Piticlontzi de iulie-august 2004 (245)
Raspunsuri - Pagina 7
leeloo2004 spune:
Andreea - nu stiu daca a avut sau nu legatura cu sarcina - pur si simplu mi s-a facut rau - m-a luat cu ameteala, cu calduri si apoi am inceput sa vomit - si am tinut-o cu vomitatul, incontinuu, pina seara cind m-am culcat... Eram la un curs si am speriat pe toata lumea acolo - si pe colegi si pe cei de la hotel, au chemat salvarea dar nu prea aveau ce sa-mi faca fiind gravida - mi-au pus o perfuzie cu ceva scobutil, mi-au luat tensiunea (imi cam scazuse) si apoi l-am chemat pe sot si m-a dus acasa... Noroc ca nu am avut contractii, nimic, nimic, desi ti-am spus, din 15 min in 15 vomitam... Dar acum sunt ok, ieri am stat acasa si m-am odihnit, asa ca sunt ok acum!
Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
amironeanu spune:
M-am harnicit si am pus si eu poze aproape proaspete din decembrie si din ianuarie
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
g_ioana spune:
Neatza,neatza:))...am intrat repede sa va salut,is cam ocupata zilele astea de dimineatza pana seara,ca deh este sesiune.....sanatate si pupici tuturor bolnaviorilor!!!
Ema un pupic si o imbratisare pentru Ric...io una nu stiu cum as putea sa-i explic asa ceva...a mea este tare miloasa plange la desene daca ramane cineva singur...la bambi2 in special...
La capitolul cupil cu fitze,io zic ca este ceva normal la varsta lor...mare dreptate are Andries..io recunosc ca am copil cuminte si intelegator!
Ultima perla a mandrei...aseara invata sa numere in engleza cu tacsu de pe o revista..la numarul unul pe pagina era cate un animal sau un fruct,tacsu ii citea si ea repeta..one cat..one dog...ea la un moment dat sa vada tacsu ca a inteles zice "one porto"!!!..adica in engleza portocala-i porto:))
fug la corectat,pupici
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Amironeanu, cat de frumosi sunt ambii copii ! Sa ti traiasca !!! Sunt foarte, foarte frumosi, niste dulci sa i tot pupi !
Ioana, spor la trebi.
Leeloo, bine k acum sunteti bine cu totii !!!
Io ink bolesc aici incet ... am 37,9 si mi e frig :-) Poate reusesc sa plec mai repede, imediat mi as reveni :-)))
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
g_ioana spune:
Tot io:))am terminat pe ziua de azi,maine de dimineatza o iau de la capat...nu am vrut sa treaca ziua de azi fara sa-i urez LA MULTI ANI Mimilinca!!!!!...desi nu mai intra pe la noi,eu ma simt oarecum legata emotional de ea,am intrat in aceiasi zi pe acest forum..io va citeam demult da' n-aveam curaj,asa ca ea m-a impulsionat
Vivia sunteti ok??
Vrabiutza io am o "alifie minune" cu arnica facuta in germania,este super,intreaba un medic poate-i buna si pentru semnul Liei pui...oricum ea este o frumoasa si asa..sa mai pui poze ca ne este dor de ea!!!!!
AndreeaP ai fost tare cu "manualul" de crescut cupii,il pup pe cumintel,oricum io nu mi-l pot imagina obraznic
pupicei..
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
cristalina spune:
Buna seara!
Ema multa, multa sanatate si putere sa treceti peste toate. E inutil sa spun ca m-a impresionat la lacrimi mesajul tau...Asteptam de acum incolo numai vesti bune si foarte bune de la voi.
Adema, la multi ani!
Mimilica, la multi ani!
Leeloo, sanatate multa si ai grija de tine.
Cam atat am apucat sa citesc.
Noi suntem bine numai ca nu prea mai am timp, John e plecat in Elvetia si parca vad ca astea mici o sa-mi manance urechile 10 zile...
Incerc cu stoicism sa ma tin de programul meu de masaje, exercitii si impachetari, sa nu depasesc deadline-urile la servici si sa ajung si la timp acasa sa culc viezurii de pranz Dar nu ma las de masaje si exercitii. (am slabit cam 7 kilograme in 2 luni...sper sa o tin tot asa...:))
Inca nu stiu cum o sa fie noaptea, cred ca-mi pun o patura si dorm pe hol, nici cu cea mica, nici cu cea mare...
Bebe cand e obosita sau suparata (ca vad ca de foame nu plange niciodata ) a inceput sa zica "ma-ma" "ma-ma".
Imi trece oboseala cand o aud...pacat ac nu se inegresc la loc si firele albe din cap...:))))
Gata, urla.
O noaptea linistita tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
AncaMaria spune:
Vivia, uite aici un sa vina boii aia mai repede..
Am vazut super poze cu Stefi si Matei, niste ingerasi.. cu Victor si tati..
Andreeam, am citit la celalalt thread, fetele au zis cam tot ce era de zis.. acu cu pusu in in aplicatiune e mai greu.. si despre proasta crestere e prea devreme sa vorbim.
Andreeap, imi place ca te documentezi.. sa ne mai zici ce scrie acolo...
Roxi, multumesc de intreabare, ma simt mai bine dar is nelinistita.. deh, doctora de familie mi-a bagat cuiu..
Rugati-va pentru Diana
roxanaz spune:
neata
Vivia ia cheama boiii aia acasa.... ce umbla teleleu? zi de Uka ce mai face.
Anca eu iti doresc sa iasa cuiul cat mai repede.... si sa nu se intoarca!
Cristal, waw, 7kg? brava tie, tot asa sa o tii! succes, sa te tii de program, asta e cheia pupici bazdacilor!
Gabi mama ai avut o criza de hipocalcemie asa subita? altfel nu imi explic ameteala+voma... ai te rog mare grija de voi. sper ca acum esti ok, da? mai bine mai stai vreo doua zile acasa, sa te odihnesti nitel.
o zi frumoasa tuturor!
amironeanu spune:
Neatza!
MIMILINCA Asteptam vesti de la voi!
Azi foarte pe scurt ca sunt singura cu amandoi, de se simtea matei mai bine si a facut febra stefi. Ce ma nedumereste, nu-i curge nasul, nu tuseste, nu stiu de la ce febra. Oricum o tin acasa azi si maine si sper ca luni e ok.
Anca multa sanatate!
Olivia, sa revina buna dispozitie repede.
Cristalina si Daria, sper ca ati trecut cu bine peste noapte,
Gabi, ai grija de tine si incearca sa te odihnesti.
Ioana, sa le pui note mari la studenti.
Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare