GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryV spune:

Buna seara fetelor!
AnnaBaby cata dreptate ai avut ! Am facut ieri cunostinta cu dr Zoican , este intr-adevar o minune de femeie...m-a calmat din cateva cuvinte si mi-a dat speranta ca totul va fi okidoki.Este intr-adevar speciala , dar ecograful ala
...sincera sa fiu am fost un pic surprinsa...mi s-a parut un pic medieval in comparatie cu ce-am vazut pana acum.Dar a fost bine,l-am vazut pe bebe mic care are 2,91 cm si misca...m-am indragostit !
Voi continua sa merg la ea de-acum , dar voi trisa un pic si voi merge peste cateva saptamani in alta parte ca sa aflam sexul bebelusului(tie la cate saptamani ti-a spus ca vei avea o fetita scumpa si dulce?), ca acolo nu cred ca va fi posibil sa aflam foarte devreme, nu ?
In rest numai de bine, mi-a dat trimitere la Iasi , asa cum mi-ai spus pt dublu test ...dar alta dilema...rezultatele ti le da in aceeasi zi...sau dureaza mai mult.Stiu ca tu ai fost doar pt masurarea pliului nucal , dar poate ai vreo idee.
Fetelor voi ce mai faceti ?La voi cum evolueaza sarcina, bebe creste ?
Va pupik dulce dulce dulce de tot si va doresc o seara minunata !

Lory 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Salutare burtici,
Desi ceva timp nu se miscase nimic, acum vad ca ati scris deja 4 pagini.
Noi suntem in a 13-a saptamana de acum si ca printr-un miracol nu mai am nici un simptom, gata cu greturile, oboseala si somnul ala care nu ma mai lasa in fiece zi, sunt ca la inceput; burtica a crescut si hainele incep sa se imputineze, am mai ramas la 2 perechi de pantaloni, ceva fuste si 2 rochii, pe care nu pot sa le port ca e un frig. Apropo, ce faceti in Bc, de unde va luati haine pt. gravide sau cum va adaptati? M-am uitat pe ceva site-uri dar nu prea am gasit si ma gandesc sa fac un tur al orasului, dar nu stiu in ce magazine as putea gasi haine pt mine.....avand in vedere ca nici inaite nu eram mica tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetelor!
A fost weekend si ca de obicei noi nu am stat pe acasa, deci am lipsit de pe forum!
Abia asteptam sa intru sa vad ce e cu voi!
Anna desi nu era pt aici mesajul tau, eu iti pot spune ca hemangioamele cutanate nu prezinta nici un risc si ca de obicei involueaza pina la varsta de 7 ani , asa ca nu ai de ce sa intri in panika! Totusi pentru linistea ta poti sa intrebi medicul pediatru ce si cum!

Lory ma bucur ca totul e ok si ca ai venit cu vesti bune! Nu trisezi daca mergi sa vezi sexul copilului la alt cabinet insa sa nu mergi mai devreme de 16,17 saptamani daca vrei un rezultat pe care sa te bazezi.Cat despre dublutest ce pot sa-ti spun e ca stiu sigur ca se recolteaza si la Bacau analiza si este trimisa de laborator la iasi sau la Bucuresti ,deci nu e necesar sa ajungi tu la Iasi.Nu stiu sigur insa la care laborator ...deci trebuie sa mergi sa intrebi.

la toate fetele!!!
Sanatate maxima, si sarcini usoare !!!

Alina de Alex si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Catinuta ma bucur ca ai scapat de greturi era si timpul! Totusi cred ca te cam grabesti cu imbracamintea de gravidutza!Poti sa dai un tur prin oras, miscarea e binevenita!Mie imi mai vin ceva hainute si acum (cele tip sport care erau mai largi inainte).Cat despre magazine nu stiu ce sa zic pentru ca nu mai locuiesc in Bacau...

Sarcina usoara si multa sanatate!

Alina de Alex si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Lory mie Zoican mi-a spus sexul la 16 saptamani, si a avut dreptate. Cat despre pliu nucal, s-a nimerit sa merg la 12 saptamani la dr Draghici la luxor (eu fiind atunci debusolata si in cautare de alt dr cu aparatura mai performanta)si la controlul de rutina la eco a masurat si pliul. Dupa asta am fost dezamagita de Draghici, nu a fost deloc vorbareata, comunicativa, trageam cu ckestele cuvintele de la ea, in fine, mi-am dat seama ca Zoican e de mine, asa ca mi-au trecut nelinistile si nu m-am mai dus in alta parte de atunci. Nu inteleg de ce te-a trimis la Iasi pt dublu test, eu am fost acolo (la Iliev) pt morfofetala de trim 2, adica la 20-21 saptamani. Eu nu am facut nici dublu nici triplu test. Numai pliul nucal dupa cum ziceam, si ala intamplator, ca asa s-a nimerit, ca la eco lui Zoican nu ar fi putut masura, a recunoscut si ea. Iti urez o sarcina foarte usoara si sa te bucuri la maxim de perioada asta frumoasa din viata ta!!!

Catinuta eu pt haine mergeam la Number One (vs-a-vis de hotel Decebal, langa biblioteca), la Super Baby (sub pasaj, pe colt), la Babyland (da aici eu nu am gasit nimic niciodata, ca erau marimi fff mari) si chiar la sfarsitul sarcinii, cand nu mai aveam nevoie, am mai descoperit un magazin destul de fain, din intamplare l-am gasit, la piata Nord, la standuri sus, cum intri se vede o pancarda mare pe care scrie ceva de genul viitoare mamici. Mie mi-a atras atentia si am urcat si mi-a placut ce aveau acolo, destul de multe si de diversificate, dar mie deja nu-mi mai trebuiau. Si cam atat la capitolul haine de . cam slabut de altfel.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Nu stiu daca v-am povestit de botez, dar am pus poze la semnatura!

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryV spune:

Hello hello !
AnnaBaby multumesc pt urari...chiar ma simt foarte bine...nu ma mai doare nimik si nici greturi nu am ...multumesc lui D-zeu!Cat despre dublu test , dr. mi-a spus ca se face si in Bacau dar ea nu are incredere ca se face bine...asa ca m-a trimis mai departe;dar nu-mi pare rau ...pt ca voi da si o raita prin magazinele din Iasi cu ocazia asta ...poate gasesc niste pantaloni draguti ca in Bacau tot ce-am incercat mi-a fost foarteeeeee mare .Foate frumoase fotografiile de la botez...atunci a fost primul zambet al printesei tale?E SUPERBA!Am vazut ca ati facut botezul la Sf.Nicolae,stai prin zona,ca in cazul asta suntem vecine .
Catinuta eu am gasit niste bluzite dragute in Mall la parter la Orsay,sunt dragute si acceptabile ca pret, dar am auzit si eu ca in piata nord e un magazin cu hainute super.Tu la ce doctor mergi ?Ma bucur ca nu mai ai greturi si te simti bine , sa dea DD sa fie asa pana la sfarsit si sa ai o sarcina usoara.
la toate fetele si aveti grija de voi .Multa sanatate la bebei si copilasi .

Lory 9+

Mergi la inceput

Lory botezul a fost la biseica Sf Imparati C-tin si Elena, iar noi stam la ANL-urile de pe Depoului.

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Salutare burtici,
Eu intru pe forum, nu ma loghez si ma apuc de scris o groaza, dupa care nu mi-l salveaza. Mda,asta e. Sa mergem mai departe, concediul prenatal de la cine se ia, de la med. de familie sau gine? Eu vreau ca de pe 25 ianuarie sa intru in concediu prenatal, am dpn pe 2 aprilie dar fiind nevoita sa fac cezariana, cred ca pe la mijlocul lui martie voi naste. Am *auzit* ca poti sa-ti iei concediu prenatal doar dupa 7 luni si 10 zile, e o moda a doctorilor asta, pentru ca in lege e scris clar, 126 de zile din care minim 42 de postnatal. Voi ce stiti?
Loryv, m-ai convins, cat de curand la piata nord ma voi opri, sper sa-mi gasesc ceva, daca la prima sarcina m-am descurcat cu ce am avut pentru ca era vara, de data asta vreau haine de gravida. Eu merg la dr. Dinu dupa ce am experimentat-o pe pielea mea pe dr. Iordache. Sper sa fie totul ok pana la capat.

Mergi la inceput

Catinuta concediul prenatal si postnatal se ia de la dr de familie si nu exista nici o alta restrictie in afara de cele 42 de zile de dupa nastere. Daca medicul te refuza arata-i legea. Eu, de exemplu, am inceput concediul putin mai tarziu, dar din cauza serviciului, ca nu am putut pleca chiar cand incepeau zilele, adica practic stau acasa de la sf lui mai, am nascut in iulie si lunea viitoare intru in cic.

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput