GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maria ma bucur ca ati ajuns acasa, si tu si printesa Delia, sa dea DD sa fiti amandoua sanatoase, tu sa-ti revii cat mai repede iar fetita sa creasca mare si frumoasa!!! Esti prima persoana de la care aflu info despre nasterea la clinica privata in Bacau, pana acum am auzit doar povesti din gura in gura, dar vad ca ai numai cuvinte de lauda pt tot personalul de acolo, asta e foarte frumos!
Asteptam sa vedem poze cu micuta minune si cu mamica cea fericita!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Da, Anna, suntem bine... multumesc. Puiul meu nu m-a lasat sa dorm azi noapte, s-a tot foit, a tot scartzait, dimineata cand m-am dus sa-l trezesc pe Robert pt. gradinita m-am intins langa el ca de obicei sa-l mangai si sa-l pupacesc ca sa-l trezesc si am adormit lemn, m-am trezit la ora la care el si tati ies de obicei pe usa...L-am imbracat eu si a plecat saracul pe jumatate adormit. Dupa aia m-am culcat si eu...noroc ca se hotarase si printzesa sa traga un somn pe bune.
O sa pun si poze, deocamdata n-am aparat ca s-a stricat si n-am luat altul. Deocamdata va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Salutare fetelor!!!
Am lipsit cam mult nu-i asa?
Am avut laptopul stricat asa ca toata saptamana am suferit... s-a stricat chiar de ziua mea .Acum sunt fericita ca mi l-au reparat... Am citit mesajele voastre!,am vazut ca au venit fete noi in si ma bucur!
Mariamatei ma bucur ca esti bine si tu si printesa care am inteles ca e o dulce, ma bucur de asemeni ca ti-au placut trandafirii, si sa dea Dumnezeu sa creasca comorile tale mari si sanatoase alaturi de voi ,si sa va bucurati de ei toata viata.
Tu imi spusesei "la multi ani " deja inainte sa pleci!!!
Asteptam sa pui poze sa va vedem si noi!
Anna tu ce ai mai facut?Printesa ta ce mai face? ce alimente i-ai mai introdus si cum le accepta?

Va pupacesc pe toate !!!

Alina de Alex si 25
AMR 15

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Alina chiar ma gandeam ce s-o fi intamplat de nu mai apareai...bine ca nu s-a intamplat nimic...
Noi ce sa facem, crestem pe zi ce trece, se face din ce in ce mai grea ioana, maine o sa mergem la dr, la bilantul de 4 luni, sunta tare curioasa ce greutate are, ce lungime, masuratorile de rigoare... In rest toata ziua suge degetelele si nu reusesc s-o opresc, nici macar cu suzeta, cred ca ne confruntam deja cu primul dintisor, cu toate ca nu am vazut nimic suspect pe gingie, dar cine stie, poate nu stiu eu sa recunosc... De papat azi o sa experimentam cerealele pt prima oara, sa vedem daca ii plac...Saptamana trecuta ne-am delectat cu sucul de morcovi care ii place tare mult.

printesa noastra povestea nasterii
jos kg!!!

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Astazi am fost din nou la cumparaturi pentru bebe .Am cumparat in sfarsit carucior .Suntem fericiti!
Anna ma bucur ca suntetzi bine, si va urez succes maine la doctor sa ne scrii ce si cum! Se poate sa-i apara vreun dintzisor ca si eu cu Alex tot de pe la varsta Ioanei am tras-o imi aduc aminte ca avea 11 luni si isi completase dentitzia de lapte!Bine ca papa ,cred ca o sa-i placa si cerealele !!!Te asteptam maine cu vesti bune!

Mariamatei cum te descurci cu doi ingerasi? cred ca esti ocupata toata ziua!Dar macar e cea mai placuta ocupatieCe fac comorile tale?Ce zice Robert de surioara lui?care au fost primele reactii???

Va pupacesc muuult!!!Sa fiti mamici cuminti!!!

Alina de Alex si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Alina deocamdata ma descurc de minune, dar trebuie sa tii cont de faptul c#259; Delia doarme non-stop - cel putin ziua - se trezeste doar sa manance si dupa aia se culca la loc, iar in scurtele perioade de veghe sta cu ochisorii deschisi si nu zice nimic, iar Robert a la gradi pana la 12:30 si dupa aia il ia mamaia si-l aduce acasa pe la 17:00. Asa ca trai neneaca pe mine! Dar sa stii ca timpul se duce: spala, sterilizeaza biberoanele, fa laptic, fa ceiutz, spala o farfurie, pana acum m-am tot bibilit si eu pe la operatie, tot felul de spalaturi... spala rufe, calca.. Trece timpul. Robert a vazut-o prima data in clinica, ea era intr-un fel de incubator - acolo dormea - si s-a dus la ea, a privit-o dar n-a zis mare lucru, cred ca ii era ca rusine sa se exprime ptc. era di o asistent#259; acolo, a trebuit sa-l tragem noi de limb#259;: "Uite, ea e Delia, surioara din burtica, ce parere ai? Iti place?" El: "Da". Odata ajuns acasa o tot atingea, o tot pipaia, o pupa, dar mereu cerea voie inainte: "Mami, pot s-o pup?" Ma ajuta ori de cate ori ii cer ceva ce tine de ea, sa-mi dea un prosopel, un pampers, sa-mi desfaca un tub cu crema etc. si am grija sa-l laud PERMANENT si pentru cel mai mic ajutor. Acum c-au trecut cateva zile si a realizat el ca un bb nu-i mare scofala si doarme tot timpul o ignora in cea mai mare parte a timpului, dar cand ii e la indemana o pupa si o mangaie ca capusor, in schimb nu are deloc grija sa nu mai faca zgomot excesiv cand ea doarme, trebuie sa ii atrag mereu atentia, dar bine, nu-i zic:"Mai incet ca doarme Delia!", ci "Mami, cand cineva doarme, nu e frumos sa facem zgomot", nu vreau sa creada ca i se interzice lui o activitate/placere din cauza EI, ci in baza unui principiu. Ma straduiesc si eu cum pot.
Deci cam asta e, ma descurc cu doi dar v-am zis in ce conditii: unul nu e acasa si celalalt doarme. Ma rog la Dumnezeu sa fie sanatosi si sa fim si noi sanatosi sa putem sa-i crestem, in rest poa' sa fie cat de greu, sunt dispusa sa ma sacrific oricat e nevoie. Tati e un bestial, ma ajuta si cu Delia - a stat cu ea cat am fost eu la cumparaturi, i-a dat ceiut, a tinut-o pe burta lui... - si se ocupa f. mult si de Robert, se joaca cu el, e rabdator.Vreau sa spun ca in perioada cat am fost eu la Bacau l-a rasfatat la greu, jucarii peste jucarii, am gasit in frigider chestii care de obicei nu au ce cauta acolo, ce sa spun... Am terminat si eu tratamentul pt. infectie, buba ma mai deranjeaza f. putin, e mult mai bine. Cam o saptamana dureaza chinul cu totul.
Alina, zicea Carina ca ai vreo 20 de saptamani, stii sexul? Cum te simti? Cum o sa nasti?
Iar tu, AnnaBaby, incepi diversificarea...Aoleu, mie mi-e cam urat de asta, pana introduci aliment nou cu aliment nou, ai parte de tot felul de suprize, ba nu-i place, ba' vomita, decizii..."ce-i mai dau azi?" Eu vreau sa spun ca la Robert i-am dat numai borcanele de-alea de la Nestle, hrana buna, tot felul de ingrediente, portzioare mici, cu gust bun, reglat din mirodenii si Robert s-a comportat impecabil, n-am avut absolut nici o pb., babele zbierau: Ce dai tu copilului din conservele alea?!!! dar daca stai s-o iei intr-un fel morcovul. rosia si ardeiul din piata injectate si superinjectate nu se compara cu legumele care provin din culturi bio folosite la prepararea acestor borcanele, ca doar de-aia dai 2 Euro pe o lingura de piure. Si asa intentionez sa fac si cu Delia.
Hai ca iar m-am luat cu vorba.
Va pup si mai vb

Mergi la inceput

Maria ce bine ca s-a acomodat Robert cu Delia, e o mare chestie mai ales la inceput, ca sunt unii care accepta tare greu ca nu mai sunt ei singurii in prim plan...uite am o prietena care are un frate mai mic cu vreo 5 ani, si imi povesteste ca tine minte si acum cand a venit maica-sa cu fratele acasa de la maternitate si ea era racita si stranuta, si maica-sa nu i-a dat voie sa se apropie de bebelus, nici macar sa intre in camera...bine, fata e perfect constienta ca maica-sa nu a intentionat sa o dea de-o parte, dar na', asta era situatia...dar asupra ei si-a lasat amprenta faza la momentul repesctiv...

Ioana povestea nasterii
jos kg!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Abia am reusit sa ma apropii de comp...ca de dimineata incerc sa mai strang ce am tot imprastiat in 4 zile ( sotul meu fiind liber nu prea am mai avut chef de curatenie ,asa ca azi ca e la munca....trebuie)
Mariamatei te descurci minunat! Sunteti cu adevarat o familie fericita si ma bucur pentru voi! Si eu l-am hranit pe Alex cand era mic cu borcanele din alea de la Hip si Hero si nu pentru ca nu voiam eu sa fac din legumele si fructele de pe piatza ci pentru ca pe astea facute de mine nu le minca nicicum!
Eu am 25 de sapt si 3 zile, ma simt bine,chiar nu am avut probleme pina acum (multumesc lui Dumnezeu),am luat pina acum 10 kg ,ma mai supara cateodata spatele si mai nou vad ca am niste dureri similare cu cele premenstruale dar nu de speriat...si ai dau cu Nospa.Sexul mi l-a spus Dr. Sargu din august cand am fost acasa in vacanta E BAIAT BB!!! si cu toate ca noi am fi vrut o fetitza suntem f.f.f fericiti!!!De nascut ar trebui sa nasc pe 20 Feb ,dar daca am sa nasc prin cezariana as vrea sa nasc pe 14! Astia de aici nu mi-au spus inca daca o sa-mi faca cezariana sau nu! au spus ca ultimile 4 sapt de sarcina vom stabili asta(sunt cam ciudatei, dar asta e sistemul si nu prea am ce face)Insa nu prea mi-e teama pentru ca pe Alex tot prin cezariana l-am nascut (sarcina pelviana),si mai am si cateva alte operatii pe abdomen gen apendice,colecist ... si nu cred ca o sa ma lase astia sa risc deci tot la cezariana ma astept!In rest toate bune si frumoase!

va pupacesc!!!

Alina de Alex si 25+

Mergi la inceput

Da, am fost azi la dr, totul e ok, suntem in grafic, avem 6900kg si 64 cm! Ne ridicam bine in fundulet, a verificat d-na dr, cu toate ca Ioana face asa de o luna deja, da' na. M-a intrebat ce ii dau sa pape, i-am povestit de suculet si de cereale, o sa incepem si supica peste cateva zile, cam asta e in mare. Adteptam sa ne cheme la vaccin dupa 25 ale lunii.

Ioana povestea nasterii
jos kg!!!

Mergi la inceput

Super printesa e Ioana!!! F bine! Felicitari! Chiar ma bucur sa aud ca ai merge asa de bine!Anna esti o mamica de nota 10!
Va astept maine la cafea deacum !!! Seara nu prea stau pe net!

Heiii unde sunt fetele noi???
Nu mai spuneti nimik niciuna?

Va pupacesc pe toate !!! Si ne vedem la dimineata!

Alina de Alex si 25+

Mergi la inceput