***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Despre porridge
Recunosc ca nu stiam ce inseamna...asa ca am cautat si am realizat ca si grisul pe care-l mincam cind eram mica , si mamaliguta se pot numi asa. Sotul meu maninca oatmeal - adica fulgi de ovaz, mi-e nu-mi plac...dar ca breakfast e o idee buna.

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Ioana13, pentru Patrick Alexandru

Pozici de ianuarie

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

La Multi Ani! Patrick de Ioana!
Ce frumos e numele asta... Mi-a placut de cand l-a ales Mary-Lou, si acum avem 2 Patrik in odisee!

Nici eu nu stiam ce inseamna porridge - merci Angelabv. Cred ca mai curge ceva apa pe Dambovita pana mananca Manu asa ceva :D

Elteka, mie pediatra mi-a recomandat sa incep cu o lingurita (de carne), a doua zi 2 ligurite, tot asa pana la 5. Apoi sa sui la 20g (am cantarit carnea inainte sa o mixez, nu cred ca era mult peste 5 lingurite sau nu mai tin minte). Abia la o luna si 1 saptamana de cand am introdus carnea am ajuns la 50g (care e destul de multisor dupa parerea mea)
Nu, nu am auzit de asa gradinite/grupuri in Bucuresti :( Mi se par super ideile (prima oara am citit in revista Mami unde o mamica din Noua Zeelanda povestea o saptamana din ziua bebeului ei)
Am si eu o intrebare daca se poate - ce sistem video se foloseste in Japonia - NTSC, PAL sau au sistemul propriu? Am un coleg care pleaca in Japonia si ma bate un gand daca nu or fi mai ieftine camerele video acolo, daca din state mariul a zis ba pe cauza de flick-arit.

Ella, ce mai, Boby e baiat mare Ti-am zis ca mi-am luat biletele? Pleeeec! Pleeec pe 6 iunie ! Tra-li-lu-la-la. Pana la urma la easyjet. Se vede ca lipsa vacantelor din decembrie 2006 (si aia chinuita rau ca imi era frica sa nu pateasca ceva Manu, asa ca mai bine zis august 2006) si-a pus amprenta :D

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

gata fetelor, am reusit sa intru.merci ca m-ati luminat.
eu nu intelegeam ca tb sa intru pe yahoo mail classic,eu de obicei intram cu id-ul si parola mea personala.
melodiile pt bb imi plac.calendarul nu pot sa-l vad pt ca nu am power point in calculator.
tb sa-mi pun pozele sub semnatura, am vazut cum se face dar incerc mai tarziu, nu am rabdare acum, bb e in bratele mele, vrea si el sa tasteze si e marait.
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

wow!am ajuns pe pagina a doua!

Patrick Alexandru

asa e didi, trebuie multa rabdare; si mie mi au trebuit si nervi de otel ca ma mai certam si cu sotul;eu incercam sa aman mesele si el:"faci experimente pe fata! tii fata nemancata!" acum e multumit ca doarme pana dimineta si ca ziua mananca bine;
eu sunt... binisor... tot mai simt ceva la san in urma mastitei si vreau sa merg sa fac un ecograf; mi am facut si implantul dentar(n a durut); si cred ca racesc putin;

mihamora, cum e carnea aerata?

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

va ce uituca sunt:
BUN VENIT NOILOR MAMICI !

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hello, hello.
Deoarece am uitat ce vroiam sa raspund o sa scriu la gramada:
Didi welocome back, eu as vrae poze!
Mica mama, cum mananca maya singura!!!! Super utila cartea cu retete, imi vine sa plang de necaz ca fata mea nu vrea nimic in afara de cereale, iaurt si lapte. Madi, cred ca recunosti descrierea...
ella, super dulcel Bobytza in picioare, are baiat mare mama.
pepsi uite un mare de la mine, asa fara motiv!!!
lilylove super frumos puiul tau si asa frumos ai descris tu drumul nostru in viata si tot ce ai mai scris!!!
poohy, noi nu mai mancam mult si cred ca nici nu ne ingrasam. Din comcurent la michelin ne-au ramas falcutele. Ca earm o pufoasa, bine slaba rau nu e nici acum dar nu o cantaresc de frica.
elteka, nu stiu cum faci sa mai si lucrezi si sa te sucesti toata noaptea. elias

Livia se trezeste noaptea nonstop si adoarme doar leganata pe picioare si cu suzi. Deci are n-spe treziri, cel putin 10. Cum bagi picioarele sub ea, cum se calmeaza, va dati seama ca cine doarme cu ea...nu doarme. mai si urla cateodata. Alearga in premergator, e o dulcica in rest si a inceput sa ne dea obiectele care i le cerem si le are in manutza. Bine, de 3 ori ni s-a intamplat doar, dar ultima data cand i-am cerut ceva s-a pus pe urlat...Iti itindea obiectul dar nu ii dadea usor drumul, daor ca daca il cereai ti-l intindea. Nu merge de-a busilea, urla daca e pe burta, in schimba cu picioarele e foarte activa! Nu prea mai mananca nici lapte bine, fata de cum manca ea inainte, si accepta uneori mandarina. Vroiam sa va intreb
1) Cat dureaza pana iese un dinte, adica un dinte care a spart in cat timp se inalta tot? Noi ii avemla acelasi nivel de 3 saptamani.
2) Mamicile care dau calciu, se poate pune si in lapte?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

Buna dimineata
sa nu credeti ca acum ne-am trezit dar mami se lupta sa puna poze cu mandretea iar Ilincuta se joaca cu o cutie de bomboane goala (mancata de mami care se plange ca a devenit o vacuta) si trebuie supravegheata..va uram un februarie frumos, fara zapada si cu ghiocei..mai revenim ca avem multe de spus despre noi, trebuie sa ne cunoastem mai bine, nu? pupici

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007)
[url=''http://http://community.webshots.com/user/pirica]foto[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

chiqui Mayei i-au aparut primii dintisori (cei de jos) la 5 luni si dr mi-a spus la ultimul control ca o sa ii mai creasca putin (desi sunt iesiti bine din gingie). Despre calciu - poti sa ii dai in lapte, dar sa manance tot laptele, sa nu ramana in bibe. De ce nu ii dai cu lingurita???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ella
Sa stii ca si mie mi se lungesc ochii dupa postarile tale, tre' sa te caut pe la alte subiecte Am fost tare ocupata zilele astea, rapoarte, statistici, niste note la studenti, shopping, ziua sotului, mers la sala, cautat de rochie, crescut copilul (numai pana il imbrac si scot afara, stau afara + pregatit si dat de mancare + adormit = vreo 4-5 ore din ziua respectiva...) Am fost innebunita si cu luat de bilete si potrivit orare de zbor (In martie il duc pe sotulache la Lisabona, ca imi doresc de vreo 4 ani si n-am apucat) Nici nu stiu cum se face seara si iar a mai trecut o zi... Stau cu 4 carti pe noptiera, mor sa stiu ce se mai intampla si nu pot nicicum... Ma duc sa ma uit dupa poze noi de Bobitza!

Poohy
Dincolo de sistem, sa stii ca toate masinariile alea sunt ieftine in Japonia daca au soft japonez! Inclusiv butoane, litere, tot e cu caracterele lor. Tot ce e pe engleza, costa de te rupe fata de restul. De exemplu o camera foto Sony (nici nu conteaza de care), in SUA e 400usd, in JP e 300, dar tot in JP, cu soft pe engleza e 500! Au in Tokyo un cartier "electronic", Akihabara, tone de electronice pe km patrat...

Ancamari
La noi a functionat...atat ca azi s-a trezit asa devreme..la 8...si io tot la 2 ma culcasem... Probabil ca sugestia Cristinei merge, ca observ si eu ca - din cele 4-5 treziri, nu la toate suge, la unele doar ia sanul sau pe mine in brate (ce zicea Pepsica)...atat doar ca eu n-am nervi sa il leagan jumatate de ora, ca al meu de fapt doarme, mananca in somn, si eu pe langa el...asa ca sa ma apuc de programul ala inseamna sa ma trezesc eu in primul rand... offf.

Mihamora
mi-era dor de tine!

Mica
Nu te-am mai intrebat, cum sunt obrajorii Mayei? Lui Elias i s-a dus roseata, dar nu i-am dat cu nimic. Am incercat sa nu uit sa-i pun crema cand mergeam afara.

Aigi ninge, ninge, ninge...

Mamica lui ELIAS , 31.05.2007

POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput