GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Fetelor, m-am mai linistit cu greutatea asta; oricum, deja simt ca, de saptamana trecua de cand am fost la medic m-am mai ingrasat, ma simt mai greoaie, dar si mananc.........mult, desi nu prea am pofta, mananc numai ce imi place: daca imi place felul 1 mananc 2 portii si deja la al doilea fel sunt satula dar dupa o pauza de 10 minute, revin in forta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

O sa va povestesc dupa ultimul control cand si ce si cum.
AnnaBaby nasterea intr-adevar costa in jur de 2000. Mie mi-a spus d-na dr. 1750 plus, dc te nimeresti in weekend, trebuie sa mai dai ceva in plus pentru asistentele care fac garda speciala pt. tine si pt. bb, dar nu sunt sume exorbitante astea pt. asistente, parca ceva in jur de 1 milion si ceva.. n-am retinut. Plus 5 milioane onorariul d-nei dr. pt. recoltarea de celule stem. Eu am deja kit-ul, asteapta cuminte sigilat, il duc marti cand ma duc la control impreuna cu hainutele printesei. Asa se face: la ultimul control duci bagajel pt. bb: hainutze, biberoane, pampers, servetele si sampon; e o lista de la clinica cu ce sa duci INAINTE sa te prezinti pt. operatie.
Deci asta e cu pretul. In principiu 1750 Euro, dar cu asistentele dc te nimeresti in weekend plus onorariul pt. stem...am zis rotund 2000.
Stai linistita ca nici pe mine nu ma dau banii afara din casa, dar nu fac o mie de copii... Asta si gata. Pe primul l-am nascut la Focsani, la spitalul municipal - eu sunt din Focsani - natural, nu pot sa zic c-a fost nasol, dar daca se poate mai bine...Plus c-am auzit atatea grozavii din spitale in general si din spitalul nostru in special incat... D-ne fereste sa nu ma apuce nascarea inainte de termen pe-aici si sa nu mai apuc sa ajung la Bacau..
Dar tu AnnaBaby cand trebuie sa nasti? Daca nasti dupa mine poate te hotarasti in functie de ce-ti povestesc eu despre cum a fost la mine nasterea la Medical Service..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Salutare fetelor!

Vesti bune Catinuta! ma bucur ca ai scapat de greturi si ca poti minca orice.Sa-ti dea Dumnezeu sanatate tie si la bebik si sa auzim numai de bine!

Mariamatei te asteptam cu vesti bune! ma bucur ca te-ai mai linistit si sa stii ca nu ai fac reclama clinicii ,sora mea pina la urma este o angajata ca si ceilalti iar eu am fost o pacienta a acestei clinici.Eu am vorbit din punctul de vedere al pacientei si nu ca si sora unui lucrator de-al clinicii.Chiar sunt curioasa cum o sa decurga totul cu tine deoarece si eu as fi vrut sa nasc acolo.

pupici la toate fetele

Alina de Alex si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mariamatei eu am nascut acum 3 luni la maternitate, am o fetita. Poti sa vezi la semnatura poze cu ea.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

AnnaBaby cand ai spus "si pe mine ma batea gandul sa nasc acolo" eu m-am gandit ca urmeaza sa nasti... Deci ai motanel de 3 luni... Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, m-am uitat la poze, sunteti frumoase amandoua!
Alina nici cu gandul nu m-am dus ca faci reclama clinicii, am zis deja ca si eu am mai facut o interventie acolo si stiu ca e de 5 stele, pe mine ma interesa faza cu nasterea. Inseamna ca pana la urma o sa fiu eu cea care o sa pov. aici ce si cum se intampla la Medical Service.

Mergi la inceput

Mariamatei ms de aprecieri.

Anna de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Buna dimineata burtici,
voi va faceti vaccin antigripal ca noi prindem toata iarna...am citit ca nu ar fi probleme daca e depasit primul trimestru. Asa sa fie? Cum faceti sa preveniti raceala, alte metode?

Mergi la inceput

Catinuta eu nu am facut niciodata vaccin antigripal si nici nu intentionez sa fac vreodata...pt ca sunt vonvinsa ca mare lucru nu face, avand in vedere ca intotdeauna vaccinurile au la baza antidodul pt tulpinile din anul precedent, or astea sunt in continua schimbare. ba chiar si in cursul unui singur anotimp se modifica, de aceea se zice ca trebuie facut la inceputul sezonului rece, ca de pe la mijloc nu mai are nici un rost!
Bun, acum asta e parerea mea, tu poti sa faci cum consideri, nu-ti spun eu cum e mai bine... Dar oricum ar ttrevbui sa intrebi medicul daca ai voie, ca din cate stiu eu nu se face la .
Metode de prevenit raceala nu am, doar de combatut, cu oscilococinum, lamaie si miere, ceaiuri multe, cam astea ar fi cele de preferat...

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

Mergi la inceput

Salutare fetelor!

Nici eu nu sunt pro vaccinului antigripal , mi se pare o pierdere de timp si energie.Cum spunea si Anna cel mai bine e sa bei ceai cu multa lamanie si miere si chiar vit C cu propolis de la farmacie e f buna, mie mi-a recomandat ORL-istul atunci cand sotul meu a facut o infectie virala f urata si vreau sa va spun ca am fost pazita bine de vit C astfel ca eu nu am avut nimik.

Pupici tuturor!

Alina de Alex si 21+

Mergi la inceput

Hei ! unde ati disparut fetelor?
Nici o miscare nimik?Nici o ?
Ce mai faceti ?Ce mai spuneti?
Eu astazi m-am gandit sa sterg geamurile si am cateva ,dar sincer nu prea ma trage inima...
Deocamdata sunt la capucino.

Pupici la toate!

Alina de Alex si 21+

Mergi la inceput