SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

anuska esti beton fato

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

april draga , daca tot stai sub paturica si te plictisesti , ia modifica tu listuta aia sa iti mai treaca timpul

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

ciao fetizele...de aly nu stiu inca nimik..trebuia sa inceapa si ea de astazi..dar vad ca nu se vedeai grijuca de tine aprilus si multa sanatate si de la mine...azi si eu am pofte mari de dulce...am inceput dimineaza bine dispusa dar acum parca intru in depresie...las ca-mi trece,nu?...la mine urmatoarele zile sunt foarte periculoase...doua zile onomastice..una dupa alta..si eu cum greu renunz la dulciuri,nu stiu ce-o sa ma fac...pupice la fetizeee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aido, nu mai poti de nerabdare si vrei sa-ti primesti mai repede floricelele care va sa zica?

maine fac modificarile ca n-au venit toate fetele la raport si la lista nu umblu de doua ori sa n-o stric

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Cine nu a facut prezenta azi?Sa facem o strigare

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

haidi ma, te scalambai la mine ca ti-am zis ca stau in pat si crezi ca nu poci sa te fugaresc ?

pai ia hai fa prezenta si pune si absente!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Mai da ce bine va simtiti astazi?! Aveti chef de vorba, radeti, glumiti...se vede ca e zi de raport! Peste vreo 2-3 zile iarasi va vad cu mancaruri, foame, biciuri...de ce nu puteti fi asa in fiecare zi?!?
April...eu as avea o alta reteta de tratament, mai ales ca si sotul da semne...dar nu o spun , pentru ca mi-e rusinica!
Eu ma pregatesc de plecat spre casa...ca azi m-au zapacit astia pe aici...dute-ncolo, vino-ncoace...cred ca am dat jos 500g! Dar ma duc acasa si...nanica pana imi vine iubirea!
Apropo, vreau varza calita!

P.S. si totusi...sa te faci bine April ca de nu...te trimitem la

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare,

Eu dupa doua zile de dieta -1 kg, asa ca merit un pentru minciunica (de fapt am inceput dieta de lunea asta nu de lunea trecuta) si pentru kg minus.

Promis sa intru mai des
Felicitari pentru kg minus

Silvana si Paul

Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

ce liniste.....hai mai invioraziva-ti un pic...

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

pai bretonica, toti maninca.... desigur din cele permise. Asa ca poftiti la o salata de fructe

Mergi la inceput