Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!
dar nu vine nimeni la mine la o cafeaaaa????dar pana la urma ma alatur voua si beau cu voi o cafea,uhhh ce vreme e afara??si totusi ce sarbatoare e azi??????
ce fac copilasiii????
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LORA- da,astazi ma rasfat si eu un pic...in primul rand,imi pun o masca antistressi apoi ma apuc sa invat si eu ceva ca la 12 trebuie sa ma duc sa-l aduc pe Razvan...cam scurt timpul pt relaxare.

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Pt. ce inveti? Scoala de soferi? Spor!
Carmen, as veni io la tine la cafea...da' ma tine-o scama de scaunul de la serviciu... Ce mai face Stefi zambareata?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Ce sarbatoare e azi?

o zi frumoasa
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata. Hop si eu la o cafea cu voi. Cam tarziu dar am mai lenevit in pat ca am avut o noapte agitata. De pe la 23 pana pe la 3 m-am tot invartit pe langa patut ca Alessia a fost tare moftoroasa si maraita.
Pana la urma am iesit ieri un pic prin fata blocului. Poate mai iesim si astazi.
Pe Andrada nu am mai dus-o la gradi si nici nu o mai duc saptamana asta iar dupa are vacanta. Poate mai trece gripa asta ca tare mi-e frica cu toate ca ea are vaccin.

Poze am sa pun dar tre sa le pun pe site-ul cu poze.

Dana Andrada e nascuta in 2002. Multumesc pt modificare in listuta.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Da, pt scoala de soferi .invat acum indicatoarele si legislatia.

ADRIANA - E sarbatoare cu cruce rosie - Sf.Trei Ierarhi:Vasile cel mare,Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur.

gata inchid calculatorul,ca ma tot tenteaza sa intru....

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Dana la Andrada mai trece si Ana Maria daca la Alessia ai trecut si Ioana . Merci.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

da ,te astept lora,si urez LA MULTI AANI ion,vasile si grigore,asa am vazut in calendar ca e Sf. Trei Ierarhi,asa ca pupam pe toti si toate cu acest numeeeee si bem pt voi si cu voi
stefi ce sa faca,e bine daaaaar a facut si ea o bubita mica in sfarsit,ca la cum e ea rar se intampla sa se loveasca tare,si cum a fost,aseara facea balet minune mare si chiuia pana a alunecat pe parchet si poc cu boticul si sia spart un pic buzita pe dinauntru,a plans cat a putut si acu dimineata e bine dar e ff grijulie si pe unde calca si ce papa,nooo ata e se nmai intamplaaasi nu va spun cata explicateie am dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

He he Criss,da cate nume are Andrada??Chiar nu stiam ca i-ati spus si Ana Maria

Carmen,se mai intampla si sper sa treaca repede!

Ana cum se simte Casandra??

Alexa spor la invatat,de ce il iei la 12 si nu mai trz??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata fetelor!
Hei, da' am ceva de citi din urma, harnicutelor

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput