GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Buna fetelor, multumesc pt. raspunsuri. O sa vad ce o sa fac "la fata locului" ca sa zic asa. Pana la urma dac-o fi sa nu se poata adica sa am probleme asta e, nu e o tragedie, important e sa fim noi bine c-au mai crescut copiii cu formula si au crescut bine. Am avut momente cand am disperat la gandul ca nu mi-as putea alapta bb-le dar sunt constienta ca nu e defel motiv de tragedizare...sunt copii si mame cu pb. mult mai mari, d-ne fereste! Acum ma rog la Dzeu sa mai astepte bebitza pana joi cand ma internez ca a coborat tare si mi-e frica sa nu cumva sa nu mai aiba rabdare. tare n-as vrea sa ajung la Maternitatea Focsani. Mai vb. si weekend placut!

Mergi la inceput

V-am scris si aseara dar nu stiu ce s-a intamplat si n-a aparut. Spuneam ca va multumesc pt. raspunsurile referitoare la alaptare si ca ramane sa vad ce fac, in functie de cum se vor petrece lucrurile. In principiu as vrea sa incerc, dar daca apar complicatii renunt, asta e. Cresc copiii si cu formula, n-a murit nimeni. Nu ca vreau sa ma autoincurajez, dar stiu copii alaptati la greu care-au fost bolnaviciosi si altii hraniti de la inceput cu formula zdraveni si sanatosi, si cu imunitate si cu de toate... Sigur, imi doresc din tot sufletul sa-mi pot alapta bebitza, dar de nu s-o putea n-o fi o tragedie, lasa sa fim noi sanatoase si sa fie toate celelalte in regula, asta sa fie problema!
Pana una alta ma rog la Dzeu sa n-am vreo surpriza pana joi cand ma internez, ca a coborat si m-apasa... sa nu cumva sa se grabeasa don'soara!D-na dr. mi-a zis ca daca e ceva s-o sun instant la orice ora si sa vin rpd la Bacau, dar dc d-ne fereste se rupe apa si nefiind primipara, nu prea m-as risca sa imi asum o ora si ceva in masina pana la Bacau! Dar nici la Focsani n-as vrea sa nasc, dac-ati stii cate nenorociri am auzit din Maternitatea asta...
Cu Dzeu inainte!Incerc si eu sa stau cumintzica, sa nu fac eforturi, desi e asa greu sa te abtii sa te apleci dupa o scama, sa faci patul samd..
Va pup, mai vb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Salutare fetelor!
Vad ca sunt prima pe ziua de azi,cred ca v-ati distrat prea mult in weekend daca nu ati aparut inca la .Eu am reusit sa-mi duc la capat toate planurile,ma simt bine(cu toate ca ma asteptam sa fiu obosita),am mai facut ceva cumparaturi si pentru bebe, nu ne putem abtine cand vedem hainutele asa de frumoase.
Mariamatei stai cumintica nu te mai uita dupa scame si lasa paturile ca nu arde nimik inca cateva zile...incearca sa stai cat mai mult in pat si lasa trebuirile in grija celorlalti.O sa fie totul bine si o sa nasti printesa atunci cand ti-ai propus:adika de ziua mea.Abia te asteptam sa ne povestesti ce si cum.Sa nu ne uiti dupa ce vii cu comoara asaca!
Anna ce faci? Ai fost sa-ti iei comoara de la mami tau?Cum s-a comportat de data asta?Tu cum te-ai distrat?

Va pupik pe toate !!!
Si nu uitati sa ne dati vesti bune!

Alina de Alex si 23+

Mergi la inceput

alina iti spun de pe acum La multi ani! pt. 31... Ca eu pe 31 o sa fiu ametita si oricum n-am net... Saptamana viitoare cand ajung acasa pe miercuri-joi va dau de veste. Deocamdata va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetelor!
Da mi-a venit acasa pisicuta, adica a adus-o mama dimineata pe la 9, si acum face nanita de vreo 3 ore, mare minune!!! A fost foarte frumos la nunta ne-am distrat foarte bine, ca a fost in gasca de prieteni, apoi ieri la botez mai mult am facut act de prezenta vreo 3 ore si apoi am plecat ca eram super obositi!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

hop si io din papusoi! mi-a dat diarux linku` si zic si io ca-s mamica din bacau, momentan locuiesc la buhusi,in casa parinteasca pana se rezolva ceva cu casa noastra. ma rog, viitoarea... va salut si o sa mai poposesc pe la voi

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Beeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy

da chiar ca sunt cu capu';!
Mi-ai zis ANNO de un subiect nou, da nu si care era. si cum sunt toanta...am uitat! noroc ca am dat peste el din ...greseala! Laudabil!

va puuup pe toate bacauancele!

cine se streseaza cu maternitatea sa citeasca povestea nasterii de la semnatura, va trece garantat. Nu cred ca are sens sa dati bani pe clinica particulara..parerea mea, desi am cochetat si io cu ideea.
Cat despre alaptarea cu silicoane...eu stiu pe cineva careia i-a zis dr ca o sa poata alapta, ca nu vor fi probleme...si uite ca nu a fost asa...acuma nu stiu povestea ta, da...probabil ca vei vedea la fatza locului.

ma duc sa fac clatitele alea pana nu il ucide fii miu pe tacsu! ca vad ca tipa unu' la altu'.Crek de la vaccin.

pupiiici

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

aaaa...si ZOICAN e o super dr!!! cel putin pentru mine asa a fost! o recomand sincer.Noua ne-a zis la 15 sapt ca e baiat. si asa a ramas,. O fi el vechi ecograful, da ea se pricepe tare bine sa il citeasca.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

si mie mi-a zis ca-i paroasa-n cap si asa a fost. o gramada de par

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Heeeiiii!!!
Ce de lume!Ma bucur ca ne-ati gasit fetelor!
Eu am avut program administrativ azi ...
Ma bucur ca s-a marit .
Va pupacesc pe toate si ne vedem dimineata la
Mariamatei multumesc ,si iti urez o nastere usoara!

Alina de Alex si 23+

Mergi la inceput