GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Si eu mi-am dorit tare mult o fetitza dar se pare ca Dumnezeu a hotarat pentru mine sa fiu mama de baieti ,soacra cu 2 nurori.
Deep inside inca mai sper sa fie fetitza desi mi-au spus 2 medici diferiti ca e baiat.
si apropos mai am 2 zile si merg din nou la consultatie!Sper ca totul sa fie bine.am sa va povestesc joi .

Alina de Alex si 23+

Mergi la inceput

Pofta buna pentru ariciul tau Anna!
Cred ca am facut o prostie...ca nu mai intra nici o poza acum in albumul meu ,imi da tot felul de erori... trebuia cumva sa le fac compresie ? Si oricum nu mi le-a acceptat inca ...
Ma duc sa scot rufele din masina pina una alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Alina intri la profil personal, sectiunea editeaza profil, te loghezi, si in josul paginii o sa gasesti sectiunea optiuni profil unde faci click pe + si se deschid mai multe campuri. primul e semnatura unde scrii in felul urmator:
[ url="aici scrii adresa web a albumului de poze" ]aici scrii denumirea dorita pentru albumul foto[ /url ] dar nu lasi pauzele pe care le-am pus eu.
Urmatorul camp e semnatura auto si trebuie sa setezi "da". Cand ai terminat poti sa-ti vizualizezi semnatura (e un link acolo dedesubt) si apoi apesi trimite datele si gata. Sper ca ai inteles ceva din explicatiile mele...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Mersik Anna!!!
Am inteles ,intru acum si incerc sa vad ce iese ,dar mai ales daca mi-au acceptat pozicile!
Poop!

Mergi la inceput

Nu reusesc! Nu stiu de ce!
Dar oricum cred ca trebuie sa mai astept sa-mi accepte pozele...
O sa incerc mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

pe ce site ti-ai facut cont de poze?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Draga Diarux n-ai putea sa-mi dai ceva amanunte despre persoana de care ziceai... cu silicoanele.. As vrea sa stiu exact ce pb a avut, ca sa stiu si eu dc o las balta sau dc sa incerc, ca stii, cu bb mic, lauza si cu inca un copil acasa.. chiar n-ash vrea sa mai patesc si alte belele, nu de alta, dar nu cred c-as mai avea timp si de mine sa stau prin doctori etc.
One more thing... dac-ai putea sa-mi rasp. pana maxim joi la pranz, ca la ora 12-13 plec la Bacau sa ma internez...
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

M-am gandit... e posibil ca tipa sa fi avut pb. nu neaparat din cauza implanturilor, stii, sunt multe femei "naturale" care nu reusesc sa alapteze sau fac mastite si alte alea...
Ti pup

Mergi la inceput

Nu stiu ce nu am facut bine...aici pe DC am incercat sa fac upload dar vad ca nu a mers asa ca sters pozele ...
Dar daca totusi e cineva care vrea sa vada poze cu noi puteti intra aici: http://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbums.do?ownerId=78302810

Va pupik!

Alina

Mergi la inceput

Nu!!! NU E BINE NICI ASA ,CA VA CERE PAROLA MEA
EI BINE DACA AVETI CONT PE HI5 MA GASITI VOI ID-UL MEU E TOT alina2700

Mergi la inceput