GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MARIA am inteles a ea si-a pusser fiziologic, cica ar fi mai safe cu silicon din punctul asta de vederer. deci poate va fi ok .

puuup si nastere usoara daca nu mai vorbim

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

multumesc, multumesc! apai dupa ce-am nascut n-am mai avut timp sa observ conditiile. si zoican e super doctora stiti de ce? ca a venit ea personal sa-mi scoata firul nu m-a lasat pe mana asistentelor. care-i faza cu silicoanele si alaptatul?recunosc ca n-am citit decat primele 4 pagini. eu stiu ca se poate fara probleme

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Sabinel asa si la mine, m-a chemat la ea la cabinet sa-mi scoata firele, si eu aveam o emotie ca ma gandeam ca o sa ma doara si stateam asa de incordata, iar ea vorbea cu mine, ma intreba cum e cu copilul, si nici nu am bagat de seama cand a terminat

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Maria cum stai cu emotiile? Scoatem niste agitate sa te incurajam?

Anna de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Mariamatei iti urez sa te refaci imediat si totul sa fie ok!
Cat despre cezariana sunt convinsa ca o sa iasa super ,am incredere in Dr. ,si sora mea a nascut tot prin cezariana si tot cu ea si e super de bine.Asa ca fruntea sus si te asteptam sa ne spui cat de fericita esti!

Pupici

Alina de Alex si 23+

Mergi la inceput

Anna, hai sa-ti spun ce am incercat eu ieri sa fac ...ca acum sunt mai calma(ieri m-am rau ca nu reuseam.
Deci am intrat la editare profil ,am activat albumul meu,dupa care am iesit si am intrat direct sus unde scrie contul meu (cand pui clicul pe contul meu ,ultimul rand din fereastra e "pune poza in album") si am pus acolo cele 3 poze
Imi arata ca le-am pus in album (albumul principal),dar scria in dreptul lor ca inca nu sunt acceptate.
Intr-un final dupa mai multe incercari , m-am si le-am sters.
Sper ca ai inteles ceva din ce ti-am scris aici

Pupici

Alina

Mergi la inceput

Alina acolo e alt album, cel de pe DC, eu ti-am povestit despre cum sa pui link permanent la semnatura pt un album de pe un alt site, de genul flickr, photobucket, picasa etc. Cu activarea albumului DC nu stiu, eu nu l-am activat.

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Diarux nu stiu cata importanta are tipul de implant - ser fiziologic sau silicon - ci tipul de incizie si plasarea implantului - incizie prin santul inframamar, periareolara etc., pozitionarea implantului submuscular, subglandular... Multumesc oricum si de info si de incurajari. Alina ma bucur sa aud ca sora ta s-a refacut bine dupa operatia cu dr. Sargu, imi ridica moralul chestia asta. Sabinel emotii nu am cine stie ce ca am incredere in dr. si nici nu-s prima si n-oi fi chiar eu in procentul ala mic din statistici care au belele... Eu sper sa ma refac rpd ca sa-mi pot lua papusika in brate si sa fiu autonoma in general ca tare nu-mi place sa cer altora sa faca una-alta pt. mine. Cand mi-am pus implanturile tot anestezie generala am facut - asta dimineata pe la 9 - si la 5 am plecat acasa la Focsani pe picioarele mele - adica cu masina. Si sper ca bbitza sa fie bine din toate pctele de vdr. De-abia astept s-o vad! La ultima echo dr. mi-a zis ca seamana cu mine
Va pup si vb!!
Mersi de urari si incurajari tuturor!!!

Mergi la inceput

OK ! Mariamatei stai bine cu moralul si ma bucur mult! Nepotica mea s-a nascut la Maternitatea Bacau nu la clinica...pe atunci nu se faceau cezariene la clinica (acum 9 ani si...),si toata sarcina a tzinut-o cu greu sora mea sun atenta supraveghere a doctoritei.Deci stai linistita ca esti pe maini bune!Daca totusi te nelinisteste ceva poti sa iei legatura cu sora mea de cum ajungi se numeste Carina Marchidan,de altfel cred ca ea se ocupa de internari si externari...
Pupici !

Alina

Mergi la inceput

Anna tocmai fac upload la ceva poze pe photobucket, si am sa incerc dupa aceea sa pun la semnatura albumul.

Alina

Mergi la inceput