Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)
Raspunsuri - Pagina 6
Eftimie C. spune:
Va pup fetelor si ne mai auzim maine.Noapte buna!
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ianusca spune:
SALUTARE!
Mai sunt si eu pe aici.
Stiu ca am promis ca voi intra si eu mai des, sa mai scriu si eu cate ceva.Dar n-am avut timp.ne-am mutat in alt sediu si am avut foarte multa treaba. Si am si perioada de bilanturi.maine ma duc la Bucuresti sa le predau.
In rest suntem bine.
Voi?
am sa citesc din urma sa ma pun la curent cu stirile!sper ca e toata lumea ok!
ianusca spune:
eliniatrebuia sa-mi fi spus ceva cand ne-am intalnit.a fost k am inteles.suna-ma cand mai vii poate te pot ajuta macar cu coada.Acuma ne-am mai acomodat cat de cat. Sper sa nu mai fie iarna prea mult ca e destul de frig acolo, mai ales ca eu nu am baie in cladirea in care lucrez , trebuie sa fac naveta. Sper sa nu te fi suparat. n-am stiut ca ai control
LoraG76 spune:
'Neata!!!
Haideti la cafea!
Nicio noutate, nimic..???!!!
Ianusca, la fel...cu multa treaba...sa te aud si eu odata ca ai timp sa te relaxezi!
Laura, tu nu mai intri defel??? Ce fac strumfii?
Iully, voi ce mai faceti?
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
neata!!
vin io' la cafea !cam slaba miscarea pe aici,aseara a scris cineva un mesaj,sper sa apara azi dupa ce e moderat.
ellinia spune:
Neatza!
Ianusca, da' nu m-am suparat, Doamne - fereste! Eram un pic agitata, ca la fiecare control, dar a fost bine, n-am avut probleme. Daca o sa am vreodata probleme am sa apelez. Si oricum, inspectorul la care am fost parea foarte de treaba! Oricum, e cam peste mana acolo unde v-ati mutat, sper sa va intoarceti repede inapoi!
Dana, mie mi-a recomandat dr. Vintea sterilet cu fir de matase, mirena mi se pare prea scump, e vreo 6,5 mil .
Cramen, bafta la cautat joburi!
Stefan e mai bine, i-a trecut raceala, oricum am fost super stresata sa-l fac bine, pentru ca in seara asta il duc la tara si va sta acolo vreo 10 zile. Noi plecam maine intr-o mini vacanta, ca nu stim daca mai reusim anul asta sa mergem undeva ca va fi foarte aglomerat. Asa ca am inima rupta ca trebuie sa-l las pe Stefan dar cum el nu sta in scaunul de masina nici sa-l pici cu ceara e exclus sa-l luam distanta asa mare si atata mers cu masina.
Colac peste pupaza ieri mi-a furat cineva telefonul din geanta , asa ca ieri am fost un pachet de nervi. Am plecat, ca am iar de umblat o gramada azi!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
Laura25 spune:
'neata!
Noi suntem bine. Dar eu nu prea pot intra de la servici, iar acasa am reinceput sa adorm odata cu copii. Oricat imi propun sa nu o fac, in fiecare seara 'cad la datorie'. Ma trezesc pe la 12, imi iau pastila, beau un pic de apa, ma mut in patul din sufragerie si adorm imediat la loc . Sebi mi-a adus marti un laptop (S.H., dar pt ce-mi trebuie mie e f, bun) sa il lege separat la net, sa stau din varful patului sa butonez pe DC, sa nu-l mai scot de la jocuri seara ca am eu de vb cu voi. Problema e ca adorm inainte de a apuca sa-l deschid .
Va pup, ca au aparut sefii. Sa aveti o zi buna!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
LoraG76 spune:
Cristina, unde plecati in vacanta? Ce bine...vreau si eeeeeu!!!!! Sa va zic ca io deja am inceput sa caut bilete pentru la vara la mare?
Lora, mami de Iustina