PRIETENE FARA TITLU
Raspunsuri - Pagina 9
Ingrid S spune:
Hello si de la Timisoara!
In sfarsit, azi Diana a avut o zi pe placul ei. A mancat si cioco, am fost afara la tobogane, a sarit cat au tinut-o curelele pe pat, de fapt, A FACUT CE A VRUT. Si, suprinzator, a fost foarte cuminte, nici n-as fi avut motiv sa o cert. Doar ca a stat mereu langa mine, sper sa nu devina un obicei...
Deea, bine ai zis ca ai un ingeras, am fost uimita de cat de cuminte a putut fi. In general, copiii sunt cam egoisti, vor tot pentru ei, dar a ta...jos palaria. Ma bucur ca a inteles ca e bolnavioara si ma bucur si mai tare ca i-a trecut. 
Revin cu scrisul, ca ma striga...si doar i-am promis ca stau azi cu ea.
Multumesc pentru urari, sunteti toate niste scumpe.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Denisam spune:
LA MULTI ANI DIANA !!!! Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si fericita !!!! 
Ingrid-ce mi-ai facut
!!!!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Denisam spune:
Deea-ma impresioneaz amereu ingerasul tau,pupici ca eu copii asa cumintzi nu voi avea,decat poate dupa 16ani
Noi maine baga mweekend la cabana cu nasii ca tot se anuntza zapada,sper sa fim ok asa canu mai intru-va dorescpetreceri frumoase si duminica placuta.
Poze noi:
http://community.webshots.com/user/emmalex17- albumulkids
www.dropshots.com/alexm
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
DEEA unde-s filmele alea ??? Ca eu am gasit doar webshots cel cu tortele 
Am apucat sa vizionez cu Diana azi poze cu Tibi la gradinita si poze si filme cu Emma si Alex . Bravo pentru EMMA vad ca stie si ea formele geometrice si am vazut-o si in actiune la citit ! Da' cel mai mult mi-a placut la baitza cand i-a stors lui Alex buretele cu apa in freza
Sunt mortali!!!
Nu i-am mai pus Dianei laptele in bibe,ca sta jumate de ora si doar roade pe tetina
.Ii e dor de bibi se pare
Drept rezultat nu a vrut sa bea lapte din cana cu cioc.Pana la urma, daca a vazut ca nu primeste nicicum ce vrea( VEI LAPTE A STICLA!) l-a baut si asa din cana ![]()
Merg langa ea ,ca deja ma striga ... MAMIII HAI A CUCALE!
Nu stiu daca mai apar,dar daca nu, ne auzim maine.Dimineata voi fi super ocupata la birou,o sa stau iar si la ore suplimentare si dupaamiaza la tobogan cu noi! PRINTRE PICATURI,MAI FAC EU CUMVA SA BAG NASUL 
Denisa distractie placuta la cabana!!!!
INGRID fain ca a reusit sa se simta perfect Diana de ziua ei!!!! Si a mea cred ca ar fi cumintenia intruchipata sa stau lipita de ea
...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Ingrid S spune:
Am revenit cum am promis, Diana doarme si eu fumez. 
Mirela, cand am vazut ora la care ai scris dimineatza (sau noapte) m-am frecat la ochi. Naspa sa ai asa insomnii, imi pare rau de Dani ca se trezeste noaptea. De fapt, Diana se trezea asa doar de la dinti, ca in rest, n-am avut probleme mari cu ea. Ce sa zic de dermatita asta, e o boala tare pacatoasa...![]()
Acina, muci si tuse? Atata timp cat nu are febra, e super bine Andrei. O fi vreo viroza usoara, Doamne da-i sa nu aiba nimik in continuare. Eu am vb cu pediatra si m-a sfatuit sa nu chem nici un copil la ziua Dianei sambata, ca inca e contagioasa. Asa ca...imi pare rau de ea, dar si mai rau mi-ar parea de alti copii sa se imbolnaveasca.
Denisa, te invidiez doar pentru zapada. Trebuie sa fie minunat. Nu mai vb de asa ceva, ca mor. Eu as vrea munti de zapada aici, dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.
Sa aveti distractie mare la cabana. Maine o sa ma uit si la poze si filme, ca azi....sunt rupta de oboseala.
AnaM, cum sa nu fii o mama buna? Lasa gandurile negative la o parte, Clara e o dulce.
Daca mai urla din cand in cand, consoleaza-te ca asa sunt copiii, Diana imediat incepe sa planga daca nu-i dau ceva. Trag aer in piept si numar..si numar
.
Moni, du-te la culcare daca te cheama fetitza
...eu ii voi tot da Dianei laptele din bibe..cum sa-i dau noaptea prin somn cu canutza? Ca ea numai in somn il bea..Deci maine iar ai vizita la tobogane, e o fericita Diana. Eu mai astept pana ii trec mucii si o duc la Mall, ca e fermecata de locul de joaca.
Bee, taman alta viroza imi lipseste acum si un glontz in cap. Dupa 2 saptamani de tras cu Diana, direct in Bega sar daca mai apuca una. la voi e rau, se imbolnavesc amandoi, of. Imi pare rau ca ati tras atatea. ![]()
Pufu, sa te distrezi la ziua cuscrei. Si sa ne pui poze.
lui Vladi.
Anas, mersi de aprecieri, azi m-am trezit cu o stare ciudata, si am tras niste bocete...nu stiu ce m-a apucat, apoi am scris chestia aia. Apoi am citit ce a scris Acina si mi-am amintit de fetitza aceea care a murit
...eu n-am copiat nimik, pur si simplu asa am simtit ca trebuie sa scriu. Din inima.
Am plecat la nani, ca e tarziu. Si maine fac curatenie, ca femeia nu poate veni, plus ca sotul are drumuri de facut si de aranjat in subsol (acolo tinem cheful)...deci maine nu stiu cand apuc sa intru.
Va
pe toate..si multumesc inca odata de urari.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
M-am intors,am reusit sa o adorm pe Diana fara sa adorm si eu,nu de alta,dar am tras un pui de somn azi de pe la 18 la 20
Sa va zic de Diana! S-a atasat in ultimul hal de papusa bebe,toata ziua e cu ea in bratze si o tzuca de vai si-amar pe chelie ![]()
Azi vin acasa si ii zic "imi dai un pupic?" NU! A BOBO! Si ii da pusi la bebe Norbi - pe capatzana (unde o fi vazut???) Pana la urma mi-a dat si mie ,cred ca ii era mila cand a vazut ce mutra am tras 
Pe urma sa vedeti convorbire:
Eu : esti papusa mea?
Diana: NU! A BUNI! (ca doar ea fusese 2 ore cu ea p-afara,nu io,io am dormit sa pot supravietui si maine la birou ![]()

)
Eu: Atunci ce cauti aici?
Diana: PEC A BUNI!
Eu: pai daca nu esti papusa mea ,n-ai decat,ia-te si te du la buni acum 
Diana: NU MA DUC!
...
Pana la urma am ajuns la un compromis: e PRINTESA lui buni si PAPUSA mea
Na' am rezolvat-o si p-asta ,m-am scapat de-o grija 
INGRID,ACINA citatul ala nu il pusese mamica, ci alta tipa,stiu ca eu l-am copiat atunci de acolo ![]()
INGRID n-ai mai incercat cu cacao,nici asa nu vrea laptele? Si nici dimineata nu bea? Apropo de lapte,mi-am amintit acum cu giardia,trebuie sa mergem sa ii repet copro si a zis pediatra ca daca nu i-a trecut cu Helmiflores,ii va prescrie zentel,ala e ala nasol,nu? ![]()
Ca ziceai de tobogan si eu abia astept,desi-s la CM si nu prea am chef,dar ne intalnim cateva fete de pe DC,din Arad acolo.
Si inca ceva,duminica vreau sa o duc ala teatrul de papusi,nu am apucat inca sa vad ce spectacol e cu nebunia asta,dar daca nu e taifun,cred ca vom merge ... sper sa nu ma apuce lenea.
Merg acum sa caut subiectul aniversar al Dianei,mai bag o ochiada la aradence si la nani cu mine ...
Noapte buna,a doua oara 
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
irinatunza spune:
La multi ani!!! Diana
Sa fii sanatoasa, printesa frumoasa!
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Buna dimineata acum !
Moni, Zentel e medicament , din cite stiu eu, cam nasol adevarat. Helmiflores e din plante.
Eu ma duc sa va citesc din urma si sa aflu ce fel de tratament naturist i-ai dat Dianei. Eu stiam ca se da Giardinofug intercalat cu Helmiflores ca sa dea rezultate. E un fel de schema de tratament. Dar probabil stii deja.
poze Sabina
monica70 spune:
Buna dimineata!
IRINUTZA nu i-a dat nimeni tratament,eu singura i-am dat si tot singura am "diagnosticat-o" si am dus analizele la copro.Abia dupa aceea am sunat pediatra ,i-am zis ce si cum si a zis ca bine am facut ca i-am dat Helmiflores si ea mi-a zis sa repet analiza.Si ca daca iese iar,ii prescrie zentelul ala.Drept sa iti zic nu stiu daca i-l dau.Intai sa vad ce va iesi la analiza.Eu nici nu ma agitam de tratament,daca nu se plangea uneori ca o doare burtica - asta e singurul motiv,ca daca nu o supara nimic,nu ma agitam sa ii dau tratament.
Parca si de giardinofug am citit ca la unii n-a avut efect,altele ziceau ca are gust nasol,acum o sa vad,mai citesc eu in WE pe net de asta.Tu ce-ai facut,i-ai mai facut copro? Ca stiu ca si tu o banuiai pe Sabina de giardia.
Pusi si la restul! Eu dupa ce ca am mult de lucru azi (si nu numai
),ma simt si nasol rau si de la CM si ma dor si salele,zici ca m-am blocat ca la spondiloza.Plus sunt ametita rau si ma cam doare capul.Sper sa supravietuiesc ...
irinatunza spune:
Moni, eu i-am dat citeva zile Giardinofug cu mari chinuri. Sunt capsule si eu scoteam continutul si i-l puneam in lapte si i-l dadeam prin somn (ca asa bea lapte la vremea aia), desi in prospekt scria ca se da cu jumate de ora inainte de masa. E foarte rau la gust, foarte amar , ca si Hlemiflores de altfel.
Am incetat sa-i mai dau cind am vazut la o emisune medicala unde era invitat directorul de la Spitalul de copii din Iasi ca sunt copii care fac hepatita toxica de la medicamentele astea naturiste. Si asta pt. ca acum sunt tot felul de firme si firmulite care fac astfel de medicamente fara sa respecte niste norme de dozare corecte. Si cum naturistele astea pt parazitoze sunt de regula pe baza de pelin si alte plante din aceeasi categorie , daca dozele nu sunt f atent stabilite pot sa faca mai mult rau decit bine,. pt ca pelinul de ex.,peste o anumita cantitate, devine otravitor.
Apoi la vreo luna i-am facut din nou copro si a iesit negativ la toate cele trei probe. Asa ca nu stiu ce-o fi fost, o fi scapat de la alea citeva capsule de Gardinofug ori o fi fost prima proba incorecta.
O sa-i cer dr sa-i fac si anul asta ca tot mi-a venit plicul cu analizele obligatorii si daca tot ii fac niste analize , poate imi prescrie sa-i fac mai multe.
In rest, noi am scapat de muci intr-o oarecare masura. M-am saturat deja de fazele astea cu muci ca din cauza lor Sabina cam vomita. Acu vreo doua zile a varsat de trei ori intr-o zi. Si asta numai din cauza mucilor care i se tot scurgeam in git pesemne si-i faceau greata.
Am fost luni la pediatra, dar si-a schimbat madama programul asa ca m-am dus degeaba. Sper sa ajung azi ca vada ca s-a trezit cu ochii rosii si banuiesc o conjunctivita.
Daca mai ajung sa-i pun si picaturi in ochi cred ca mor de inima. Ca nu sta si atita scandal face de zici ca vreau s-o tai.
poze Sabina