GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nu prea sunt vorbarete bacauancele mele...Ati disparut?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Nu am disparut!
Suntem pe aici, iar eu una sunt chiar vorbareata!
Anna , cum te descurci cu printesa?Alaptezi?cand vrei sa incepi diversificarea la 3 sau la 4 luni?
Eu am citit tot felul de articole insa am sa iau hotararea asta la momentul oportun.Cu primul meu bebic care are acum 11 ani nu mai tin minte cum am facut ,insa stiu ca nu a fost prea mancacios!

Alina de Alex, si 17+

Mergi la inceput

Alina de alaptat nu alaptez, ca nu am avut lapte. Ne-am chinuit noi da' degeaba. La inceput s-au impietrit sanii si nu iesea nimic fiindca aveam canalele infundate. Dupa ce m-au chinuit asistentele in maternitate si m-au sotrs, au curs cateva picaturi. Am pus-o pe Ioana la san si mi-a facut niste rani de toata frumusetea si mi-a dat sangele de nu mai suportam nici o atingere Apoi am ajuns acasa si pt ca aveam sanii la fel tari si imi era frica de mastita, am rugat o prietena sa ma stoarca, fiindca eu singura nu puteam. Am strans din dinti ca sa nu urlu de durere, si cu chiu cu vai au mai curs ceva picaturi. In zilele urmatoare Ioana s-a tot chinuit ea sa suga, dar abia daca ieseau cateva picaturi asa ca papa cate un biberon intreg dupa aceea, si usor usor nici nu a mai vrut sa incerce la san, ca era prea greu. Si cand s-a terminat laptele din sani, adica in vreo saptamana, intr-o dimineata m-am trezit cu sanii moi, fara lapte, fara vreun nodul din ala de canal blocat etc. Si asta a fost experienta mea cu alaptatul.

Cu diversificarea am vazut ca sunt multe pareri. In principiu in Ro se recomanda sa incepi sa-i dai sucuri (de mere si morcovi in prima faza) de pe la 3 luni jumate. In alte tari cica nici un dr nu-ti recomanda asa ceva. Pana la urma fiecare face cum crede ca e mai bine, ca m-am lamurit eu si cu doctorii, cati doctori, atatea pareri.
Eu o sa-i dau peste vreo luna mai intai suc de morcovi, apoi de mar, apoi combinat; oricum ma mai orientez eu pe parcurs, in functie de cum o sa le accepte.

In rest, mai tot timpul vrea in brate, nu prea doarme ziua (azi e o mare minune ca a dormit de dimineata de pe la 9 pana pe la 12, a papat, si acum pare ca vrea sa doarma iar), in schimb e mai bine noaptea, se trezeste o data sa pape, sau cateodata,nu se trezeste deloc pana pe la 7 sau 8 dimineata. Astept cu nerabdare sa mai creasca un pic, sa o vad mai marisoara, sa mearga, sa vorbeasca. Dar mai am un pic de rabdat...

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Anna, nu e nici o problema cu nu ai putut alapta important este ca printesa ta este sanatoasa si papa bine!(apropos ce lapte ai ales?)
Eu m-am chinuit cu Alex sa-i dau san insa nu i-a placut, asa ca pe la 3 luni am patit ca si tine mi-a pierit laptele desi eu am avut din belsug insa nu bun calitativ, tocmai de aceea mi s-a impus completarea.Eu i-am luat Milupa de la Milumil, pe atunci era cel mai bun si se pare ca a dat rezultate f bune - Alex este f sanatos! Deci asa a fost sa fie - Nu te necaji!
Cat despre cat de repede creste bebe eu zic sa te bucuri din plin de fiecare moment si de fiecare progres al micutei voastre printese pentru ca sunt unice! Toate la timpul lor .....o sa vine si perioada in care ai sa te bucuri de primii ei pasi si o sa-ti aduci aminte cu nostalgie de momentele de acum asa ca savureaza orice clipa!
de la Alina si sa fiti fetitze cuminti!

Alina de Alex si 17+

Mergi la inceput

Alina eu am continuat sa-i dau lapte de care a primit in maternitate, se numeste Lailac, e frantuzesc si nu l-am gasit decat intr-o singura farmacie, si acolo cu comanda. Nu l-am schimbat ca am vazut ca-i merge bine, papa destul de mult (acum papam 5 masuri, la 4 ore in timpul zilei, si noaptea cand se trezeste, adica la 6-7 ore) si ia bine in greutate.

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryV spune:

Buna fetelor si multumesc pt raspunsuri
Eu n-am mai scris ca nu mai am noutati , ma simt foarte bine, nu mai am greturi dar sambata ma duc la dr si revin cu noutati .
pe toate!

Lory 9+

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Ieri am avut program administrativ asa ca nu am mai scris ...
Anna cred ca ai facut cea mai buna alegere cu laptele,e bine ca nu l-ai schimbat si e si mai bine ca printesa se satura ,ia in greutate si doarme.
LoryV te asteptam cu vesti bune!
Va pe toate si sa aveti parte de multa sanatate!

Alina de Alex si 17+

Mergi la inceput

Care-i treaba cu hemangioamele astea? Sunt normale sau nu? Ca si pata rosie de la ceafa Ioanei tot hemangiom este, asa a zis dr, dar ca nu-i nici o problema, ca asa s-a nascut cu ea. Eu nu am observat daca o avea sau nu la nastere, mai ales ca e si sub par. De ce apar si cand dispar?

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Fetele ma scuzati, mesajul de mai sus era pt odiseea mea

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Lory cum a fost ieri la dr?

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput