GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Alina2007, din nou multumesc pentru confirmarea faptului ca Medical Service e o clinica de calitatate. Eu nici n-ar trebui sa fiu asa cu sufletul la gura pt. ca am mai facut o interventie acolo in 2005 si am fost multumita de tot... Dar nasterea fiind altceva... am vrut sa mai schimb pareri cu alta lume... Sora ta, lucrand acolo, are intamplator si tangente cu sala de nasteri sau ceva legat de obstetrica-ginecologie? Ca deja m-ai starnit si vreau mai mult! Daca ti se pare ca insist prea mult spune-mi si ma opresc, fara nici o suparare, dar pune-te in locul meu... mai am 2 sapt...
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Neata burtici,
eu nu m-am ingrasat deloc, ba chisr am slabit 1 kg fata de luna trecuta; am 16 saptamani acum iar medicul zice ca nu e nici o problema...asa sa fie? In rest ma simt bine, mi-a revenit energia pe care o aveam inainte, ca astea 3 luni au fost numai cu si iar , credeam ca nu-mi mai revin. si la toate burticile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetelor!

Catinuta eu zic ca nu e nici o problema ca ai slabit un kg atat timp cat bebe e sanatos si bine! Si eu am slabit la prima sarcina 2 kg pina in luna a 4 insa am avut timp totusi ca dupa aceea sa pun 20 kg ,si am nascut un baiat sanatos si frumos, deci nu te ingrijora, nu ai de ce atat timp cat dr zice ca e ok!

mariamatei nu mi se pare deloc ca insisti,si eu as face la fel mai ales ca si eu am avut o experienta proasta cu primul meu bebe.Sora mea nu are neaparat tangente cu sala de nasteri dar poate afla orice te intereseaza sau stie deja (este managerul clinicii) deci spune-mi exact ce te intereseaza si o pot intreba!Dar atat timp cat ea m-a sfatuit sa nasc acolo in cazul in care nu as fi multumita de ce se petrece aici, pot sa-ti spun cu mina pe inima ca nu ai de ce sa iti faci griji.

Pupici la toate fetele!

Alina de Alex si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Catinuta nu-i problema ca ai slabit un kg, stai linistita, nici eu nu am luat mult in greutate la inceput, abia dupa jumatatea sarcinii am inceput asa mai serios...de am ajuns la 20+ Si in primul trim si eu dormeam non stop, ce as mai vrea si acum......

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Anna ai spus ca ai patut pliant pentru printesa, si ca avea salteluta inclusa in pret as vrea sa te intreb cat de inalta e salteluta ca aici ce am vazut eu nu m-a multumit deloc avea cam 5 cm ... deci cred ca cea mai buna solutie e sa-i trimit pe ai mei la Luceafarul sau la Mall caci acolo am vazut eu patuturile alea care mi-au placut tare mult,cat despre cariucior pot spune ca nici pe mine nu ma intereseaza firma , doar ca as vrea sa fie totusi unul bun si daca se poate sa aiba si cosuletul de bebe(0-9 luni), acela pentru masina.Iti mai aduci aminte daca ai vazut asa ceva si unde?
Ce mai face comoara ta? Ce progrese a mai facut? Tu ce mai faci?
Poop

Alina de Alex si 21+

Mergi la inceput

Alina salteluta mea e tot asa de subtirica, dar orixum eu am mai pus pe ea si lenjeria si apoi si o paturica, ca sa fie mai primitor, ca tare nu-i placea la inceput, cred ca era prea tare si rece...
Carutul meu nu avea scoica de masina, pe aia am luat-o separat, cu 160 lei. la fel nici ea nu e de firma, ca una de la Graco sau Chicco, sau mai stiu eu ce, era mult mai scumpa...Dar carucioare cu de toate, adica si cu landou si cu scoica se gasesc la mall la Miniblu, la Superbaby (sub pasaj) si cam atat, nu mai stiu altele, de fapt sunt tare putine magazinele de profil.
Noi ce sa facem, am implinit 3 luni, de acum ma stresez cu diversificarea, adica am inceput sa-mi fac un plan, ce sa fac, cum sa fac, ca acusi facem 4 luni si eu tre sa fiu hotarata...Deocamdata, de saptamana viitoare o sa incep sa-i dau suculet de mere, apoi de morcov, ca sa pregatesc terenul pt piureul de legume, etc...

Anna de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Multumesc pt informatii Anna !
Cred ca am sa o trimit pe maica-mea zilele astea sa vad ce gaseste sa pot compara cu ce am sa gasesc eu in weekend!
La muuuulti multi ani la amandoua! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de viata!
Cat despre diversificare am citit zilele astea (dar nu mai tin minte unde)ca cel mai bine e sa incepi cu legume si nu cu fructe (cica merele si perele ar fi destul de greoaie pt bebelus) acum nu stiu ce sa cred dar mai ai timp inca sa te documentezi mai bine!

Pupik

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Alina mersi ca te-ai oferit sa ma ajuti cu informatii despre clinica de la sora ta, dar sincer...eventuale intrebari despre clinica le pot pune - si le-am pus in mare parte - d-nei dr. Sargu, eu as fi vrut experienta concreta a unei mamici care a nascut acolo... Oricum, inca o data iti spun, m-ai incurajat f. mult. Acum sunt mult mai relaxata si sincer, de-abia astept sa se intample toata tarasenia. Peste fix o sapt. ma duc la ultimul control si atunci o sa ma programeze pt. cezariana. O sa iti spun dupa cum a fost. Oricum, mai vb intre timp.

Mergi la inceput

Mariamatei tinem pumnii sa decurga totul bine! Ai sa vezi ca o sa fie usor si o sa tii minunea in brate si o sa fii in al noualea cer!!! Asteptam vesti despre data nasterii!!!

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb, daca nu sunt prea indiscreta...Mariamatei cat costa o nastere la clinica? Si pe mine ma batea gandul sa nasc acolo, dar am inteles ca e in jur de 2000Euro, si atunci am prefereat sa fac recoltare de celule stem, ca amandoua nu mi le-as fi permis...

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

Mergi la inceput