Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)
Raspunsuri - Pagina 4
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!
dar nu vine nimeni la mine la o cafeaaaa????dar pana la urma ma alatur voua si beau cu voi o cafea,uhhh ce vreme e afara??si totusi ce sarbatoare e azi??????
ce fac copilasiii????
carmen si stefi![]()
![]()
allexa06 spune:
LORA- da,astazi ma rasfat si eu un pic...in primul rand,imi pun o masca antistres
si apoi ma apuc sa invat si eu ceva ca la 12 trebuie sa ma duc sa-l aduc pe Razvan...cam scurt timpul pt relaxare.
allexa
LoraG76 spune:
Pt. ce inveti? Scoala de soferi?
Spor!
Carmen, as veni io la tine la cafea...da' ma tine-o scama de scaunul de la serviciu...

Ce mai face Stefi zambareata?
Lora, mami de IUSTINA
crissandrada spune:
Buna dimineata. Hop si eu la o cafea cu voi. Cam tarziu dar am mai lenevit in pat ca am avut o noapte agitata. De pe la 23 pana pe la 3 m-am tot invartit pe langa patut ca Alessia a fost tare moftoroasa si maraita.
Pana la urma am iesit ieri un pic prin fata blocului. Poate mai iesim si astazi.
Pe Andrada nu am mai dus-o la gradi si nici nu o mai duc saptamana asta iar dupa are vacanta. Poate mai trece gripa asta ca tare mi-e frica cu toate ca ea are vaccin.
Poze am sa pun dar tre sa le pun pe site-ul cu poze.
Dana Andrada e nascuta in 2002. Multumesc pt modificare in listuta.
Criss
de
Alessia si
Andrada
allexa06 spune:
Da, pt scoala de soferi .invat acum indicatoarele si legislatia.
ADRIANA - E sarbatoare cu cruce rosie - Sf.Trei Ierarhi:Vasile cel mare,Grigorie Teologul si Ioan Gura de Aur.
gata inchid calculatorul,ca ma tot tenteaza sa intru....
allexa
crissandrada spune:
Dana la Andrada mai trece si Ana Maria daca la Alessia ai trecut si Ioana
. Merci.
Criss
de
Alessia si
Andrada
carmenstefi spune:
da ,te astept lora,si urez LA MULTI AANI ion,vasile si grigore,asa am vazut in calendar ca e Sf. Trei Ierarhi,asa ca pupam pe toti si toate cu acest numeeeee si bem pt voi si cu voi
![]()

stefi ce sa faca,e bine daaaaar a facut si ea o bubita mica in sfarsit,ca la cum e ea rar se intampla sa se loveasca tare,si cum a fost,aseara facea balet minune mare si chiuia pana a alunecat pe parchet si poc cu boticul si sia spart un pic buzita pe dinauntru,a plans cat a putut si acu dimineata e bine dar e ff grijulie si pe unde calca si ce papa,nooo ata e se nmai intamplaaasi nu va spun cata explicateie am dat 
lunna27 spune:
He he Criss,da cate nume are Andrada
??Chiar nu stiam ca i-ati spus si Ana Maria ![]()
Carmen,se mai intampla
si sper sa treaca repede!
Ana cum se simte Casandra??
Alexa spor la invatat,de ce il iei la 12 si nu mai trz??
Eftimie C. spune:
Buna dimineata fetelor!
Hei, da' am ceva de citi din urma, harnicutelor
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)