GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Gata fetelor! Sper ca de data asta am reusit sa pun si io ceva pozici la semnatura...sa vedem ,sper sa nu ma laud degeaba.

Pupici tuturor!

Alina de Alex si 23+

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alina bravo, ai reusit! Ce flacau mare ai, sa-ti traiasca! Si mi-a placut mult poza de la festivalul florilor!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Alina multumesc!!! Acum am pile!!!Pai oricum se prea poate s-o stiu pe sora ta din vedere ca de cate ori am fost la MS le cam stiu pe fete.. Oricum daca vad un ecuson ceva - sau poate am curaj sa intreb - ma bag si io in seama. Ca sa vezi ce mica-i lumea.. sa-i zic "stii, io vb cu surioara ta tokma-n Olanda, na!!
M-am uitat la poze, bai, cum e sa ai copil asa mare?? Mie mi se pare ca mai e o vesnicie pana se face si al meu asa. Sunteti frumosi si fericiti, bravo!Vine si bb acum, se innoieste familia, sunteti beton!
Maine la 1 plec la Bc. Ma duc sa-mi iau un TV Guide ca de citit n-am chef si probabil c-o sa fie ceva timpi mortzi cand n-o sa dorm sau n-o sa stau cu bb si sa stiu si io la ce mau uit la Tv.. desi n-ai ce vedea in general. Da' sa fie acolo! Auzi la ce-mi sta mie capul! Da' tre' sa recunoasteti ca ma gandesc la toate!
Ooooff, am inima grea ca-mi las puiul astalalt acasa, nu radeti de mine, dar asta sunt! Lasa ca sambata sau cel trz duminica mi-al aduce tati la Bc! Si in rest vb. la tel.
Hai ca va plictisesc.
INCA O DATA va multumesc de "support" si sa stiti ca va iubesc si va consider prietenele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

HI! deci chiar am reusit!
Da acum sunt super de fericita,dar a fost si rau....Alex este din casatoria mea anterioara,am trecut prin multe dar multumesc lui Dumnezeu acum suntem bine cu totii!
Mariamatei E bine sa ai baiat asa mare dar in aceeasi masura responsabilitatea partintilor creste considerabil, asa ca bucura-te cat mai mult de inocenta de la varstele mici ale bebeilor,ca timpul trece repede ...Da ai pile desi nu e nevoie... si chiar potzi sa vb cu sora mea pentru ca deja stie ca eu vb cu tine pe forumul asta!
Anna o sa mai postez poze de la festivalul florilor,eu am fost fascinata , milioane de flori si nu numai ...totul este facut din flori acolo!
Va pupik pe toate!

Alina de Alex si 23+

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MARIAAAAAAAAAAAA
si curaj !!!
scuze cs intru asa de rara..da s-au adunat asa de multe aici....of....treab si iar treaba ....

sper sa fie o nastere usoara si sa vii repede acasa cu bebica sanatos.
daca ai nevoie de ceva...sau de cineva...iti trimit telefonul pe PM.

Pup toate bacauancele!!!!!!!!!!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

adik nu iti trimit telefonul ca mai am nevoie de el. iti trimit numarul de telefon. Uf! romana asta!!!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

diarux esti foarte tare!! N-o sa fie cazul sa te deranjez, d-ne fereste!O sa fie sotul meu cu mine si oricum cred ca-ntr-o clinica partic. totusi n-o sa am nevoie sa trimit pe cineva dupa un iaurt sau un pachet de vata... Oricum esti draguta.
Mai stau vreo juma' de ora si ma bag sa mai fac si eu un ultim dush, ca dupa aia tot o sa ma spal pe bucatzi. Mai ales cu parul eu sunt disperata, eu ma spal pe cap o zi da o zi nu, asa ca crec-o sa turbez 5-6 zile nespalata pe cap. Pe la 12 jumate - 1 plec, ma duc sa scot gogoasa. Maine pe vremea asta sper sa fiu gata si trezita chiar din anestezie. De-abia astept sa vad gandacul.
Hai ca va scriu cand ajung acasa. Wish me luck!!!

Mergi la inceput

Neata bacauancelor!
Maria mai esti acasa sau ai plecat deja spre Bacau? Vroiam sa te mai incurajez o data!!!

Anna de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

N-am plecat AnnaBaby! Stau agatata de forumul asta parca-mi incarca bateria!! Multumesc pentru curaj. Hai pa, ma duc sa-mi usuc parul, l-am spalat in al 12-lea ceas sa ma tina cat mai mult
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Oare ce face Maria, cred ca deja a nascut, sper sa fie bine si ea si bebe!

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

Mergi la inceput