Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
rodicamaries spune:
Anaaaaaaa, care inel mama? poate cerc din ala de la butoi
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by rodicamaries
Anaaaaaaa, care inel mama? poate cerc din ala de la butoi
Ei, hai, nu fi modesta...esti super-mami!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
luy spune:
Neatzaaaa pe la pranz! Postez repede mesaj de felicitare pentru dragii nostri sarbatoriti de azi, avem persoane importante de felicitat (ssssst, nu spui cine )
La multi ani! calduros si sincer pentru:
grupul domnisoarelor care nu beau (inca) apa plata cu lamaie
frumoasa printesa Sara de Gabriela
randunica Ana Martina de HaveF8 - mami, asteptam vesti proaspete despre voi !
dulcetzica parfumata Bianca Elena de Veroboroda
dulcetzica aromata Teodora Ioana de jojo_miha
Avem de felicitat si un voinic papanash de 4 luni:
Andrei de Daliaaliad
Si "cei din urma vor fi cei dintai", asa cum deja s-a mai spus in dimineata asta ,
tzantzarelul Mirciulix de Andries
Uraaaaaa! Sa ne traiasca si sa-nfloreasca ! Sanatosi, frumosi si norocosi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
laviniaN spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi.
Eu am scapat de 2 ex duminica luat cu brio,dar mai am asa ca e cazul sa nu tanjesc.
Vazut o gramada de poze cu bebei tare frumusei...doamne iti vine sa-i mananci asa sunt de scumpi,cred ca o sa ne lipseasca perioada asta mai tarziu cand vor mai creste.
Maria am citit de lungimea lui Teo ...frate ma gandeam acuma asa mult a ramas a mea in urma ..dar se pare ca si la tine e greseala de masurare.
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/561667465Haxrfm?start=12
http://good-times.webshots.com/photo/2542862970101707026tEqOcS
luy spune:
Vazut si noi poze cu Darius contorsionistul si cu frumoasa lui mamica Daaaaa, n-am gresit emoticonu', m-am inverzit de invidie !
mamica frumoasa si subtirica de baiat dulce si zambaret !
luy spune:
Lavinia, felicitari pentru rezultatele bune la examene ! Toata admiratia pentru tine si Rox, care reusiti sa mai si invatati in perioada asta asta de solicitanta din partea bebelusilor !
Spor la invatat pt urmatorul examen si multa bafta !!!! Ce examene dai ? Pentru ce sunt ? Licenta, master, etc
laviniaN spune:
Fata mea de cateva zile se trezeste la 5 dimineata papa si nu mai vrea sa doarma pana dupa ora 10 dimineata,ma termina....in timpul zilei doarme 15-20 min si se trezeste fresh...daca am fi si noi la fel.
vroiam sa va zic de borcanelele de mancare mi-a facut miruna un scaun asa de moale dupa piersicuta din borcanel de m-am speriat...i-am dat mucilagiu de orez si i sa format scaunul.
nu i-am mai dat piersicuta cred ca o sa mananc eu borcanelele sunt tare bune.
vroiam sa va intreb in pireutul de legume ce mai puneti??lapte sau supica in care au fiert legumele
deocamdata suntem numai la morcovel.
Annisia spune:
Salut! In ciuda anumitor pareri, sunt un om extrem de politicos si bine crescut. Asa ca am intrat sa va urez toate cele bune si sa va spun "ramas bun"! Eu nu ma mai simt aici ca printre prieteni, asa ca nu are rost sa continui ceva care nu ma caracterizeaza.
Tin totusi sa va reamintesc celor care sunt orbite de pasiuni si antipatii ca succesiunea evenimentelor care au dus la acest mare cacat este alta... Faptul ca tanti Tomasa si-a sters mesajele, nu inseamna ca mi-a casunat mie pe ea asa si am inceput sa scuip flacari... Mi s-a dus vorba cum ca as fi balaurul cel mare si fioros. Ohh ce-as vrea sa fiu, poate as reusi sa ma descurc mai bine in viata personala. Daca as reusi macar sa fiu maestra la pus poalele in cap, cu siguranta ca as fi mult mai fericita...
Pentru cine a pierdut sirul evenimentelor, va reamintesc...
Intai Tomasa s-a luat de o fata care isi exprima parerea cu privire la stari sufletesti, emotii, reactii in situatii de criza... Tomasa avand alte pareri, s-a decis ca e cazul sa-i inchida gura, ceea ce nu mi s-a parut tocmai frumos, avand in vedere ca de atatea alte ori cine nu i-a impartasit gandurile, a avut parte de un raspuns prietenesc, sfatos si chiar mamos... Tinand cont de faptul ca se intamplase acea tragedie, mi s-a parut chiar stupid sa se inceapa o disputa pe tema eprimarii sentimentelor. Pe care, logic, fiecare le percepem diferit. Nu vad de ce ar trebui sa rad sau sa plang precum Tomasa sau X-uleasca... Mi-am permis sa ii spun sa nu inceapa disoteca (arhimegacunoscuta, remember episoade precum micutul Sebastian, parerea fetelor despre religie si traditii etc...), macar din respect pentru Rita. De la cuvantul discoteca, doamna asta mi-a trimis urmatorul mesaj, pe care l-a sters, ca toate mesajele care o puteau incrimina. Nu ma asteptam sa o faca, pentru ca le-as fi copiat pentru fetele cu memoria scurta...
quote:
Originally posted by tomasa
Annisia, tu vb de discoteca????? Tu,maestra poalelor in cap si a datului in spectacol? Eu nu ti-am spus nimic aiurea, nu te-am jignit, mi-am spus doar parerea pe un ton civilizat, am si spus ca-mi sterg mesajele dupa ce le scriu, dar tu in mod constant te iei de mine si imi scrii pe un ton super aiurea!!! Esti chiar dusa, fata draga...incredibila esti!!! Daca ai vrut sa ma enervezi, de data asta chiar ai reusit.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Raspunsul meu a venit dupa acest mesaj si nu are niciun fel de jigniri in el. Nu stiu cum de unele fete au vazut atata nesimtire in postarea mea fata de doamna asta... raspunsul exista si acum, pentru ca eu nu ma ascund si imi asum responsabilitatea faptelor, vorbelor si deciziilor mele...
quote:
Originally posted by Annisia
Nici nu este greu sa te enerveze cineva pe tine. Si iti atrag atentia ca iti permiti mult prea multe in ceea ce ma priveste. Te rog sa iti reconsideri atitudinea. Intelege ca sunt oameni care au alte pareri decat ale tale. De fiecare data cand cineva are altceva de spus, sari la gatul lui. Vad ca nu o mai faci doar cu mine... Iar daca asta numesti ton civilizat...
Micul Yannis creste mare
Cam asa au stat lucrurile... Motiv pentru care va pup si va urez toate cele bune. Nu veniti cu rugaminti si interventii. Eu nu functionez asa... Nu am sa stau sa va pandesc, ca sa astept momentul propice sa reapar... Sunt om cu capul pe umeri si nu ma sufla nimeni in stanga si-n dreapta, dupa cum bate vantul. Atunci cand ajung sa fac ceva doar de dragul de a face, mai bine nu mai fac. Ceea ce vreti voi, ar fi sa devin superficiala, cu sufletul mic-ingradit si lipsita de viata. E lesne de inteles, ca asta nu se va intampla never-ever...
Am sa fac cerere de retragere a contului si a acesului la acest forum, ca sa nu va mai simtiti supravegheate de bu-hu-huuu.
Micul Yannis creste mare
laviniaN spune:
Andries nu te mai stresa si noi suntem la categoria tantarica...mie si groaza sa cantaresc fata sper sa luam macr 400 gr pana pe 5 feb cand avem 5 lunite....desi papam mult mai bine acum si papam milumil de care se spune ca ingrasa...dar uite ca nu e valabil la toti copii.
rodicamaries spune:
Annisia...imi pare rau ca s-a ajuns la asta...e decizia ta si ti-o respect. Toate cele bune tie, sotului tau si Yanisucului...