***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)
Raspunsuri - Pagina 17
angiuta spune:
Maricicutz vezi ca ai scris de 2 ori http// schimba si o sa mearga
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
doxinu spune:
Fetelor am mai pus si noi cateva pozici noiaici pentru cine are timp si chef sa ne vada
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
An@ spune:
Chiar, ce-i cu depresia asta generalizata? ca si eu am o stareeeeee...imi vine sa plang din orice, ma ciondanesc cu sotu' din orice fleac...Cum iesim fetelor din starea asta ca eu nu (ma)mai suport?
Chiar, hai sa ne impartasim din "reteta" fiecareia: la mine mai functioneaza in afara de shopping (care e terapie curata, dar ajung la sapa de lemn daca il aplic de fiecare data cand sunt depresata) sa citesc ceva usor si relaxant, sa ma joc cu Ana si s-o fac sa rada in hohote (are un ras molipsitor) si sa fiu constienta ca, faptul ca e sanatoasa (si noi la fel) trebuie sa fie cel mai bun motiv de fericire si sa-i multumim lui Dumnezeu pt asta, ca nu este ceva ce ni se cuvine, ci suntem cu adevarat norocosi (ma inspaimand de cate nenorociri citesc/aflu in ultimul timp legat de bebelusi).
Si noi mancam si hartie, si sosete, ...ne imbogatim vocabularul: zicem "tataie", "gata" (asta pe langa mama, tata, papa, pa), dar nu mergem inca, dar ne ridicam mai usor in picioare, ne aruncam pe burta din fund stand si ridicam fundul (asta cred ca e inceputul pt mers de-a busilea oare?).
Miniuta, Cerasela (kinetoterapeuta cu care facem noi gimnastica si inot) mi-a spus ca multi copii de varsta Anei nu stai inca bine in fund (noi stam singure in fund de la 7 luni) si nu e problema. Si ea incurajeaza ritmul normal al copilului dar pe de alta parte parinti trebuie sa stimuleze prin exercitii copilul. Adica noi faceam cu Ana un fel de abdomene (ii tineam picioarele si ii dadeam o mana sa se tina si sa se traga ea in sus, iar cu cealalta mana sa se sprijine singura de pat,... acum mi-a spus sa o pun ca niste carti inalte ca n-am scaunel, ca sa se impinga in talpi sa invete sa se ridice,..si altele exercitii). Deci nu fortat copilul, ci stimulat ca sa ii antrenezi diversi muschi. Si Elteka povestea de niste exercitii pe care le facea cu Elias.
Apropos Elteka , multumesc de rasp ref la mile. Chiar trebuie sa muncesti 12 h? eu mi-am luat program de 6 ore. nu e atat oboseala la mine ,cat mi-e dor de timpul petrecut cu Ana in timpul zilei, sa o plimb eu, sa dormim amandoua la pranz, ...
Cu trezitul noaptea de multe ori si eu am facut ca si Ckristina, pt ca intr-adevar nu mereu se scola de foame sa suga, asa ca i-am tot amanat pana a ajuns sa se scoale la 5-6 dimineata. IS noi aveam un somn "de frumusete" pe la 8 seara asa ca adormea la 12-1. Nu stiu sa-ti spun cum s-a reglat, dar incet, incet nu am mai lasat-o sa doarma la 8 (cu conditia sa doarma bine dupa-amiaza, deci sa nu fie ff obosita) si acum adoarme la 22;30. Chiar o fi adevarat cu cancerul la san daca alaptezi mai mult??? n-am mai auzit...
moaaaaaaaaama cat am scris! se vede ca sunt la serviciu, nu?
trimit si revin, ca mai am de raspuns.
mami de Ana (22mai)
Ioana13 spune:
Multumim de urari!! Suntem asa de mari! Cind a trecut timpul???? Ar trebui sa schimb la semnatura, ca nu mai e bebe, e baiat mare
Ancamari mi-a placut si mie mult un costumas pt bebe, ca parea bun si vara spre seara, dar s-a terminat pina m-am invirtit eu. Am luat pina la urma ceva cu pantaloni scurti.
Poohy si noua ne place mult numele(mai ales de cind il avem pe P) si parca i se si potriveste... ca eu asa vad un tip cu numele Patrick, atletic, bine facut(poate putin mai slabut decit P, dar va fi bine pina la urma) si dragut
Doxinu, dar ce somnuri trage Stefanut! E un frumos!
Ckristina, am facut aseara experimentul cu somn-mincat nopatea, l-am luat in brate si a mai dormit 2 ore, fara sa manince!!!!Sa vedem la noapte.
Maricicutz, foarte frumoasa Ilinca!!
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
vas spune:
ceau.
Si noi ne chinuim sa ne schimbam puitn orarul de papa noaptea. E adevarat ca uneori se trezeste doar ca sa ma tina ea pe mine in brate si adoarme imediat. Dar nu in fiecare noapte e la fel. Acum de la dintisori se tot foieste saracuta, dar nu plange si nici nu se trezeste de tot. Se foieste, se ridica putin, si se culca la loc.
Elteka, mai avem ceva de tras cu noptile astea. Dar mi-e asa de draga cand e la san, imi vine sa o pap.
Eu ma gandesc ce o sa fac cand o sa o intarc ca ea nu accepta biberonul deloc. Ce o sa facem atunci? Si eu pana la 1 an ma duc sigur, dupa aia sa vedem ce ne mai sfatuieste Pepsi sa facem.
Zicea cineva de dintisori.Si eu ma intreb in cat timp cresc ca si mie mi se pare ca uneori stagneza.
Eu nu mai stiu ce sa-i fac sa pape ca daca ii dau bucatele mai mari nu mai vrea sa le mestece din cauza durerilor pe care le are probabil de la dinti. Ma tot chinui , fac mancarica si o arunc. Ficatelul nu-i mai place, azi ii fac o ciorbita de legume sa vedem cum o accepta. Nu le bag la blender, mai nou le fac prin presa de usturoi, si ies bucatele acceptabile de mestecat.
V-am pupat.
Doxinu, Stefi e cret??? Ce scump e !!!!!!!!!!!!!
Sunt mamica
poze
13.05.2007
An@ spune:
asaaaaa, revin...
Didialex, nu n-am facut Prevenarul si nici nu-l fac (bine ca nu m-a mai intrebat dr ce am hotarat. cred ca din atitudinea mea si-a dat si ea seama ca nu sunt adepta chimicalelor aiurea.)
Acum mai mult decat oricand, de cand am aflat la TV ca mult-mediatizatul vaccin impotriva cancerului de col uterin a facut 2 victime: 2 tinere de 18-19 ani din Germ si Austria au murit dupa ce au facut vaccinul (bine, ei zic ca a interactionat cu alte boli pe care le aveau fetele. Dar ele stiau de consecintele astea??????); apoi cu autismul la copii dupa nu stiu ce vaccin. DECI, NU fac altceva decat e in schema obligatorie.
Cum se inchide Karstadt??? doar la voi in oras sau tot lantul???? ca eu sun fan Karstadt si Kaufhof...indiferent in ce oras ajungeam in DE, parca eram teleghidata sa gasesc unul din cele 2. mi-am luat si eu si sotul o groaza de haine, costume, camasi de firma la niste preturi...super reduse (in perioada reducerilor).
hai pune poze cu baietii la ski sa-i vedem. Cum ati facut cu diversificarea cat ati fost plecati? cu borcanele?
Pepsi, chiar te rog nu te cenzura, mai ales ref la alergii, ca eu tin cont de ce spui tu, pt ca ai o experienta la activ si nu vorbesti doar din carti. deci, te rugam! e adevarat ca nu e usor sa accepti ca copilul ar avea o alergie, dar, stii si tu, speranta moare ultima: pana nu ii fac un test concluded si sa iasa evident, sau sa aiba si alte "simptome" decat neluatul in greutate corespunzator, nu pot sa accept. Hai un si mai pove despre baietii tai.
gata, mi-am facut norma pe ziua de azi. back to work.
mami de Ana (22mai)
mica0307 spune:
elteka i-a trecut roseata insa parca i-a ramas putin vanat un obrajor. Ii dau cu crema cand ies afara cu ea si cu una hidratanta cand intru in casa.
michelle si domi .
an@ am trimis PM.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
maricicutz spune:
La multi ani Patrick Alexandru, flacaul lui Ioana13! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii. Pupici de la Ilincuta.
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
[url=''http://community.webshots.com/user/pirica]foto[/url]
teodoral spune:
Zicea cineva de cata carne? Eu ii dau un piept de pui. Aia e aprox o lingura, nu o lingurita. Asta in conditiile in care Ariana mea mananca 300 g o data.
poze cu ingerasul
nasterea unui inger