsat de vant la 33 de ani si gravida!!
Hep B mi-am facut si eu cu rapelurile de rigoare.
Pneumococ o sa-mi fac (doza de adult) pentru ca pe mine ma poate paste o splenectomie in orice moment din pacate, dar la copil nu cred ca-l fac.
Andries
Yaia spune:
Vedeti care e diferenta: aici, desi Tudor luase putin in greutate de la iesirea din spital, la primul control asistenta nu ne-a dat completare (cum vad ca se face in tara), ci sfatul a fost sa-l trezesc la 2 ore sa-l pun la san (domnul meu ma mostenise si baga la aghioase cam mult timp...hihihi)?
Sabina, vad ca dr. Culcer nu se supara pe tine ca ii trimiti pacienti multi. Adevarul e ca vad ca ii trimiti cazuri serioase. pt. tine si pentru Tomita si fetita ei, sa pape ea san din nou! (Sunt convinsa ca i-ai spus Tomitei cum sa manance sanatos ca sa faca lapte.)
Carpatino, sa stii ca sunt copii care nu vor san. De asta e foarte important ca bebelul sa fie pus la san imediat dupa nastere: ii trebuie papa ca a facut efort mare sa se nasca si trebuie familiarizat cu sala de mese, ca sa zic asa...sa priceapa care e treaba.
Si uite ca acum imi aduc aminte alta diferenta dintre "aici" si "acolo": aici, in spital, dupa nastere, in primele 2 zile cand musiu nu prea se trezea sa pape, o asistenta a incercat sa-i dea biberon, dar cu lapte donat de alta mamica, nu cu lapte praf. Voia sa vada daca ar accepta lapte prin biberon, ca poate sfarcul nu era "corespunzator", apoi a incercat si cu mamelon de silicon, dar niciodata nu s-a pus problema formulei. Adica laptele matern e respectat aici. In tara nu cumva au contracte cu firmele producatoare de lapte praf? Zic si eu...poate bat campii...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Si uite ca acum imi aduc aminte alta diferenta dintre "aici" si "acolo": aici, in spital, dupa nastere, in primele 2 zile cand musiu nu prea se trezea sa pape, o asistenta a incercat sa-i dea biberon, dar cu lapte donat de alta mamica, nu cu lapte praf. Voia sa vada daca ar accepta lapte prin biberon, ca poate sfarcul nu era "corespunzator", apoi a incercat si cu mamelon de silicon, dar niciodata nu s-a pus problema formulei. Adica laptele matern e respectat aici. In tara nu cumva au contracte cu firmele producatoare de lapte praf? Zic si eu...poate bat campii...
Yaia... nici eu nu am nascut "acolo"...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
betty78 spune:
Tomitza cat ma pot enerva doctorii astia incompetenti....mai era asa un caz in spital cand am fost eu internata cu bebe. Sper ca Naty sa accepte sanul cat mai repede...pup
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
rodicamaries spune:
ajutat un pic de tati...Darius si-a bagat picioru in gurita... a facut o murta lainceput de am ras cu lacrimi...apoi dupa ce i-a simtit gustul a ros pe elDoamne cat poate sa te implineasca un copil...n-as fi crezut niciodata... cand il vad pe sotu cum se joaca seara cu darius imi vine sa-i mananc pe amandoi...asa mi-s de dragi.
Rodica de
Darius Filip 19 sept 2007
cecilia L spune:
Magda, uniiiiiiii.Stai linistita nu sunt terorist, micul meu terorist inca nu stie ce si cum....hihi....deci ne putem intalnii linistite.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
slippers76 spune:
Rodicaaaa, vazut Darius, da' am vazut si o mamica trasa prin inel. Bravo mami!
Sabina, Miruna seamana la mocutza cu mine si la par si naravuri cu taica'su.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts