Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)
Raspunsuri - Pagina 5
Eftimie C. spune:
Lora e absent motivat.Ca ieri dimineata am fost la un interviu pentru job, dupa amiaza am desfacut bucati masina de spalat, apoi am avut musafiri si seara am avut conferinta pe Messenger cu niste colegi ai sotului+neveste si copii
Dar mi-am facut timp sa vad si pozele tuturor fetelor de pe subiect.
Ghici la cine ma uitam cand l-am auzit pe sot strigand "da' tu de cand ai poze cu colegii mei?"
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
"da' tu de cand ai poze cu colegii mei?"
,scuze,dar nu m-am putut abtine
Eftimie C. spune:
Laura ieri n-a fost ziua nimanui si nu pregateam nimic la prima ora.Am fost la un interviu pentru un job.
Carmen, Adriana am vazut ca intrebati de sarbatoarea de azi.Va spun eu: celor care n-au apucat sa bea de sf.Vasile sau sf.Ioan, li se mai da o ocazie azi
Cristina eu am pus steriletul la dr.Rugina si nici n-am simtit.Eu am intrebat daca ma v-a durea si el imi raspunde ca a terminat deja.Apoi am avut prima menstruatie mai dureroasa si mai abundenta (si asistenta uitase sa ma avertizeze si sa-mi spuna ce sa iau)De atunci au trecut 5ani si sunt bine si fara copii nedoriti.Zilele trecute am fost la un control si m-am plans ca in ultimele luni menstruatia a fost mai abundenta si am avut dureri de burta si ovare.Stii ce mi-a spus dr?E firesc sa simti un obiect strain in corp si mai ales ca se apropie momentul sa-l inlocuiesc.
Si continui in acelasi registru cu Dana.E o metoda buna de contracepti, dupa parerea mea.Uite, am o colega care a ales sa faca legare de trompe.Nu stiu ce sa zic.Eu prefer steriletul!
ladyinred spune:
buna fetelor,
sunt si eu din Piatra Neamt. Vreau va rog recomandari de la voi de medic ginecolog pentru o consultatie de rutina...un test papa Nicolau si ce se mai face... mersi (din cele traite de voi ..nu din auzite)
lunna27 spune:
Bre,dar ce-i cu abstinenta asta pe aici,ati iesit la plimbare??Am chef de-o bauta,care se ofera,ca singura nu merge...
Sunt numai cu Ana acasa,e un pic mofturoasa ca n-a dormit la gradi,de maine n-o mai duc,pe Paul l-am parcat la tara,in vacanta,deci sunt free
LoraG76 spune:
Io-s aici, da' am multa treaba.
CarmenE, imi pare rau ca n-ai gasit ce voiai cu job-ul. Bafta in continuare!
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Abia acum intru si eu ...dorma fetele.
Casandra e mai bine- a facut un pic de febra, dar a mers la gradi azi. La amiaza am iesit un pic in plimbare. Multumesc pt gandurile bune
S eu tot sterilet vreau sa-mi pun. Nu stiu cand, dar cat de curand posibil. Nu stiu nici la ce dr sa merg.....dar mai e timp.
Dana intrebai de calciu masticabil - dau 56 lei pe o cutie cu 60 capsule. Oricum imi ajung muuuuult timp ca-i dau cate una cand si cand(se dau 1/zi, dar eu ii dau mai rar).
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
crissandrada spune:
Dana si eu am avut sterilet 2 ani jumate si nu am avut nici o problema doar ciclu mai abundent si ceva dureri de mijloc in perioada ciclului. Dar in rest super OK. l-am dat jos cand am decis sa raman iar insarcinata si dupa 2 luni am ramas.
Si tot sterilet voi alege si in viitorul apropiat, cand se va putea. Tre sa intreb dr.. Eu mi l-am pus/scos la dr. Nutu.
Criss de Alessia si Andrada