Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Ema m-au busit lacrimile ce sa mai spun, imi pare tare rau...Victor nu stie ce inseamna sa mori, eu i-am explicat ca oamenii care mor se duc undeva departe si nu mai putem sa-i vedem niciodata, chiar daca am vrea asta. Cand a murit bunica mea, el avea 2 ani jumate si tooot intreba de ea si de pisica, pana la urma s-a consolat ca e plecata, i-am spus ca are multa treaba acolo si ca se simte bine (el stia ca o dor picioarele), nu mai intreaba unde a plecat, dar nici nu o uita.

Iti doresc multa putere si vointa, sanatate la toata familia!!

Vrabiutoooo intreaba doctorul de creme din alea de chirurgie estetica, stiu ca sunt unele f f bune pentru cicatrici, dar trebuie aplicate cat de repede.

Roberta ce sa mai spun decat ca vine si randul ei...sa alerge dupa plod.

Roxana si Daria, multa sanatate si voua!!

Eu mai am vreo doua saptamani de huzureala si apoi back to job ca de' as sta eu mai mult acasa dar banii astia (lipsa lor) ma dispera, acum ca trebuie sa am grija de doi, of ma gandesc oare daca o sa mai apuce copiii mei scoala gratis de la stat si sa fie si scoala buna, macar liceul ca facultatea oricum n-o sa fie gratis. Dar ce mai discutam chestia asta ca nu are nici un sens.

Uite aici un album nou, se cheama "la joaca" si este cu husbandul in exercitiul functiunii.

http://community.webshots.com/user/Andriesh

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ROXI, pai am mai zis ca nu am inspiratie
Azi mai ales nu sunt chiar in cea mai buna dispozitie, Matei e plin de mucozitati si cred ca ajung la balamuc, am incercat toate metodele sa il fac sa isi sufle nasul si nu vrea si pace. Azi mai sta soacra mea la noi dar pleaca dupa amiaza, asa ca maine la gradi, desi tuseste si are nasul praf.
Eu ma simt mai bine, multumesc de intrebare, dar sunt tare in urma cu somnul si nu stiu cum o sa-mi iasa data viitoare analizele

DARIA, sanatate multa!

OLIVIA, ce faci?

De Diana mai stiti ceva? Va intreb pentru ca tot vad reclama cu Razvan si Dani, am vazut si poza Iancai cu tati intr-o revista si ma intrebam ce face ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!
Am lipsit 2 zile, motivat - in sensul ca m-am simtit tare rau...azi sunt mai bine, sunt la birou si gata de treaba...
Va pup pe toate si revin mai incolo...

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ia, ia, fii rea;))

quote:
Originally posted by roxanaz

Carmen se lua acu cateva zile de titulatura Andreei m eu ma iau acu de Robi... pai tu mai esti casnica mama? [:P]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries, multi la voi toti !
Leeloo, m-am trezit cu gandul la tine azi, k nu ai semnat condica. Ma bucur ca esti mai bine !!!
Roberta, sanatate muuulta lui Matei !
Vrabiuta, pupici multi si Liei si sa treaca semnu`.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

Ema, multa putere si intelepciune va dorim si noi, sa treceti peste aceste momente
Daria, ai o fetita jos palaria, sa-ti traiasca!
Roxana, ai grija de tine. Sanatate multa!
Roberta, cum se mai simte Matei? Pana cand sta acasa? Edit, dupa ce ti-am citit mesajul: Pentru nas incearca batista bebelusului este super si este foarte important sa-i menti nasul curat. Si un umidificator in camere sau oale cu apa fierbinte fac bine.
Vrabiuta, bine ca ai dat un semn de viata, chiar ne intrebam ce mai faceti. Sa treaca repede bubita Liei si sa nu ramana urme.
Kro, cum mai sunt fetele?
Andries, super pozele! Si Matei are scaunel exact ca al vostru. Si ai dreptate cu consecventa, este foarte importanta. In ultima vreme si eu ma inteleg mult mai bine cu Stefi, ma asculta in cele mai multe din cazuri, in schimb pe tati il invarte pe degete si il cam scoate din ritm (bun si tati este cam obosit in ultima vreme si se cam enerveaza usor). Naspa cu intorsul la job, sper totusi ca vei mai reusi sa ne dai cite un semn de viata. Ai gasit bona?
Alice, ai grija de Andrei sa nu se molipseasca de la verisoara lui.

Noi suntem mult mai bine, de ieri Matei nu mai are febra si se pare ca pana la urma a fost otita pentru ca a inceput sa-i curga urechea dreapta. Cand ma gandesc ce dureri a avut imi dau seama ca a fost chiar cuminte. In schimb face tare urat la medicamente, cu greu le inghite si dupa aceea cu greu reusesc sa-l conving sa suga. Si bineinteles si-a stricat burtica, are o gramada de scaune, dr. mi-a spus sa-i dau biotics si hidrasec, dar zau ca nu stiu cum sa i le dau, abia inghite 3.5 ml de antibiotic. Stefi este un pic mucoasa si tusea un pic dimineata, sper sa ramana la acest stadiu.

O zi frumoasa va doresc!

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Gabi, dar ce s-a intamplat? Sper ca nu din cauza sarcinei te-ai simtit rau!

Si eu am cumparat TV Mania numai pentru Razvan, eram curioasa daca spune ceva de Ianca. Si cand colo era si o poza cu ea, frumoasa foc.

Pupici,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc, multumesc!!

Consecventa e greu de pastrat, dar fara ea...vai si-amar.

Cu Mircea o sa stea mama. Nu stiu nici acum cum am convins-o, ca ma asteptam la o mie de motive pentru care nu poate sa stea si totusi a acceptat din prima. Ma rog, nu mai conteaza, zic mersi.

La job... o sa vad eu ce-o sa fie, pana una alta n-am incotro (adica am, da' fara bani ceea ce nu-mi place), mi-am pus pe hartie bugetul lunar de cheltuieli, mai bine zis ne-ce-sar... hi hi ... sa va spun la ce suma astronomica am ajuns? mai bine nu. si nici n-am bagat pantofii si lui Victor deja i-a crescut piciorul si iar incepem: adidasi, ghete, sandale ...saracul Mircea o sa toooot poarte de la frat-su.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ANDREA, i-am aratat lui Matei batista bebelusului la o prietena care tocmai ii curata nasul fetitei si a inceput sa urle si s-a ascuns...
Asa ca nu cred ca am sanse...
Tot pun ulei de pin in aromatherapy, ii pun Biorinil, il curat cat pot de bine cu apa calda si betisoare igienice, la pompa urla parca-l taie.
ANDRIES, eu nu am curaj sa estimez bugetul necesar ca ma doare capul. Parerea mea (adica a unei mame care a stat 2,8 ani cu copilul acasa) e sa incepi serviciul daca ai toata baza in mama ta.
Eu am luat-o razna cat am stat la cratita, frecat gresia, spalat si stat la dispozitia lui Matei non-stop. De cand am inceput serviciul, desi sunt mai obosita fizic (ca tot eu fac toate alea acasa) sunt mai linistita si mai putin stresata. Si daca castigi si bani frumosi, ai toate motivele!

Mergi la inceput

Roberta mai poti incerca inhalatii cu sare (din aceea mare). La Stefi la fel a fost, ca sa nu folosim aspiratorul a invatat sa-si sufle nasul, dar si acum cand este foarte infundat si are multi muci tot mai scot batista bebelusului. Si dupa aceea ea singura recunoaste ca este mult mai bine.

Andries, la noi aceasta este prima luna in care eu nu mai am concediu medical, cei 600 ron vor incepe sa vina prin martie, sunt tare curioasa cum ne vom descurca. Si cica vrem sa mergem la vara la turci si cu matei si cu stefi. Eu sper sa rezist macar pana in septembrie acasa.

Pupici,

Mergi la inceput