GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Weekend placut tuturor mamicilor si dutzelor, si nu numai!
Eu azi am zi libera - adica o duc pe Ioana la mama si o las acolo pana maine, in sfarsit o zi numai pt noi 2!!! Vreau sa ies si eu in oras ca tot omul, sa ma plimb prin magazine fara grija caruciorului, sa pap ceva bun (si dietetic in acelasi timp ), si in general sa ma simt bine si sa-mi incarc bateriile...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Buna fetelor. Sunt noua pe forum si, fiind insarcinata in 37 sapt., in evidenta d-nei dr. Sargu, as vrea sa va rog - daca stie cineva - cum se naste la Medical Service, a nascut careva acolo sau stiti pe cineva care a nascut acolo? Eu o sa nasc la Medical Service peste vreo 2 sapt. si as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Pana acum am auzit numai de bine....
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Mariamatei bine ai venit pe DC! Din pacate nu stiu sa te ajut cu informatii despre clinica, poate alte fete de aici stiu cate ceva... O nastere usoara iti doresc, recuperare rapida si mai ales un bebe sanatos!!!

Anna de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

AnnaBaby multumesc pentru vorbele bune! Poate se gaseste totusi cineva sa ma ajute cu ceva informatii in putinul timp care mi-a mai ramas pana la nastere. Nu stiu ce naiba, la prima nastere n-am avut asa emotii.. Acum 5 ani eram si mai dezinformata si parca era mai bine, aveam incredere oarba in medici si asta a fost excelent pentru psihic. Acum stau toata ziulika pe Net si citesc tot felul de chestii si de-aia-mi si fac tot felul de probleme...
Mersi inca o data si mai astept... sa-mi spuna cineva: "e ca o vacanta, nu te doare nimic.. totul e perfect..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Salutare gravidute si numai bine in sapt. ce urmeaza!
Ciudin, eu o cunosc bine pe dr. Iordache, am nascut cu ea si din 2001 pana in 2008 am fost pacienta ei constanta, adica cel putin o data pe an, consult. Ceea ce nu mi-a placut si m-a determinat sa plec de la ea a fost un sir de situatii, nu numai una. Iti povestesc: eu am la activ o operatie de chist ovarian cu extirpare totala a stg si partiala a dr, in 99 si nastere cezariana in 2001. In 2006 am fost la ea pt consultul anual, mi-a spus ca am din nou chist de vreo 7,2 cm si trebuie sa ma operez neaparat, am refuzat si am spus ca fac orice dar nu operatie, ok - facem sedinte laser, la cabinetul ei, bineinteles, 50 ron sedinta; dupa catea sedinte nici o ameliorare, hai sa facem punctie cu anestezie generala si tot tacamul, 600 ron toata afacerea, dupa ce m-am trezit mi-a spus la fel, ca nu e nici o ameliorare si trebuie sa facem operatia ca de nu, nu voi ajunge pana la Craciun, asta se intampla prin septembrie... Ok, am zis, gata, daca mai am pana la Craciun atunci mai am de incercat si alte variante: am facut un tratament naturist: fructe si legume, bitter suedez, ceai de napraznic si la inceputul lunii noiembrie nu aveam nimic, nici o urma de chist; am facut ecograf si consultatie in alta parte. Anul acesta am ramas insarcinata si m-am dus la ea la consult, fiind singura la care am fost, nestiind alt medic, voiam pe cineva sa-mi confirme sarcina si de cum m-a vazut mi-a dat o lista lunga cu analize, investigatii si preturi, pt ca le faceam la ea la cabinet, un total de vreo 5 mil, prima tura, dupa care urmau altele. Si m-am scarbit, concluzia mea: isi vinde marfa si a uitat ca este medic, in primul rand, si nu om de afaceri. Asta a fost experienta mea, indelungata, cu medicul Iordache.
Acum sunt la un alt medic si ma simt ok. Sarcina e ceva normal, natural, nu o boala pe care sa o exploateze medicii cum cred. Sanatate multa, asta e cel mai important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Salutare fetelor!
Ca de obicei weekend....si am lipsit!
vad ca s-a mai scris cateceva!

Anna asteptam vestile buna azi ca e luni.Ma bucur ca a trecut raceala la amandoua si e bine acum ! sa ne spui cum a fost in ziua ta libera...

mariamatei eu tot ce stiu despre dr Sargu este numai de bine ,o stiu de multui ani si chiar am incredere in ea.cat despre nasterea acolo in clinica... chiar e ca in vacanta sunt toate fetele atente cu tine nasterea e fara prb (banuiesc ca e cezariana) deci nu ai de ce sa-ti faci prb.Si eu ma gandeam sa nasc la Medical Service daca as fi nascut acasa asa ca ce pot sa-ti spun MULTA BAFTA!!! BEBE SANATOS SI RECUPERARE RAPIDA!!

Catinuta tu nu ne-ai mai spus nimik despre tine...asteptam vestile bune de la toate mamicutzele si viitoarele mamici!

la toata lumea!

Alina de Alex si 21+
AMR 19

Mergi la inceput

Ce fel de carucior imi recomadati fetelor??
Eu asta am facut toata sambata ...am cautat cariucioare si patuturi pentru bebe insa nu am fost multumita de nimik...mi se pare mie ca Romania sta mai bine la capitolul articole pentru bebelusi...am fost un pik dezamagita dar sper sa gasesc pina la urma ceva bun si la un pret avantajos.
Voi ce parere aveti? care patut e mai bun? cel din lemn sau cel pliant? eu as opta pentru cel pliant dar din pacate aici nu am gasit decat vreo 2 , 3 modele care erau cam primitive in comparatie cu ce am vazut eu la Mall sau la Luceafarul.
Cat despre carucioare... nu pot sa zic decat ca ce mi-a placut mie e f scump aici adica de la 500€ in sus si nu vreau sa arunc totusi cu banii pe fereastra cum se zice asa ca o sa mai caut ....
Astept parerile voastre! poate pina la urma am sa vb cu ai mei sa-mi trimita de acasa toate lucrurile de bebe de care am nevoie...

va pupik

Alina de Alex si 21+

Mergi la inceput

Alina 2700 multumesc mult pt. incurajari. Banuiesc ca stii pe cineva care a nascut la Medical Service. M-au bucurat mult cele scrise de tine! Sper sa mai primesc raspunsuri din-astea!
Cat despre patut, nu lua sub nici o forma din-ala din lemn, cu gratii, e primitiv si periculos. Astea pliante sunt excelente, rezistente.. au si accesorii dar p-astea nu le folosesti.. de ex. masutza de infasat de degeaba, n-ai s-o folosesti. Buna e plasa de tantari daca are. Majoritatea au o platforma pe care o tii "la etaj" in primele luni de viata ale bobocelului si pe care o poti lasa jos cand deja se ridica el in genunchi sau in picioare si e pericol sa cada. Sunt foarte rezistente cam toate, eu am avut unul 3 ani si-a rezistat la multe zgaltaieli. Carutzul in principiu e bine sa aiba loc de bagajel jos cat mai mare - ai sa vezi ce bun e - si neaparat sa se poata conduce din ambele directii ca sa zic asa, adica manerul ala de care se impinge carutul sa se poata da si intr-o parte si in cealalta, e bine pt. cand bate vantul sa poti conduce carutul din orice directie. Vezi incearca sa vezi cum schimba directia, daca ai posibilitatea sa-i faci proba si cu un copil in el ar fi ideal. Sunt unele pe care te chinui sa le misti stanga-dreapta. Sa aiba macar 3 nivele ale rezematorii... Cam atat.
Te pup si mersi inca o data pt. raspuns

Mergi la inceput

Alina da e luni, m-am cantarit dimineata, dar din pacate intr-o sapt nu am dat jos decat 700g. Asta este, trebuie sa perseverez...
In we a fost tare bine, am fost la shopping, am luat cina in oras, am socializat cu prietenii, super...Si we asta o sa mergem la Iasi, si fata o las de data asta la soacra-mea...
patut si noi avem tot din cel pliant, mi-a placut mai mult decat cel de lemn, l-am luat de la Luceafarul si a fost cam 400 lei cu tot cu salteluta. Caruciorul l-am luat dupa nastere, si dupa ce m-am tot uitat eu mult si bine si am studiat piata, am decis ca n-are rost sa dau 1500-1600 lei doar pt ca e de firma, asa ca am luat un no name de 350 lei care e ok.

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfaturi fetelor!
Chiar la patutul pliant ma gandeam si eu mai ales ca la vara vrem sa venim in vacanta acasa si am posibilitatea sa-l iau in portbagaj.Cat despre carucior....nu stiu daca am sa gasesc aici la preturi din astea domestice asa ca nu stiu ce sa zic .....mai cautam ,daca nu si nu o sa-mi pun familia la treaba, sa-mi trimita ei.

Anna e bine si 700 g e un inceput totusi. Mai ai timp sa dai jos!Important e sa fii sanatoasa si printesa la fel si totul va veni de la sine!

mariamatei nu cunosc personal nici o pacienta care a nascut la Medical Service dar am vazut cateva dintre mamici inainte si ce au nascut ... dat fiind faptul ca sora mea lucreaza acolo.Si pareau destul de fericite si multumite.Sper ca totul sa fie de bun augur si pentru voi.

pupici

Alina de Alex si 20+

Mergi la inceput