Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)
Raspunsuri - Pagina 5
ema spune:
Buna seara...intru si eu la spartul tirgului sa urez Ademei La multi ani si tot binele din lume.
Si nu-l uit nici pe micutul Liviu,Felicia,sa va traiasca puiul.
De mine n-am nimic de spus ca oricum ar fi...fara cuvinte...e mult mai mult decit mi-am inchipuit...asa cind auzi de la altii...noh iti faci oarecum idee...insa cum e de fapt e cu mult peste orice inchipuire.
Ricardo...nici de el nu am prea mult ce scrie...un copil deosebit...si nu ca-i al meu....cu un comportament mult mai matur decit ar cere-o virsta lui...probabil situatia actuala...pe care o intelege foarte bine...l-a transformat intr-un baiat cu multe responsabilitati...ar parea aproape incredibil ptr. un pusti de numai 3ani jumate.A acceptat in final faptul ca opa lui nu se mai intoarce....dupa multe vizite la mormint unde a transformat locul in bazar de jucarii...tot mormintul e plin de tractoare,remorci,cai(herghelia lui daca va mai amintiti pe care trebuia s-o hranesc in fiece dimineata cu iarba)...e de departe cel mai original mormint din cimitir...toata lumea se opreste sa admire ferma de pe mormint.Au fost momente grele cind oma a vindut rind pe rind caii,tractorul,buldozerul...si toate uneltele de lucru ale lui Opa ...lucruri care l-au facut atit de fericit pe ricardo....si care i-au luminat putinii ani care i-a petrecut cu Opa.Ieri a plecat si masina lui Opa...iar ricardo a plins pe trotuar cu ochii dupa masina.....un plins incet si plin de suferinta.....inima mea s-a cutremurat de durere....a ridicat ochisorii plini de lacrimi si m-a intrebat soptit...si acum..nu mai avem nimic de la Opa?Am urcat imediat in masina...si am plecat sa vedem ce a lasat Opa...am mers in Köln la Media Park,in Aachen la cladirea finantelor,in Düserdorf la un spital azil...si L-am luat la fiecare de manuta si i-am aratat pe la intrarile in cladiri...numele lui Opa...care a fost sef de echipa la toate aceste mari proiecte....i-am spus ca opa a lasat lucruri mari si frumoase de care Ricardo trebuie sa fie tare mandru.S-a bucurat...mirat foarte tare...Si a repetat ceea ce spunea intotdeauna tuturor:Opa lui Ricardo stie sa faca de toate.Dar acum face nani ptr. ca era foarte obosit..nu-i asa mama?
Povestioara mea e cam trista...sper insa si m-a rog din toate puterile mele sa fie si ultima de acest gen.Si sa nu mai auziti povesti triste de la noi.Va pup
philip spune:
ema, gand la gand, ma bucur mult ca ai intrat si imi imaginez prin ce treceti. sunt alaturi de voi cu inima si gandul mereu, si astept cu nerabdare vesti bune de la voi. pupici multi
philip&andreea
Adema spune:
Va multumesc din suflet pentru urari! Va imbratisez pe toate!
Sanatate multa bolnaviorilor, ca vad ca si piticii si mamicile sunt gripate pe aici! Sa va faceti bine cat mai repede!
...Eu una, dupa mesajul Emei, nu prea mai pot scrie acum prea mult! Pupici mii lui Ric si sa auzim vesti bune si vesele cat mai repede cu putinta!
kro spune:
Dana-Ema multe pentru tine ...
Iar pentru Ricardo - multi, multi pupici .... Inteleg perfect situatia cu bunicul lui, si noi am trecut prin asta cu un an si ceva in urma ... Cunosc neputinta de a explica unui copil asa ceva, durerea pe care o simti cand nu ii poti spune ca va mai revedea o persoana iubita ... Timpul va mai usura situatia, va mai estompa durerea, dar dorul nu va trece niciodata ...
roxanaz spune:
buna dimineata
Ema bietul pui Ricardo, ce trist trebuie sa fie el..... norocul nostru (si al lor) este ca reusesc sa treaca mai repede peste probleme. pupici multi de la noi!
Robi imi pare rau de remarca cumnatei tale.... asta inseamna sa nu stii ce e aia copil. dar.... vb ta, o sa isi dea ea seama. iar despre nebagatul in seama al sfaturilor... stii tu, paguba in ciuperci, fiecare sa faca cum il taie capul . tu cum te simti?
Daria mortala Giulia cu tradusul..... brava ei, leoaica adevarata
Caro cum sunt fetele azi, mai bine?
pe mine ma cam apuca o viroza asa ca va dati seama ce spor am la multa munca de la birou... 'ai de fundu meu.
va pup si va doresc tuturor o zi superba!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Raportez ca am un copil foarte cuminte. I am explicat k mi e rau si k am febra si s-a jucat linistita langa mine. Sa va mai spun k m-am trezit cu manuta ei pe fruntea mea , cred k in somn verifica sa vada cum sunt Bine k a trecut noaptea si mai mult de 38,6 nu am avut.
Ema, m-a emotionat foarte tare povestea ta, il si inchipui pe Ricardo cu ochii lui mari, in lacrimi. Sa l pupi din partea noastra. Multa sanatate la voi !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Dana-Ema, multe multe so de la mine pentru voi !! Sa aveti parte de acum inainte doar de soare, liniste, sanatate si multa fericire ! Va imbratisez cu drag si sa il pupi pe obrajori pe Ricu din partea mea !
Daria, si pentru Giulik ! Nu numai pentru relica pe care a dat-o apropo de vorbit, dar si pentru grija cu care te-a pazit si intelegerea de care a dat dovada ! Bravos !
Andreea, ma bucur ca sinteti mai bine ! Ai dreptate cu consecventa ... si eu sufar la capitolul acesta !
Sanatate multa tuturor (ca si la noi nepotica mea e bolnavioara acasa, azi nu s-a dus la scoala, tuse, dureri de git si febra) ! Va pup pe toate si va doresc o zi minunata !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders
roxanaz spune:
Carmen se lua acu cateva zile de titulatura Andreei m eu ma iau acu de Robi... pai tu mai esti casnica mama? [:P]