Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana, Calciu Pharco e un sirop bun la gust, iar Vi-solul e un sirop cu complex de vitamine+CA.

Cristina eu le dau 2 pic/zi de Vigantol.

Scriu pe furis , asa ca nu ma intind.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Bey,nush ce am,dar dorm pe mine,am patit ca Lora si vreau sa va zic ca am dormit azi noapte

Adriana e buna si una nud
Te inteleg perfect cu analizele,nici eu nu le mai fac la copii degraba,decat in caz de urgenta,doamne fereste.Parca si eu le-am mai luat Ca-vit din ala masticabil,dar totusi e cam scumpel,zic asta ca treb sa dau la 2 nu la unul singur.Ana tu cat dai pe CA ala masticabil??
Si la noi e frumos afara,soare,un pic rece dar merge...

Cristina bine ca ai scapat de control,intrebarile pe care ti le pui tu in legatura cu steriletul,mi le pun si io',am citit mult despre asta si stau in cumpana,dar sa stii ca depinde numai de organism,asta nu inseamna ca daca lui Carmen i-a fost bine cu sterilet,si noua ne va fi la fel,depinde cum reactioneaza organismul.Sunt constienta ca nu pot lua pastile la nesfarsit si singura varianta pe care o vad e steriletul.La ce dr te gandesti sa mergi??Bine ca e mai bine Stefan,iti doresc multa rabdare si putere,gandeste-te cum ar fi fost sa fi stat ora de ora cu el,asa ,macar mai iesi la serv si mai uiti

Laura iti spun eu ca e super,buna,ca drept dovada nu mai am multasi e si de post.

Reteta e asa:
-o cana de zahar
-o cana ulei
-o cana suc de rosii
-o lingurita de bicarbonat stins
-faina cat cuprinde.
Pui faina,pana cand iese un aluat care sa se poata intinde.Il desparti in 3 parti(ies foi mai groase) sau in 4(foi mai subtiri),le coci pe spatele unei tavi normale de aragaz.

Cureti merele,le dai pe razatoarea mare,le calesti cu zahar si cu scortisoara macinata(nu uiti scortisoara,iese super)apoi lasi la racit.Lasi si foile sa se racoreasca apoi pui o foaie,un rand de mar,o foaie,un rand de mar etc.Presari la urma zahar pudra peste ea.O lasi o zi(daca ai rabdare eu n-am avut)sa se inmoaie foile.Apoi o tai.

Ana cred ca te-ai dus si tu sa te odihnesti,cum e cu laringita,ii dai ceva anume Casandrei??

Ma duc la lectii,mai revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
am vrut sa va scriu de dim.dar nu a mers netuliar acu am ajuns pe acasa si e ok,am gasit felicitari dar la librarii,mie imi place sa trimit fel. ca se mai pastreaza vremurile vechi ,o scrisoare, o telegrama din cand in cand te mai bucuri cand primesti ceva de genul asta.,sa ai timp.
adriana,eu iam dat calciu la filoe lui stefi cate 5 ml 10 zile pe luna,dar la cererea med.ca mica mea mai are si acu prb cu fontanela,nici acu nu s-a inchis,cica nu e prb mare am fost la medici si se mai intampla sa depaseasca varsta si mai ales daca circumf.capului e ok,asa,in rest merem cu vigantol si cam atat med.ne mai zice daca e ceva,iar cu diversif.sa stii ca si eu iam dat tarziu cam pe la 6 luni si am mers ff leger cu supe si apoi cu legumele pasate in el ,sucuri mai putine ca nu prea ia placut dar incet i leam bagat pe toate si cate un pic din toate,acu depinde de copil si vezi cum primeste,trb luati usor.
crisss ce faci??abia asteptam sa pui niste poze cu bebita !!!!poate ajungem intro zi pe la tine.
hai pupici la toata lumea si mai vb
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Uf...am citit, am treaba...
Ce faceti?
Ana, sanatate Casandrei! Cum se mai simte?
Cristina, CarmenE, Allexa, sanatate si micutilor vostri!
Adriana, simpatica Lara cu carnatul.. Vreau si eu poze cu tine graviduta!
Criss, vrem poze cu fetele!
A, si eu diversificarea la Iustina am inceput-o la 5 luni exact cu supe si sucuri.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Adriana dar de ce zicea ea carnatul si nu ficatul???

Mi-a trecut somnul,mi-am facut o inka din aia din K,dar am trisat si am pus si aprox juma de plic de ness

Criss chiar asa,vreau sa-ti vad si eu fetitele,poate pana una alta ne pui niste poze ,plizzzz!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, pai cand a vazut ea prima data statuia lui Prometeu si vulturul in parc, mama i-a explicat povestea, insa probabil ca n-a inteles ea ce-i ala un ficat ... da de carnat a mai auzit, si i-a ramas in minte carnat - poate pt. ca rimeaza, eu stiu

Laura, merci de info - o sa intreb de Vi-Sol; Cristina tie ti l-a recomnadat un doctor, sau l-ai luat asa pur si simplu? O sa intreb si de Vigantol.

o seara frumoasa
Adriana

Mergi la inceput

'Neata!
S-ar parea ca nu s-a trezit nimeni... Haideti la cafea! E taaaare buna!
TREZIREAAAAA!!!!!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata,Lora...am venit eu la cafea !

In dimineata asta l-am dus pe Razvan la cresa,se simte mai bine si eu am venit acasa toata plina de elan,sa ma apuc de curatenie !!!!si cand colo...astazi este sarbatoare

allexa

Mergi la inceput

'neata

si eu pe aici,la cafea!

Da,Alexa,e sarbatoare azi ,eu am facut de ieri ceva curatenie!

O zi buna!!

Mergi la inceput

Allexa, odihneste-te si tu..fa ceva pt. tine azi! Bine ca se simte ok puiul!
Restul copilutilor sunt bine? Stefan, Casandra, Edi?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput