SUPERDIETA - editia 2008 - cap. 15*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Helloooooooooooo!

neata si de la mine mai la pranz; nu ma dati absenta, m-a palit o mama de viroza, sper sa nu fie gripa, si zac in pat azi.

Mi-am luat laptopu in bate acuma si raportez cu incantare: 55.1 kg.

Deci in trei sapt am dat 2 kile jos, am ajuns la numarul magic 55, sunt mandra de mine.

Mai bag un paracetamol si-un ceai si ma apuc sa citesc din urma.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Sanatate multa April!
Si eu am trecut printr-o viroza si sa stii ca daca nu papi ceva consistent nu te pui pe picioare, ca la mine asa a fost!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Vai, aprilas, sanatate multa de la noi!!
Felicitari pt kg!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

multumesc mult fetelor! bag si o supa, problema e ca deranjeaza rau gatul si orice altceva , mai solid , simt ca nu intra ...
dar o sa bag si ceva mai consistent, ca mi-e teama sa iau pastile prea multe pe stomacul plin doar cu lichide

am vazut acuma cate flori au rasarit in gradina noastra!!! felicitari tuturor , maine pan la 12 updatez listuta sa vina toata lumea la raport.

multi pupici si

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Aprilas-dragalas, pana maine sa fii ca noua!

Io-s taare deprimata. Asa m-as duce sa-mi iau ceva dulce...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

april sanatate multa si pe langa paracetamol baga si ceva de supt pt gat. Nu mai stiu care are si antibiotic si sunt buuuune

Noki Crom forte se cheama ca sa taie pofta de dulce incearca

Raluca ma ignori? Sau vrei sa ne socam toate de rapurtul tau?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Noki nu ceda!
Dulce NU-I in dieta ta!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Aida, crom nu am la serviciu...da' m-a bine-dispus Anuska!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

hai ca dupa supa asta m-am mai intremat nitel , am prins si chef de vorba; treaba e ca s-ar parea ca e contagioasa chestia asta, taman m-a sunat husbandu sa-mi spuna ca prezinta simptome; asa ca taaaaaaaaaaaare ma bate gandu sa bag un "gol" in catalog si maine , sa bolim dimpreuna . Si-apoi daca maine e joi, vineri incepe weekendu'... deja cred ca facem o vacanta la pat

Noki , daca ai chef de dulce mai bine baga un mar copt. Daca ai un cuptor cu microunde la indemana. Iese bun si trece

Bai, cu ceaiu ala de la Naturavit m-a batut si pe mine gandu, da nu l-am gasit si am renuntat sa-l caut. De fapt am uitat de el. Acu ma gandesc ca tot rau e spre bine , de 8 ori la buda.... hmmmm e cam mult!

Aida , ma uimesti cu vointa si determinarea! hai ca sepoate!

Bretonico, Isuca, ce stiti de Aly- ca intelesesem ca voia sa se bage in gasca si n-a mai dt nici un semn.

Doroti- ai inceput in forta vad! Bravo si tine-o tot asa!

Anuska, super galerie!

APRIL

Mergi la inceput