SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

eu am bagat o salata de legume.....mmmmh...o cafeluza...si se va mai vedea..ah si o protocala....pupicee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Phoai , ca eu am mancat azi ... ... din permise evident ... desi am dus-o iar pe Emma la ... eu m-am delectat cu santal. O sa zica aia ca nu am bani sa iau si pt mine o portie ca nu e prima oara cand o duc acolo si fac asta ... si io vai de capul meu ce curg balele.

fetelor si sa va ganditi la noi maine sa iasa totul bine

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Am venit si eu la raport dar nu cu vesti bune... am 70.3 Kg dar m-am apucat de un tratament pt ceva bacterie la stomac si bag cate 5 medicamente odata dintre care 3 sunt atibiotice super tari. Medicul mi-a spus ca tr sa mananc foarte bine asa ca iau o pauza la dieta. Tratamentul tine 2 saptamani dar promit sa revin la dieta dupa ce scap de medicamente.

Felicitari tuturor pt floricele si spor la slabit.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

`neatza la fetitze......m-ati uimit cat ati putut sa scrieti in doar cateva zile.....dieta am inceput-o de luni dar nu am putut intra pe forum sa va anunt....si de parca nu mi-era de ajuns necazul ce l-am patit acu a mai dat si o pacatoasa de gripa in mine....sper sa ma pot tine pe pozitii cu dieta mai ales acum ca sunt in prima saptamana din faza I,toti imi urla pe toate partile sa mananc ceva mai consistent pentru ca iau pastile....dar promit ca nu ma abat.....sper sa mai intru diseara......asta daca o sa pot sa-l deslipesc pe iubi de pc...va pupicesc...bretooooooooooo....mi-e dor de tine tare de tot......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Rapid, dau un semnal de pe un Pc amarat al hotelkului din iasi
Biciurile cer un porcusor. Raport pt miercuri: 96,2 kg.
Si nu sunt cuminteeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Bine ai venit Aly, credeam ca ne-ai parasit! Abia asteptam sa apari!
Sa ai grija sa te faci bine!
Sa ne scri inaltimea, greutatea initiala , greutatea la care vrei sa ajungi. Ca sa te poata trece in lista!
Ralumat, pai de ce ai fost rea?! Iti place sa iei na na?
Va pup si o zi buna!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza VESELA!!!!! Oare de ce???? soateti bicele, fetelor!!!!!!!!!!!!!!!

Ieri dupa mega-depresia in care am intrat, mi-am zis ca omor pe cineva daca nu pap ceva dulce si am bagat urgent 2 strudele cu mere. Apoi seara mi-zm zis ca daca tot am incalcat cura, intra si o ciorba de perisoare si o punga de caju-uri, martipan si inca diverse de prin frigider, dar nu in cantitati mari!!!
Asa ca de azi reiau treaba FARA abateri, pe baricade! Insa daca nu-mi faceam ieir pofta, sigur se lasa cu victime!

Sanatate multa fetelor cu probleme de sanatate!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Auoleu! April, Aida, ...fetelor! Unele fete au luat-o razna...haideti sa faceti ordine pe aici!
Noki...mai bine luai pe cineva la bataie, zau asa! Gaseai tu vre-un dusman...de ce te-ai razbunat pe tine?!?

Sper sa nu mai apara si a treia...ca deja se ajunge la camera de tortura!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata. Eu iar stagnez, da nu ma las.
Isa uite una fata buna, sa echivalam putin cintarul, o facut lumea aseara la mine frigarui si eu mi-am luat un kil de ciupercute si le-am pus in rind cu carnea lor, mama, sa vezi ce bune erau, mai bune precis ca carnea lor, si le-am dat numai cite una bucata de fiecare sa guste (exceptie sotul meu ca el le intorcea si le gusta de fiecare data ) si am papat eu toate ciupercile ale, doamne ce bune erau, ma durea burta deja de la ce multe am mincat, cred ca de aici si stagnarea, ca daca mincam ca un om normal poate mai dadeam jos ceva.
Aida, iti tin pumnii sa intre sa ne zici ce si cum la mitza.
Noki, e bine mama ca ai mincat ceva sa nu mori de pofta, da ai si tu o limita mai, cum asa 2 strudele, ce jumate nuti ajungea? Stai ca vezi tu de la Aida dulce.
Ralumat mai ce bataie iai tu, ce te porcesti draga in asa hal? Sa iai un porc intreg in loc de o petaluta?? Urit de tot.
Va doresc o zi fara tentatii culinare.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Goood morning!

sunt up and running, m-am pus pe picioare rapid. Asa ca am intrat sa vad care e starea de spirit a luptatoarelor inainte sa ma apuc sa contabilizez floricelele.

Ingros si io randurile care cer bice azi, aseara barbate-miu a fost sef peste bucatarie. Si cum singurul fel de mancare pe care il "gateste" sunt cartofii prajiti, asta am mancat. Ca sa nu mai zic ca mi-a facut si ceai indulcit cu miere, cum era sa nu il beau daca imi facea omu tratament ?

asa ca vad io la urmatorul raport ce-o iesi

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput