***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (47)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana13 spune:
Ckristina e super reteta ta!!! Azi incep si eu, sper ca prinde si la noi, ca e o reteta f finuta... nu "brutala" (mai ales pt vecini) ca cea in care il lasi sa plinga.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
angelabv spune:
Si noi la apel !!! Tare, tare sensibila astazi si ar sta numai cu tzitzi in gura ! Acum e pe covor cu o soseta in gura, am renuntat s0o mai pun l aloc in picior dup aprimele 6 incercari, azi a descoperit SOSETA. Nici noi nu dormim toata noaptea, mai, mai sda cedez si sa-i bag suzeta !!
Elteka, cu iaurtul e OK, ii dau dimineata , ieri am pus si banana, a mincat si a luat si citeva lingurite de cereale. Eu ii dau si seara, nu foarte mult , cu fruct. Avem 8,600kg la 8 luni, are falcute dar nu este grasa. Am sa incep si eu cu carnita, nu stiu de ce dar am tot evitat sa incep , sper sa fie OK.
Bun venit mamicilor si capsuneilor !!
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
Motannel spune:
Elteka, Teodora refuza carnea sistematic ... si-i dau doar muschii interiori ai pieptului de pui (cei de pe os) ... diecare muschi e impartit in doua si o jumatate de asta e portia pentru o masa . O zi ii dau galbenusul de ou pasat cu blenderul in legumele din supa, o zi ... carnita dar de cele mai multe ori arunc piureul cu carne si sfarsesc prin a-i da bibe sau mar cu cereale (ii place mult marul!). Iaurtul in schimb il mananca foarte bine .... trebuie sa o mai cenzurez eu .... si branza ii place!
Bine ati venit Teodoral, si Maricicutz!
Kay, bravos Sonioarei! Ce bine ca e mancaciasa!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
DidiAlex spune:
tot io... in ciclu iata un cap care rasare....al cui o fi oare???? Nu stiu exact versurile ca ureke muzicala nu am diloc.
uitasem sa ii zic ceva Eltekai si cand colo scrie ea. Bravooo!
Soroo, cum ii zic io pretenii mele care mi-a botezat pe D, tu mergi in Bonn? Iar brava! mi-a stat inima in loc cand imi afijeaza gogu bonuu. Noi ne cazam in Köln. nici nu se putea mai bine. Zi-mi data. O sa ii iasa sotzului okii ca la melc, ca de regula, mai ales in ultimul timp asa ce dau din coltz in coltz cand mergem in K. Ba ca nu e una, ba alta.
Acu sa revin Vroiam sa iti zic ceva in legatura cu culcatul lu Dolo la ore tarzii. Dar tu sa nu le ei mot-a-mot doar asa ca obiceee, nu de alta dar toate teoriile mele odata cu aparitia lu nr 2 se cam duc pe apa sambetei.
R adormea la 23-24 cand avea aproape 6 luni. Stiu, voi aveti mai mult ;)
si, plecand in ro cu diverse obligatii pe la ambasada si dentist ne trezeam si o luam la picior de la 8. si seara la 8 pica baiatu'. Wooow, im izic, daca stiam. Incearca sa il trezesti dimineatza, stiu, mie mi se rupe sufletul sa trezesc un pui dar pt o cauza nobila, trebuie!
Cristina , din mesajul tau deduc ca imi tre nervi tari si muult tutun. Nu e vorba ca se trezeste ci urla. Nu stiu ce sa ii fac. Cred ca mi-a trimis cineva ganduri bune cand nu aveam colici.
Cum te mai simti?
Ancamari, ai dreptate cu Pepsica. Si io gasesc la ea mereu un sfat bun. Noroc ca o am in lista mess si ii stau uneori pe cap
Revin la Elteka. Mami e criminal Dolo in roooz. Ce crezi ca va zice cand va ajunge mare de poze?! Is carcotasa, stiu
Anca-poohy io zic ca iti faci griji inutil. Sa iti zic si de ce:
1, Manu e mobila, ff mobila as zice. Am vazut filmuletzele cand le faceau reclama fetele si ce aparat performant ai.
2, la varsta asta e impropiu sa vb de supraponderali. Uite, un ex empiric e drept, pretena mea si a lu Timur (stiai Timur ca am avut o colega comuna-Germina) baiatul ei la 6 luni avea 10 kile, era o minge cum spune Sobi si Florina despre bebelusii lor si acum la 3 ani jumate are 15-16.
Relax.
Nu stiu daca brocoli contine nitrati in special, stiu ca legumele ca sa arate bine in sezonul rece au tot felul de chimicale. De asta se prefera congelatele, pt ca-s inghetate fix decand au fost culese, nu stau prin depozite.
am plecat, pa pa
ancamari spune:
A adormit Petitul! Dimineata s-a trezit la 8, asa ca Elteka la noi nu functioneaza... Ii place pieptul de pui in supa, cel mai mult ii place ficatelul, dar din asta papa doar o data pe saptamana, cu galbenusul nu e mare prieten. De putin timp a descoperit banana dar nu pap prea multa. De iaurt nu se atinge, nici de cereale la cutie. Ii pun orez fiert de mine in toate mancaricile, cate putintel. Oare gresesc?
Pepsi - te rog, tu ce zici de chestia asta cu orez simplu, fara alte cereale?
Mie mi-a zis pediatra sa ajung la 3-4 lingurite de carne/zi, acum asta cu "lingurita" e relativa... Oricum nu e mare lucru bagat in supa groasa, din asta papa la pranz ~250 grame.
Angelabv - Petit e mare fan sosete, le roade cu mare placere, el le scoate, eu ii pun altele, uneori ajunge sa aiba sosete de culori diferite, dar e haios asa, nu ma deranjeaza, sa le papa, doar sunt ale lui.
Kay - iarta-ma ca am uitat sa felicit Sonioara pt progresele in intoarceri si tipete fericite, pe Petit il mai cheama si Tiparici.
Ella - ai gasit Bobytul in buna regula la revenirea din LO? Scuze daca ai scris si o fo fost tocmai prin paginile sarite de mine...
Lilly_love - si Petit tot ochii albastru inchis cu irizatii caprui are, in poze si de la distanta se vad ca fiind verzi, da' nu-s. Sunt curioasa daca raman asa, cred ca cenusiu ar fi definitia lor acum.
Androix - pe unde umbli? Sesiune ceva? Mai da si tu un semn!
Lauradi - succes in sesiune! Ti-am simtit lipsa!
Ioana13 - mie mi-au placut hainutele comandate si primite de la LR pt Petit, pt mine mai putin, dar la banii la care sunt acum la reduceri merita oricum. Mie imi plac cele 2 costumase bluza cu pantaloni care sunt la reduceri mar 86, chiar daca sunt mari, abia la iarna cred ca o sa le imbrace prin casa, sunt bine cusute si bumbacul e gros, ok. Culorile sunt mai urate (inchise) decat in poze.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poohy spune:
Didi, Si multa multa sanatate pentru Davidut si Robert Adevarul ca e super mobila :) Ma socheaza cand o vad in sfoara sau spagat, dar asa sunt bebei mai mobili decat noi
Angelabv, Manu e si ea fascinata de sosete
Si cum am putut sa uit: felicitari Sosonica pentru cele 6kg!!! Si pentru mamica tare si curajoasa!
Cu dormitul nu pot sa va ajut ca eu am noroc cu Manu (mama zice ca nu stiu ce inseamna sa am copil cu adevarat)
Ar tb sa ma culc si eu ca mor de somn tot timpul dar nu pt ca ma tine Manu treaza, ci pt ca refuz eu sa ma culc... Stau si haladui 2-3 ore dupa ce se culca Manu... Vorbesc pe net cu mariul vorba lui Gravi
Noapte buna
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
ELTEKA spune:
Poohy, MOtannel
Cat e 50 de grame? Ca eu am dat carnea prin blender si s-a facut asa, faramite aerate...inainte masuram in functie de cat e un borcanel de papa de copii de 125ml, dar acum...carnea asta dac-o indes in borcan (la figurativ), intra cantitate dubla...
Cat vine chestia aia pe jumatate de jumatate de piept?
Eu sunt in aer...i-am dat cam o lingura de carne blenduita ...o fi mult??? O fi putin???
Angi
Pe mine m-a pus doctoresa sa-l bag pe proteine, altceva decat carne si iaurt nu am bagat inca, mai stau un pic si ii fac din Annabel Karmel niste chestii cu cascaval, pe urma galbenus (dar mai astept pana vin din Olanda, adica trecut de jumatate de februarie). de ce eziti cu carnea? Am citit ca mai nou se recomanda introducerea ei timpurie din cauza continutului de fier. Eu m-am gandit ca luna a9a e ok la Elias, plus ca eu nu-i dau supliment de fier, aici nu se da. Tu-i dai?
Am zis ca arunc si eu vreo 10 perechi de ciorapi plusati ca pe aia ii da jos mereu, o sa-i pun numai unii cu elastic mai tare...dar si pe aia i-a inebunit azi la masa, i-a supt, cu cartofi cu tot...Nu stiu ce-a avut, dar azi si-a supt piciorul mereu, chiar si in scaunul de masa, ca un contorsionist, printre inghitituri . Poate ii ies dintii, mi se pare o parte de gingie mai umflata si mai ridicata decat restul, dar nu e rosie...
Poohy
Dar la voi nu sunt gradi din astea? Ca la Bucuresti trebuie ca aveti "de toate". E frumos la gradi, se socializeaza si ei. Desi acum metoda principala este trasul de par reciproc, bagatul de degete in gura si suptul de sosete
Stiu eu ca tu nu o indopi, dar mama fetitei asteia de care zic eu, ii cumparase porridge (aici este peste tot, astia sunt innebuniti, cica le tine de cald pe frigurile astea ...) si a balotat o portie normala, de adult, cat am stat eu la restaurant... Mi-a fost jena s-o intreb cate kg are, am intrebat doar cati ani are
Eu cand am venit aici am zis ca nu mananc fierturi din astea pentru cai, dar acum sunt mare fan de orz (nu mancasem in viata mea)...
Sa stii ca si Elias mananca hartie, cand programul de televizor, cand servetele, ce prinde. Si daca vreau sa i-o scot din gura, inclesteaza falcile de sta sa si le rupa. Rar am reusit sa var un deget...si atunci a urlat de parca l-am taiat si s-a si suparat pe mine...
Pupici donsoarei Tzu!
Vas
N-ai dat de Pauly? Oare ce mai face?
Mie mi-e dor de Paflo...
Mamica lui ELIAS , 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
mihamora spune:
Elteka- o lingurita de carne nu are 50 de grame.Eu ii dau cam 3 - 4 lingurite de carne blenduita si aerata, dar am introdus mai demult carnea.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ella_74 spune:
Elteka,
ce faci draga mea, dispari si cand apari scrii, nu gluma
Vreau sa-ti spun ca in seara asta am fost la prima ora de tenis, dar am jucat de fapt 2; am plecat de acolo si-mi tremurau picioarele, maine nu stiu cum ma urnesc din pat.
hai ca esti tare cu parul lui Dolo, asa i se vede si lui Bob.
Poohy,
cum sa te uit pe tine? stiu ca esti redoutista cu carte de munca dar eu te-am omis fiindca fetele mentionate sunt pe comanda mea si le anuntam de colet; azi l-am ridicat si l-am si desfacut, foarte frumoase lucrusoare.
Ancamari,
la intoarcerea de la LO Bob statea in picioruse nesprijinit, bine, il mai tin si eu de-o manuta ca sa puna pasi.
uite asa:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid/photo#5161046487427061170
Kid, nu stiu daca exista vreo conventie internationala ref la ce intrebi, ma indoiesc ca poate fi pe aceasta tema; nesiguranta mea vine din faptul ca e ca si cum ai intreba un ginecolog chestiuni legate de dinti, ca eu am terminat dreptul, dar el saracu are o gramada de subramuri si eu activez in comercial, mai exact advertising.
deci, sorry; dar intreb: presupun ca nu ai avut asigurare pe bagaj...
ca stiu sigur ca poti face odata cu rezervarea biletului, daca faci online.
Kay, felicitari pentru Soniuta grasutza!
Pepsica, nu fii trista, noi intotdeauna am citit ce ne-ai scris, nu te mai cenzura si spune-ne ce simti.
Eu recunosc ca nu pot intelege ce inseamna sa pierzi o sarcina pentru simplul motiv ca Bob e singura sarcina si din fercire dusa la capat cu succes; si stiu ca oricat as compatimi, daca n-am trecut prin asemenea experienta, nu pot sa stiu cum e cu adevarat.
Lauradi, ai dovedit sesiunea?
Didi, tre sa-l sun pe Laurentiu, nu pot sa ma vad luni cu el, am tenis de la 7 seara; incercam marti.
Liviana, sper ca nu esti suparata pe mine
, mamica de David (24.04.2007)
angelabv spune:
Elteka,nici aici nu se da fier, eu ii dau doar supliment Vitamina D, cerealele au fier, asta ar fi un motiv pentru care se incepe cu cereale. Am tot aminat introducerea carnitei, am zis sa nu ma grabesc...dar ii trebuie si proteine, am ezitat ca am zis sa se obisnuiasca cu legumele si fructele, dar are zile bune si zile mai putin bune.Cantitatile sunt relative, maninca mai putin de un borcanel 128ml, dar incerc sa-i dau 2 feluri de legume ,care impreuna ajung cam la 125...dar nu mai mult. Tu mai alaptezi ? Nu stiu daca ai scris, poate mi-a scapat mie ...
HA, HA, HA deci cam toti sunt cu sosetele, are jucarii in jurul ei si ea se bucura cind "prinde" sosetuta !!!
Noi ne luptam cu adormitul, vrea la mine in brate , cu tzitzi in gurita...Si cind e obosita si suge misca din picioare de zici ca are motoras, ii place s-o masez si s-o mingii pe bulanase si pe talpa.
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole