GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU
Raspunsuri - Pagina 17
alina2700 spune:
Salutare fetelor!
Ieri am lipsit ,am avut o zi tare aglomerata,programari peste programari...la dr, la contabil , la casa de asigurari etc.
In final am rezolvat totul.Am fost si la dr sa-l vedem pe bebe numai ca nu l-am vazut...Mi-au facut doar un control de rutina...i-au ascultat inimioara,mi-au masurat burta ,m-au cantarit mi-au luat tensiunea...si m-au tot intrebat anumite chestii.Nu mai tin minte cum se fac controalele astea periodice acasa...eu ma asteptam sa imi faca din nou eco sa-l mai vad un pik pe bebe!
Despre Maria stiu ca are o fetitza dulce foc,m-a sunat sora mea si mi-a spus asta acum vreo ora,insa mamica dormea inca asa ca nu a putut sa o intrebe cum se simte.O sa aflam mai tarziu.
Am sa va tin la curent pe masura ce aflu mai multe.
Va pup dulce pe toate 

Alina
de Alex si
23+
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
nefertyty spune:
buna burticutelor,eu sunt Dana si sunt o viitoare mamica de fetita,mi-ar placea sa ma primiti si pe mine in clubul vostru ca sa mai scap de emotii,ca am cu nemiluita!!!
AnnaBaby spune:
Dana bine ai venit pe DC! primele 10 mesaje iti sunt moderate asa ca apar mai tarziu, asa ca scrie-le repede si apoi vor aparea in timp real! Spune-ne mai multe despre tine, cate saptamani ai, la ce dr mergi, cum o sa nasti, etc. si lasa emotiile deoparte
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
dalinaichim spune:
Salutari la toate mamicile si viitoarele mamici din Bacau.
Sunt si eu tot din Bacau,sunt si viitoare mamaica.Acum am abia 12 saptamani dar crestem frumos pe zi ce trece si ne rotunjim si acum se vede cu ochiul liber sarcina.
Merg la d-na doctor Popa Zana si pot sa spun ca pana acum sunt foarte multumimta de dansa.
Pana acum sarcina a decurs binisor,nu m-a chinuit prea mult;cu starile normale de voma,unele mai exagerate decat celelalte, cu stat la pat vreo cateva zile.Inca mai mananc mancare de regim,branzeturi,salate, carne fiarta si cartofi fierti.Imaginati-va ca a mirosit a zacusca tot cartierul,inclusiv mama si soacra mea au facut si eu inca nu am gustat....dar abia astept sa ma mai linistesc putin si....
.
va pup pe toate si sper sa ne tot povestim din experiente.
sarcina usoara tuturor si copilasi frumosi si sanatosi
AnnaBaby spune:
Dalina bine ai venit in club! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Anna
de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
AnnaBaby spune:
Alina ce faci, n-ai mai zis nimic de cateva zile, sper ca esti ok! Ce mai stii de Maria si fetita ei?
Anna
de Ioana Maria
jos kg!!!
dalinaichim spune:
Neata fetelor!Vreau sa va intreb care dintre voi ati facut analiza porfilul Torch.Eu am facut-o si am primit rezultatele ,insa toate mi-au iesit rau,adica nu e nici una in intervalul de normalitate.Saptamana viitoare ma duc abia la doctor si atunci o sa imi explice despre ce e vorba.Cel mai tare ma ingrijoreaza cea cu toxoplasmoza,eu avand o pisicuta inainte sa raman insarcinata.Acum am dat-o,dar sa speram ca nu m-a afectat prea mult.
Sper sa fie bine.
Voi,in rest ,cum va descurcati cu sarcina?
Eu ma bucur ca in sfarsit reusesc sa dorm noptile , ca pana acum ma trezeam de multe ori in timpul noptii.
Va pup si o zi buna!!!
AnnaBaby spune:
Dalina eu am facut complexul Torch in sarcina, la CIM, in Serbanesti. Stiu ca in mod normal se face pt fiecare dintre bolile respective si igg si igm, insa acolo nu se face decat una dintre ele, nu mai stiu care. Stiu ca una depisteaza daca ai in prezent boala (pe asta o fac cei de la laborator) si cealalta stabileste daca ai avut boala in trecut si ai dezvoltat anticorpi. Asata a doua e mai importanta decat prima, dar dupa cum spuneam, in Bacau la CIM nu se face, cred ca doar la Luxor, nu stiu exact.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
jos kg!!!
diarux spune:
DALINA si io am avut pisica si am cam tremurat...dar au iesit ok analizele.si apoi si bebele.O tii in casa? o speli? o ingrijesti? sau ma rog..la trecut ca nu o mai ai. nu cred ca vor fi probleme. Bine...e drept ca toxoplasmoza nu se ia numai de la pisici...dar...eu zic sa refaci analizele si dupa aceeea vezi ce zice dr.
Pupici noilor venite.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
mariamatei spune:
Gata!! I'm back!!!
Am citit ce v-ati scris voi intre voi despre mine si V-AM IUBIT!! V-ati gandit voi la mine ma.... Alina si Anna....
Alina, La multi ani pt. 31 oct. si multumesc pentru trandafiri!! A venit Carina la mine vineri dupa ce am nascut, eram destul de turmentata si mi-a adus nistre trandafiri albi superbi si mi-a spus: "Astia sunt din partea surorii mele din Olanda". Cat eram de dusa, m-a super-impresionat gestul si-mi pare rau ca n-am avut inspiratia - eram ametita, repet - sa-i cer nr. tau de tel. sa-ti urez si eu La multi ani de ziua ta si sa-ti multumesc pe flori. Si Carina e o dulce, de fapt toate fetele din clinica au fost niste super dulci, de la cele doua asistente de pediatrie care-au stat cu randul cu mine si cu Delia pana la medici, restul de asistente, fetele care se ocupa de curatenie.. toata lumea. Toata lumea si-a facut mai mult decat datoria, m-am simtit ca intr-o familie; super de treaba si d-na dr. Lalu, anestezista, d-na dr. Sargu, care-ti raspunde mereu la tel. fara nici o fitza si e o mare profesionista...numai superlative in privinta clinicii. Ca sa nu mai vorbesc de super-scrupulozitatea cu care se face tratamentul post-operator, pe care in spital nu cred ca-l pupa nimeni. Duceti-va fratilor si nasteti la Medical Service care vreti sa faceti cezariana ca se merita ultimul banutz...oricum bunul simt, calitatea din oameni, altruismul, inteligenta nu se cumpara cu bani.
A fost greu, nu zic nu, m-a durut buba cu toate calmantele pe care mi s-au facut, m-a durut - si inca ma doare - spatele de atata stat in pat, m-au ciuruit cu injectii, mi-a fost dor de acasa si de Robert, am rupt telefonul...Delia e o frumoasa si o cuminte, seamana perfect cu tati, e foarte foarte mica si moale si miroase a bebelus si o iubesc, mananca si doarme, plange f. putin doar daca ii e foame sau are vreo crampa, deocamdata nici nu simt ca am bb, doarme non-stop. Ne-au pus fetele si cercei la clinica... suntem domnisoare... ne-au facut si vacinurile, Engerixul si BCG-ul.. totul ca la carte.
Lapticul s-a instalat surprinzator de rpd dupa cezariana, mi s-au umflat tatzele cat toate zilele, eu am stat blana pe spate vreo 27-28 de ore cu perfuzii si ele se umflau, am luat Dostinex pt. ablactare, asa hotarase d-na dr. si mi-au zis si fetele ca e mai bine asa si oricum la analize mi-a iesit o infectie urinara urata rau si m-a bagat urgent pe gentamicina si oricum n-as fi putut alapta, tratamentul trebuia sa-l fac neaparat, si-asa am facut genta in clinica si a ramas sa continui acasa cu ciprofloxacin#259;, iar azi javra de infectie s-a dovedit mai puternica decat antibioticul si am facut febra, ma ustura la urinat.. am sunat-o pe dr. Sargu si mi-a zis sa bag peste ciprofloxacin#259; si 5 zile de genta la 8 ore... dupa ce ca sunt ciuruita... asta e. Oricum azi cand am facut febra m-am speriat binisor. Am bocit... na! hormoni post-partum. La Robert n-am avut nimic, acum am bocit de 2 ori cu spume fara nici un motiv. Sper asta sa fie tot, sa nu mi se mai intample ca ma simt proasta...
Delia papa Humana si e f. multumita, are scaune f. frumoase, bea si ceiutz... e de trai si cu alimentatia asta artificiala, un pic mai incomod dar nu e tragedie, ma asteptam sa fie mai nasol.
Fetele mele hai ca v-am umplut! Mai vb. E trz acum si deja nu-mi mai simt spatele pe scaunul asta.
Bun venit nou-venitelor! Va pup