Piatra Neamt ,Perla Moldovei (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata fetelor!
Suntem si noi pe aici - ieri dupa-amiaza am fost intr-o vizita la niste cunostinte ce au o fetita, apoi cand am ajuns acasa, am facut baie si pe la 19:30 Lara a cazut la datorie cu laptele in gura.

Cristina, chiar, unde plecati asa departe?
Anul asta cred ca spunem "pas" vacantei, insa la anul planuim deja 2.
Aiurea cu tel., din pacate nu poti sa prevezi asa ceva - bine ca n-a luat si bani si acte;

Laura, sa stapanesti sanatoasa laptopul! ce inseamna S.H.?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Adriana_78

Laura, sa stapanesti sanatoasa laptopul! ce inseamna S.H.?

Adriana

Sar'mana! Second Hand

Lora cand gasesti ceva bun, zi-mi si mie! Ca si eu vreau sa imi fac rezervare pana in martie cel tarziu.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

hai neata fetelor!!!
cam tarziu ,dar asta e ,ne stiti,suntem niste puturoase dar si cand incepe treaba oooooo sa vedem noi atunci.
dar ce faceti fetelor??gata fugiti in vacanta si lora ,te preg de mare???de acu ,stai sa inceapa targurile de turism ,nu stiu daca va fi si la noi dar e bine ca o luati din timp si noi am luat anul trecut de la o firma din oras si a fost ok dar cu vremea am stat prost ,cred ca asta e bubacea mare sa nimeresti vremea dar noi am fost si la incep lunii sept.
ianusca ,ne bucuram ca ai mai dat semne de viata,iani ce face??pupici
pupici la toate fetele!!!!!
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Noi plecam maine dimineata la Praga si Cracovia si ne oprim pe parcurs la Viena si Budapesta la intoarcere ca mergem cu masina. Am emotii ca de obicei, dar sper sa fie bine, ca si anul trecut ne-am simtit foarte bine.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, scuze - nu m-am gandit, credeam ca SH e vreo marca ceva; imp. e sa mearga fara probleme.

Am fost la farmacie si am intrebat de Calciu si d-na de acolo mi-a zis ca sa nu-i dau calciu sau fier fara sa-i fi facut analizele; fierul cica se elimina foarte greu, daca e in exces; asa ca pana la urma n-am luat decat Vigantol si ramane sa-i fac candva analizele.

pupici tuturor

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna fetelor!
Cristina imi pare rau, dar cum au reusit sa ti-l ia din geanta?Unde?
Ianusca .Bafta la Bucuresti.
Lora, Laura voi deja faceti planuri pentru concediu?Vreau si eu
Dana mai ai cafea?Ce vroiai sa spui de mesajul de aseara ca eu n-am priceput...
Edit:OK am vazut ca vorbeai de Ladyinred, careia ii urez BUN VENIT ALATURI DE NOI!Sfatul meu: dr.Margine, la care eu am fost saptamana trecuta si acum astept rezultatele analizelor

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

waaaaaaaaw!!! Cristina, cool!!! Praga...vreau si eeeeu!!!! Am avut si noi anul trecut o tentativa, dar, din pacate, n-am ajuns... Anul asta deja e facut traseul si pt. iunie si pt. septembrie, asa ca...o sa ma multumesc cu pozele si impresiile tale! Super! Bravo! Te invidiez in sensul bun... Si numai voi 2...mai porumbeilor, mey...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

CarmenE, pai gandeste-te si tu la concediu, de ce nu?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyinred spune:

aaaaa buna si mersi de urari Eftimie C.
Ma bucur ca v-am gasit. unde are cabinet doctorita Margine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Woowww, Cristina! Concediu placut! Cu siguranta o sa fie super! Si eu visez la asa o vacantza .Deocamdata avem insa alte prioritati, asa ca ramanem cu visatul. Sa faci poze multe, multe si sa vii cu un intreg jurnal de calatorie, sa ne bucuram si noi un pic, macar prin intermediul tau, de privelistile de acolo.

LadyInRed bun venit! Eu nu stiu ce sa-ti spun, nu am avut nici prea multe, nici prea placute experiente cu medicii din Piatra, asa ca ma abtin la dat sfaturi.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput