GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU
Raspunsuri - Pagina 13
diarux spune:
par zici? SABINEL ,mama...sa-l vezi pe al meu. Daca ai oleak de imaginatie zici ca de par l-a tras cand mi l-a scos. si asa mi-a zis si la eco. Aaaas i a ami zis ca are nasucu'meu super frumos si dragalas
Modestia e prima mea trasatura de caracter!![]()
Slaba miscarea aici.
Hai bacaul!!!!Cu "b"mare.![]()
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Pe printesa lui Sabinel am vazut-o e tare scumpika! Sa-ti traiasca Sabinel si sa va bucurati de ea toata viata.
Sa pui si tu pozici diarux sa-l vedem si noi pe cavalerul tau!
Am sa intru acum sa va citesc si povestile.Eu oricum sunt un pik speriata de nastere... chiar daca mai am un print.Am avut o experienta tare neplacuta cind l-am nascut , motiv pentru care eram hotarata sa nu mai fac nici un BB ,dar pina la urma uite ca am uitat tot raul si sunt
.
Va pupacesc pe toate 

Alina
de Alex si
23+
alina2700 spune:
Diarux si Sabinel suntetzi doua mamici tare curajoase,am citit pe nerasuflate povestile voastre si ma bucur mult ca nu trebuie sa nasc la maternitatea din Bacau....cred ca as fi trecut tare greu peste tot ce e acolo.Ma plingeam mai inainte ca sunt un pik speriata....nu cred ca are cum sa fie mai rau aici decat la Bacau 
Deci ce sa va spun ... suntetzi tari! sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase si sa aveti grija de bebicii vostri ,sa va bucurati de ei toata viata,si sa nu ne uitati![]()
Pupici

Alina
de Alex si
23+
diarux spune:
ALINA acuma...rasu'plansu' cu maternitatile astea...da io zic ca dracu' nu e asa de negru...Deci, curaj!
Cu pozele...nu shtiu unde sa le pun, ca eu nu am decat pe picasa la pepenashii nostri. sa inventez ceva ca sa pun si io la semnaturica.
Puuuuuuuuuuuuuup
ANNABABY ne-ai sedus si ne-ai abandonat aici???????
uni umbli? sa nu-mi spui ca ai iesit cu pitica. As iesi si io da nu imi dau seama cu ce sa il imbrac. ca parca bate vantu'. Hai, arata-ti...tastatura pe aici !!!

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
AnnaBaby spune:
Bravo! Diarux si Sabinel bine ati venit!!!!
Nu am iesit in oras ca am muncit prin casa de dimineata, deh, munca de "indobitocire"
Probabil ies mai tarziu dar pe aici prin cartier ca n-am chef de drumuri lungi...Da' sa se trezeasca Ioana, sa-i dau papa, si abia dupa asta ...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Bravo! Diarux si Sabinel bine ati venit!!!! Nu am iesit in oras ca am muncit prin casa de dimineata, deh, munca de "indobitocire" |
ce noroc ca la tine se doasrme bine!! la noi ...of! ziua e jale.
Ce naiba or fi facut astia ANL uri in capatul celalalt al orasului. Mai bine eram vecine. faceam treaba impreuna. una cu copiii, alta treaba si rocada.
of
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
AnnaBaby spune:
Ah, cu sexul lui bebe la eco, am avut emotii pt ca eu imi doream cu disperare sa fie fetita, asa de mult incat nici nu puteam sa-mi imaginez altceva...asa incat chiar daca mi-a zis dr de la 16 saptamani ca e fetita, m-am bucurat f mult, dar stateam cu indoiala sa nu cumva sa fie pe dos...recunosc ca sunt cam cu vaca, la urma urmei important e sa fie bebe sanatos, dar parca eu tot fetita vroiam
si uite ca asa a fost pana la urma

Anna
de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
alina2700 spune:
URAAAA!!!
Am reusit si io sa pun 3 poze in albumul meu...
dar acum dilema mare....nu stiu cum sa le pun la semnatura,poate ma ajuta Anna ca trebe sa stie
Asa e Diarux imi trebuie curaj ! Oricum am trecut eu prin multe altele muuuult mai grele asa ca o sa trec si prin asta avand in vedere ca produsul final e muuult asteptat si dorit .

AnnaBaby spune:
Diaruxnu doarme asa bine tot timpul, nu-ti imagina ca de dimineata de cand ma tot agit eu pe aici ea doarme, nu, abia a atipit acum un sfert de ora, pana acum amcarat-o dupa mine in scoica prin casa, eu spalam pe jos, ea se uita la mine, eu spalam vase, ea sus pe masa, ma urmarea cu privirea, mai un scancet, mai o suzeta, mai o strambatura, si am reusit sa termin...M-am chinuit si cu sucul de mere, ca se stramba de zici ca-i dau ceva amar ca pelinul
, nu inteleg de ce, in fine, ma gandesc ca daca marul i se pare nasol, la legume ce-o sa mai zica?
Anna
de Ioana Maria
jos kg!!!
AnnaBaby spune:
Alina iti explic da' acu nu pot ca trebuie sa hranesc ariciul
! Mai acusica...
Anna
de Ioana Maria
jos kg!!!