GRAVIDUTE/MAMICUTZE DIN BACAU

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Buna seara fetele!
Am fost azi la control; am facut eco si bebitza e bine si frumoasa, are deja 3 kg., a zis d-na dr. ca se face de 3.300-3.500 pana o scoatem, pe 31.10. Atunci am stabilit data nasterii. Initial zisese pe 3-4 noiembrie conform ecografiei dar dupa aia s-a uitat la col si a zis sa nu riscam sa asteptam pana pe 3-4 ca sa nu avem vreo surpriza... Si-asa acum stau cam cu stres sa nu cumva sa-i vina lui bb vreo idee sa iasa mai rpd.
O sa merg sa ma internez in dupa-amiaza zilei anterioare si pe 31 la prima ora o scoatem pe bb. Am emotii...mai ales ca il las pe Robert - baietelul meu de 5 ani - acasa numai cu tati... si tati e un tati bun, dar cam imprastiat...na!ca orice barbat.Mai e si maica-mea, care se ocupa f. bine de el, dar stiti voi, nimeni nu are grija de copil mai bine ca mama lui. Plus ca noi avem tabieturile noastre seara inainte de culcare si dimineata cand ne trezim pt. gradinita, ne pupam, ne iubim...Dar cred c-o sa inrosesc telefonul.Sper sa-mi revin rpd si sa ma intorc acasa in 4-5 zile.Poate ma credeti exagerata, dar in 5 ani n-am plecat nicodata nicaieri fara Robert, nici o iesire, nici un concediu, macar un weekend. Singurele dati cand nu l-am luat cu noi au fost cateva nunti. Asa ca ma intelegeti ca 4-5 nopti plecata de acasa sunt "a big deal" pt. mine. Dar sper sa ma distraga bb si recuperarea si sa nu stau cu grija ca nu-l spala tati pe dinti dupa fiecare masa sau ca nu-i da pijamaluta preferata seara la culcare
Hai ca am luat-o razna. Va pup si vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mariamatei stai linistita ca o sa fie bine, si cu nasterea si cu baietelul, o sa treaca repede si o sa mergi acasa cu micuta comoara si o sa ai grija de amandoi puisorii asa cum stii numai tu Cu greutatea estimata de eco, la mine nu prea s-a potrivit, ca zicea mai putin decat a fost in realitate, adica cu vreo sapt inainte de nastere, eco imi estima 2900-3000, si Ioana a avut 3500, si nu putea sa creasca asa de mult intr-o saptamana.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Salutare fetelor!
Sunt bucuroasa ca aud numai vesti bune de la voi!
Mariamatei sunt super de fericita ca totul e ok cu bebitza ta , dar mai ales ca ai ales sa nasti pe 31 exact de ziua mea.Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase amandoua si sa mergeti acasa la Robert fericite si cu zambetul pe buze!
Pupici tuturor

Alina de Alex si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamatei spune:

Alina si AnnaBaby sunteti doua super dulci!!! Va multumesc din suflet pentru incurajari si pentru urari si sa stiti ca mi-au facut inima sa tresalte de bucurie si chiar m-au inviorat. De-abia astept sa ma intorc acasa si sa va povestesc cum a fost si sa va spun ca totul e bine!Dac-ati stii cum am pregatit totul in cel mai mic amanunt pentru printesa mea...bine, probabil ca stiti ca si voi ati facut la fel cand s-a apropiat data nasterii puiutilor.Azi am cumparat ultimul lucrusor: pompita-aspirator nazal pt. mucisori. Aveam una ramasa de la Robert dar am bagat-o in sterilizator si s-a stricat.
In alta ordine de idei, fetelor, vreau sa va mai intreb ceva, nu stiu daca o sa ma puteti ajuta cu vreun raspuns/sfat: eu l-am alaptat pe Robert 1 an si 2 luni, a fost f. frumos, ne-a placut la nebunie si lui si mie, numai ca dupa intarcare sanisorii mei - care erau mititei oricum - au ramas 2 pugulitze flasce si nefericite. Drept pt. care la 3-4 luni de la intarcare mi-am pus implanturi cu silicon la aceeasi clinica Medical Service la dr. Stan, informandu-ma bineinteles in prealabil f. bine in legatura cu tot ce presupune treaba asta si inclusiv cu perspectiva alaptarii unui al doilea bebe. Am fost asigurata din toate partile si din toate sursele ca in principiu nu sunt probleme, ca implantul fiind introdus prin santul inframamar - incizie sub san si nu a areolei - glanda mamara si canalele galactofore n-au nici o treaba cu implantul - acesta fiind oricum de ultima generatie (Matrix) si nereprezentand nici un pericol pt. calitatea laptelui. Acum insa, in lumina faptului ca d-na dr. Sargu mi-a recomandat sa nu alaptez pentru a preintampina eventuale pb. gen mastita sau supra-angorjare, ruperea canalelor galactofore etc., am ceva semne de intrebare.. Eu una vreau sa incerc. Intrebarea mea este daca stiti cumva pe cineva care a alaptat cu implanturi si cum s-a comportat. Eu stiu de ex. ca Raduleasca si Columbeanca - ambele operate tot de Stan - si-au alaptat copiii avand implanturi. Dar ce nu stiu e dc au avut sau nu pb. Puteti sa ma ajutati cu vreu sfat?
Va pup si va multumesc inca o data pt. incurajari

Mergi la inceput

Mariamatei din pacate nu stiu nici o informatie de genul asta, adica nu am citit nimic si nici nu am auzit o situatie similara, dar ma gandesc ca dr stie ce zice, adica daca iti recomanda sa nu alaptezi cred ca asa ar si trebui, pt ca in general stii si tu ca pe toate drumurile se sustine alaptatul deci nu cred ca vreun doctor ar putea sa-ti recomande contrariul fara vreun motiv justificat.
Cu pompita de nas, eu nu m-am descurcat, asa ca am achizitionat rapid batista bebelusului, chiar daca am fost mai reticenta la inceput si ma gandeam ca agresez copilul, dar sa stii ca intradevar e super buna, adica chiar reusesti sa cureti nasucul...e adevarat ca Ioana mea cam plange dar pana se obisnuieste, adica dupa 2-3 aspirari in fiecare nara tace si sta cumintica

Anna de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Am cam intarziat nu???
Am baut de mult ,am fost prinsa de corespondenta.
Mariamatei , nu stiu ce sa iti spun ,stiu ca Raduleasca si Columbeanca au facut implant acolo dar nu stiu cat de adevarat este ca au si alaptat dupa...Tot ce stiu eu despre implant si alaptat( de la sora mea) este ca "nu prea e indicat, dar nici interzis nu e!"Deci...va fi pur si simplu e decizia ta daca iti asumi sau nu riscul!

Pupici la toate fetele !!!Va asteptam cu vesti bune!

Alina de Alex 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catinuta spune:

Buna...ziua gravidutelor.
Mariamatei bafta la nastere, mai e un pic, asteptam vesti de la tine.
Fetelor, spuneti-mi de scurgerile vaginale, vi se intampla si voua? Eu una sunt depasita de afluxul lor. Am citit ca ar fi normale in sarcina, astfel se pregateste organismul de nastere, dar mai sunt si acele scurgeri inodore, incolore despre care nu prea am gasit informatii...e posibil sa fie lichid amiotic??? Ce-i drept mi se intampla cam rar sa ma trezesc cu chiloteii uzi, dar...?
la toate si weekend linistit, ca la vremea asta nu prea avem ce face, nu?

Mergi la inceput

Salutare burtici!
Astazi am fost puturoasa....m-am trezit cam tarziu...si asta pentru ca azinoapte nu am putut dormi,asa ca abia spre dimineata am reusit sa fac Deci: acum sunt la care e de fapt capucino cu lapte...dar mie asa imi place sa-i spun.
WE asta avem un program incarcat...si eu ma simt cam moale.Maine ar trebuie sa mergem la Ikeea sa ne mai cumparam un sifonier ca nu ne mai incap lucrurile iar duminica trebuie sa mergem in Belgia care nu e f departe de aici (aprox 80 km) la un botez!
Voi ce planuri aveti pentr WE?

Anna ce mai face micuta ta comoara?Nu ne-ai mai povestit despre ea de multisor!

Catinuta esti sigura ca e o scurgere vaginala?Poate doar transpiri ,ca mie una mi s-a intamplat asta dar eu am presupus ca e transpiratie!Daca e o scurgere vaginala cum spui tu cred ca ar fi bine sa consulti medicul !

Apropos voi cum stati cu visele ca eu numai prostii visez.Am uitat sa va spun ca asta a fost unul dintre motivele pt care nu am dormit azinoapte,am visat f urat!

Va pupacesc pe toate! sa fiti fete cuminti si sa aveti grija de BB-lusi!

Alina de Alex si 22+

Mergi la inceput

Buna fetele!
Catinutasi eu am mai avut ceva probleme de genul asta in sarcina si dr mi-a recomandat sa ma dau cu Lomexin, crema, apoi chiar cu vreo 2 sapt inainte de nastere, mi-a zis sa pun ovule (nu mai stiu cum se cheama, au un trandafir pe cutie), unul la 2 zile...daca tu crezi ca e crezi ca e ceva de ingrijorat mai bine mergi la dr ca sa fii tu linistita

Alina
sa ai un weekend placut! Si noi mergem maine la o nunta si duminica la un botez, asa ca Ioana va sta la mama, e deja al treilea weekend in care pleaca in "deplasare". In rest e bine, saptamana asta a inceput sa se rostogoleasc de pe burtica pe spate, deja a exersat de 2 ori miscarea . Tot de saptamana asat bem si suculet de mar, azi am ajuns la performanta de 40 ml Cam asta facem noi, crestem mari!!!

Mie mi-a venit in sfarsit cm saptamana asta si acum am o stare cam nasoala, ca e fluxul cam mare, dar in sfarsit am inceput sa iau anticonceptionale, asa ca ma simt mult mai safe.Aveam un stress!!!

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

Mergi la inceput

Multumesc Anna! si eu iti urez distractie placuta!
Ma bucur ca totul e ok cu voi! Starea asta de rau pe care o ai o sa treca repede...bine ca nu mai esti stresata!Va pupacesc pe amandoua!

Alina

Mergi la inceput